Gość DonSterydo Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Nic wielkiego, ale się ucieszyłem jak przyszła paczka z Amazon. Mam już teraz wszystkie części Batmana i Metro na Klocka 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 W końcu jakieś fotki, ten Batman całkiem niezły się okazał. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Szkoda tylko ze amazon juz za darmo nie wysyla Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Takie tam zakupy na kochanym forumku: 2 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Tanker GOTY, Plant -8 Ogromny plus dla niektórych wydawców za dodruk premierowych edycji. Widziałem niedawno w Realu jakieś hiciory z Okami na czele. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 MGS2 - piękna okładka, zayebistość żywotu PS2 uwieczniona na pudełku. Kocham tę okładkę i grę. Cytuj
Suavek 4 686 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Ale ten dodatkowy nakład w niebieskim pudełku nie ma w zestawie płyty The Document of MGS2 ? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Ja mam właśnie MGS2 w przezroczystym pudełku i jest płytka making of. Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 W zwykłym wydaniu premierowym była płytka(w platinum brak).To jest substance,którego nie miałem,więc nie wiem czy tu też dają to dvd. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 (edytowane) podsumowanie moich zimowych zakupów w UK każualowo i bez szału http://www101.patrz.pl/u/f/12/84/56/1284568.jpg edit : nie wiem czemu zdjecie jest poziomo , na hostingu i laptopie jest sie normalnie :confused: Edytowane 8 kwietnia 2014 przez chris85 2 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 W zwykłym wydaniu premierowym była płytka(w platinum brak).To jest substance,którego nie miałem,więc nie wiem czy tu też dają to dvd. A widzisz, bo ja nie mam substance, tylko zwykłe Son of Liberty. Chyba Cytuj
Emtebe 2 543 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Pewnie nie usunąłeś danych EXIF, gdzie zapisana jest również orientacja zdjęcia. A niektóre strony jak wrzucasz sugerują się właśnie tym zapisem w tagu EXIF. Tak czy inaczej duży plus za V-Rally 2, imo najlepszy rajd na PSX'a, jak dla mnie fajniejszy od Colina. PS. W Substance nie ma płyty DVD, jest tylko jedna płytka z grą. Ale zwykła wersję "Son Of Liberty", też mam zamiar zakupić do kolekcji. Jest jeszcze kilka miejsc gdzie ta gra jest nówka w folii. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 W pierwszej wersji Substance, dodatkowa płytka The Document of MGS była. W reedycji brak Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 kwietnia 2014 Ciekawa sprawa z pudełkami do PS2. Czyli MGS2 Sons w przeźroczystym pudełku to norma, a nie pudełko zastępcze. Widziałem takie na Allegro i myślałem że sprzedawca zamienił. San Andreas wyszło chyba w czarnym. Wie ktoś w którym roku Sony wprowadziło niebieskie? Wysłużony Advance zyskał nowych kolegów Jaki ten Micro jest malusieńki i śliczny! W realu jest jeszcze mniejszy, na fotkach i filmikach wydaje się większy. Bardzo mnie ciekawi jak się będzie grało w Zeldy. Opinie o ekraniku są w większości pozytywne. A Classic to symboliczne zakończenie pewnej traumy z dzieciństwa. Gdzieś w okolicach 1992 kolega z podwórka pokazał mi GameBoya z Mario Land, a mnie zamurowało. Przenośny komputerek z wymienialnymi grami zrobił na mnie piorunujące wrażenie. Niestety rodziców nie było stać na taki luksus i musiałem zapomnieć o cacku. Niedawno postanowiłem zebrać wszystkie modele oprócz Lighta. Każdy kosztował po stówce, niestety Micro w Euro Najtańsze nówki są oczywiście różowe, zielonego ciężko trafić bo chyba najpopularniejszy. Wybierałem między silver a blue. Classic używany, w pełni sprawny, jedyna wada to rysa na ekranie, ale da się grać bez problemu. Do Classica był Mario, za Arkanoida dałem 55zł. Tetris jeszcze nie dotarł. Ta naklejka, hehe 14 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Propsy za micrusa, swietna konsolka <3 I zazdroszcze Classica w pudelku w idealnym praktycznie stanie z SML w boxie Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Nie mogłem pozwolić aby były w niepowołanych do tego dłoniach albo gniły gdzieś na dnie szuflady. 6 Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Hejka.Kubek testowy. UWAGA! W tym kubku zachowałem dużą przestrzeń nad malunkiem. W przypadku pozostałych kubków będzie zapełniona! To tylko test. Malunek może znajdować się w każdym miejscu.KUBEK INSPIROWANY ZAKUPEM EMTEBE Zdjęcia robione na szynko. Jak ktoś będzie chciał zrobię nowe:WZÓR: Cytuj
orion50 632 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Jesli chodzi o kolory pudelek od gier z Ps2 to chyba zalezy od wydawcy bo zbundlowane Mgs 2 bylo w czarnym Dvd, premierowy Mgs 3 w przezroczystym, a Gt 4 kupione na premiere w slicznym bialym a tak to wiekszosc w niebieskich Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Dobra.Jak ktoś chce kubek to trzeba mi oddać za materiały. Nie ma tak dobrze.KUBEK Klasa AA+ P/RL: 11zł 4.84złTUSZ/PAPIER/WYGRZEWAMIE: 10zł 0.39złPROJEKT: 50zł 0złPAKOWANIE/WYSYŁKA KURIEREM do Rayos: 30zł 2.90złRAZEM: 8.13zł Jak ktoś będzie chciał może dać więcej. *Od Rayosa odbieracie już we własnym zakresie.Jak ktoś jest chętny to niech podaje już temat:-kolory-motyw-tekstPozdrawiam 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Kubek może być czarny? Mam grafikę na czarnym tle. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Na dzień dzisiejszy mamy tylko białe.Ale możemy pokombinować z czarną grafiką. Czasami wychodzi coś ciekawego. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Opublikowano 8 kwietnia 2014 Zamowienie zlozone Proponuje zalozyc osobny temat na te kubki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi