Opublikowano 24 lutego 201510 l DSi ma blokadę regionalną ? Gdzie wy kupujecie gry, bo na allegro to wieje straszną biedą.
Opublikowano 24 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Może i to jest tylko 240p, ale to najlepsze, najbardziej miodne i dające najwięcej dobrej zabawy 240p z jakim w życiu miałem do czynienia. Panel z Marianem Zapraszam: friend code: 4270-3569-9856 Edytowane 24 lutego 201510 l przez Emtebe
Opublikowano 25 lutego 201510 l DoA5 Last Round Mam tylko PS3 to muszę się zadowolić updatem wersji Ultimate do edycji Last Round.Dobre i to ale jak będzie PS4 już u mnie to skołuję sobie pudełeczko z wersja na grajstację4. A te SW4 też ponoć dobre, czytałem troszkę o tej odsłonie i opinie generalnie są bardzo pozytywne. No fajne te SW4 miałem tylko odpalić,czy działa,a skończyłem napieprzając 4h Od dawna się czaiłem na nie,ale ceny odrzucały,ale na szczęście ultima dała promo i za 150 łyknąłem.Wybrałem tą serię,bo jednak wolę klimaty japońskie niż chińskie z dynasty.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Nie strasz czlowieku, w pierwszej chwili pomyslalem, ze Bloodborne'a juz dostales
Opublikowano 25 lutego 201510 l Już stałem przy kasie z Dying Light, ale jakiś głos kazał mi zamienić na The Order. Co by nie mówić, to najgłośniejszy tytuł sezonu. Szybko przejdę i sprzedam póki pachnie nowością.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Nie strasz czlowieku, w pierwszej chwili pomyslalem, ze Bloodborne'a juz dostales ja też Edytowane 25 lutego 201510 l przez Cosmos
Opublikowano 25 lutego 201510 l Dzieki blantman, graficznie jestem zmiażdzony, ale zobaczymy jak dalej - póki co gra broni sie klimatem.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Za chwilę zaczynam Ligę Mistrzów na własnej konsoli Sporo czasu spędziłem z produkcjami od Kairosoft, takimi jak Pocket League Story czy Pocket League Story 2. Tutaj zapowiada się też wyśmienita zabawa. Takich gier mi brakowało na inne konsole. A 3DS jest świetnym uzupełnieniem.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Trzeba mieć xone a poza tym, dziękuję cyfrówkom. Dziwne,bo łykałeś cyfrówki z lewych kont jak jeszcze miałeś łoniaka
Opublikowano 25 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy (zaskoczył mnie dodatkowy napis o francuskiej wersji językowej na frocie okładki Majory US/C; takie rzeczy powinny być umieszczane z tyłu )
Opublikowano 25 lutego 201510 l Prawie kazda gra ma juz te znaczki ktora jest wydawana w Kanadzie. Gdzie kupiony ten launch edition ragnarok odyssey? Bo szukam.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W koncu udalo mi sie dorwac w promocji konsole PS Vita - od jakiegos czasu chcialem ja kupic - mam zestaw Mega Pack zawierajacy karte pamieci 8GB i 10 gier w wersjach cyfrowych - dwie z nich i tak mam w pudelku. Na PS Vita nie ma co prawda zbyt wielu interesujacych mnie gier, ale sama konsola bardzo mnie interesowala, a w te kilka tytulow chetnie pogram. Pierwsza gre kupilem juz okolo rok temu i tak jeszcze przed zakupem konsoli mialem ich juz kilka - wersje pudelkowe, do tego przed zakupem konsoli nabylem oryginalny futeral w zestawie PS Vita Travel Pack. Jesli zapytacie po co kupuje Vite skoro niedawno ukazal sie New 3DS to napisze, ze juz go "mam" od premiery - konsola bedzie prezentem, ktory niebawem otrzymam, wiec poki co bede gral na handheldzie Sony. Sama PS Vita zrobila na mnie bardzo dobre wrazenie - znacznie bardziej podoba mi sie wersja slim (tak, wiem, ze nie ma OLED), super konsola, ale szkoda, ze to zmarnowany potencjal i po prostu zombie. Edytowane 26 lutego 201510 l przez saptis
Opublikowano 26 lutego 201510 l Ja raczej bym zapytal po co kupujesz vite z takimi grami jak na obrazku ale o gustach sie nie dyskutuje w sumie. Milej zabawy i zainteresuj sie ps store, czasem cyfrowe gry sa w dobrych cenach i takie ktore nie wyszly na fizycznym nosniku.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Coooo ??? Piszesz jakbym same totalne crapy kupil.Unccharted, Wipeout, Tearaway to przeciez jedne z lepszych gier na Vite. Dodam, ze japonszczyzna mnie nie interesuje, na PS Vita nie ma zbyt duzego wyboru jesli chodzi o gry, kupilem to co najbardziej mnie interesuje. Little Deviants kupilem bo lubie takie minigierki wykorzystujace potencjal sprzetu - na PlayStation Move i Wii tez mam kilka gier, ktore korzystaja z kontrolerow ruchowych. Edit: Jesli chodzi o gry z zestawu z konsola to Little Big Planet jest fajne, a Motorstorma i tak chcialem kupic, Ratcheta mam w pudelku na PSP, Wipeouta i Little Deviants tez mam w pudelku, reszta cyfrowek to faktycznie crapy. Edytowane 26 lutego 201510 l przez saptis
Opublikowano 26 lutego 201510 l Kupiłeś Vitę a nie interesuje Cię japonszczyzna? Wut?? To dużo się nie nagrasz w takim razie.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Dokladnie tak, chcialem konsole po to zeby ja miec i ograc kilka interesujacych tytulow. Ale plusa to juz nie dales. Dzieki ! Konsole w tym zestawie kupilem w dobrej promocji, wiec nie patrzylem z jakimi jest grami bo byl znacznie tanszy od innych - interesujace mnie gry juz mialem od jakiegos czasu w pudelkach i potrzebowalem tylko konsoli.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Dodam, ze japonszczyzna mnie nie interesuje, Na 3ds pewnie 0 gier masz w taki razie.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Na 3ds pewnie 0 gier masz w taki razie. Przeciez na 3DS jest cala masa "nie-japonskich" gier, wiec mam w czym wybierac, dawalem jakis czas temu foto: Do tego jeszcze Zelda: Majora's Mask, ktorej nie ma na foto. Edytowane 26 lutego 201510 l przez saptis
Opublikowano 26 lutego 201510 l Niektore posty przenioslem do CW bo w sumie tam bardziej pasuja, zeby nie odbiegac od tematu, najnowszy nabytek na polke: Oczywiscie mialem w premiere cyfrowke na PC ale bardzo mi sie podoba to pudeleczko, fajnie logo jest wypuklone, w srodku gra i soundtrack, wiec zaraz sobie dovakhina poslucham, calosc kosztowala 25 zl