Opublikowano 28 lutego 201510 l Nie lepiej było kupić nowe dywaniki do łazienki?Przynajmniej byłby pożytek.
Opublikowano 1 marca 201510 l Infinite Space kozaczek. Gra z powodu braku mozliwosci usunecia save'a trzyma cene jezeli chodzi o zafoliowane sztukiwtf? Zaraz odpalam swoją kopie, zeby nie wyszlo ze musze grac na kopii zapasowej ;/
Opublikowano 1 marca 201510 l Już odklejona i w razie czego przyklejona do stryopianiku wewnątrz pudła
Opublikowano 2 marca 201510 l legend of dragoon <3 ostatnio jak pisałem o tym w temacie "zróbcie to !" to hejtowałeś .
Opublikowano 2 marca 201510 l Zaden sredniak, swietna gra. Disc 4 tylko nudny, ale na to cierpialo duzo jrpgów, swietny start, swietny middle ale koncowka zrypana. A muzyka w LoTD uhhhh Ghost Ship to jedna z najlepiej zrobionych i klimatycznych lokacji, nigdy nie zapomne tego momentu. Edytowane 2 marca 201510 l przez Velius
Opublikowano 2 marca 201510 l mnie klimat i setting najbardziej jarał w dragoonie, dlatego pisałem że chętnie zobaczyłbym powrót "marki". a co zdjęcia pinga to: parasite eve <333333.
Opublikowano 2 marca 201510 l Nigdy nie rozumialem kupowania figurek ( lolz nie jestem dzieckiem) ale ta wyglada zarabiscie Edytowane 2 marca 201510 l przez asax
Opublikowano 2 marca 201510 l To białe to coś na czym robię koraliki Nigdy nie rozumialem kupowania figurek ( lolz nie jestem dzieckiem) ale ta wyglada zarabiscie Też nigdy nie kupowałem figurek, ale tego sobie nie mogłem odpuścić (tak jak i amiibo linka) Edytowane 2 marca 201510 l przez Rayos