S_600 251 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 To białe to jakaś mata anty-poślizgowa? Troche porysowany plastik. w 2005 jak dostałem pierwszą grę na UMD do PSP to przez pół godz próbowałem wyrwać płytę z tej białej "obudowy" :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Z Choszczna jesteś? Gdzieś tam takie cuda w sklepie sprzedają? w 2005 jak dostałem pierwszą grę na UMD do PSP to przez pół godz próbowałem wyrwać płytę z tej białej "obudowy" :] Tu chyba też ktoś tak próbował. Edytowane 2 Marca 2015 przez mastafaker Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 No i dwa numery Pixela Można jeszcze dostać w sklepach pierwszy numer Pixel-a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chmurqab 3 192 Opublikowano 2 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Drobne zakupy z przełomu lutego i marca Chamy z zavvi oczywiście nic nie wspomniały o tym, że Layton australijski i bez folii, ale za 25zł to już mi się nie chciało rabanu robić. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Ja zamawialem laytona z zavvi to europejski i w folii. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Potwierdzam, u mnie było tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 No i dwa numery Pixela Można jeszcze dostać w sklepach pierwszy numer Pixel-a? nie Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Ja zamawialem laytona z zavvi to europejski i w folii. Potwierdzam, u mnie było tak samo. (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jeszcze tylko Circle Pad Pro z Ultimy i można grać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ooo widze, ze jeszcze ktos z WinAmpa korzysta. Stare czasy sie przypominaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Rzadko słucham na kompie i jakoś winamp tak zapadł mi w pamięci że go używam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Miałem nic nie kupować, ale takich promocji jakie się trafiły nie mogłem odpuścić 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 3 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nareszcie przyszla mega paka gier na Nintendo DS, złapalem wszystko na ebayu znowu od Francuza. Tak mi sie spodobal Viewtiful Joe na PS2 ze jak tylko zobaczylem tę grę w zestawie na DS to musialem to miec. Dodatkowo bardzo mi zalezalo na Dragon Quest Heroes Rocket Slime i Broken Sword. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Achhh Castlevanie Z ciekawości Rocket Slime jest trudny do zdobycia? Uwielbiałem VJ na GCN, a na DS'ie nie dałem rady Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Ten Francuz ma jeszcze jakieś gierki czy też wszystko już od niego kupiłeś ? Można prosić o link do sklepu tak w celach czysto poglądowych? Edytowane 3 Marca 2015 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Z Choszczna jesteś? Gdzieś tam takie cuda w sklepie sprzedają? W internecie DonSterydo , to Ty wziąłeś ostatnie dwa egzemplarze ttego Dead Risinga wczoraj ? Prawie mi sprzed nosa ktoś to sprzątnął, udało się jednak Edytowane 3 Marca 2015 przez S_600 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 W AoE bym pograł na DS :O Ile Cię AoE kosztował? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Achhh Castlevanie Z ciekawości Rocket Slime jest trudny do zdobycia? Uwielbiałem VJ na GCN, a na DS'ie nie dałem rady Z tego co mi sie wydaje to nie az tak bardzo, jeden chyba nawet na allegro wisi/wisial od sklepu Game Over. Ten Francuz ma jeszcze jakieś gierki czy też wszystko już od niego kupiłeś ? Można prosić o link do sklepu tak w celach czysto poglądowych? Wyprzedawal sie w ciagu tego półrocza, gierki na konsole Sony, Sega, Nintendo...no wszystko. Panzer dragoony i inne rarytaski na saturna. Wysle Ci do niego link na PW to bedziesz mogl zobaczyc w "sold" co tam mial, o ile archiwizacja jeszcze nie wskoczy. W AoE bym pograł na DS :o Ile Cię AoE kosztował? Nie wiem bo kupowalem wszystkie gry w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Z Choszczna jesteś? Gdzieś tam takie cuda w sklepie sprzedają? W internecie DonSterydo , to Ty wziąłeś ostatnie dwa egzemplarze ttego Dead Risinga wczoraj ? Prawie mi sprzed nosa ktoś to sprzątnął, udało się jednak Nie. Ja złożyłem zamówienie jak było na stanie 20 czy 30 sztuk. Pamiętam, że mieli co najmniej 3X sztuk z tego co wyświetlało na stronie. Jak widać wszystko zeszło na pniu w jeden dzień, ale co się dziwić - 68 zł nówka ze wszystkimi DLC. Niektóre cyfraki są droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 AoE na DSa to turówka, więc nie wiem, czy tak bardzo byś chciał pograć Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Tym razem dla odmiany cos na ps3. Obejrzalem intro i boje sie to odpalic. Do weekendu dokoncze Dead Island i z pelna powaga zabiore sie za Dark Souls 2. Demon's/Dark Souls byly jednymi z lepszych gier poprzedniej generacji wiec nie ukrywam, ze spodziewam sie sporo po kontynuacji. A niedlugo Bloodborne - zyc, nie umierac. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 191 stron wszystkiego co chciałbym mieć na półkach... no prawie wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 5 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Przełamałam się jednak i nakleję folię na 3DSy, choć na pierwszym modelu przez 3 lata nie zrobiłam żadnej rysy. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 5 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Takie tam różne, demo GT4 kupiłem wyłącznie dla bonusowej płyty. Lubię takie bonusy. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi