Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Takie tam różne, demo GT4 kupiłem wyłącznie dla bonusowej płyty. Lubię takie bonusy.

33axfrr.jpg

Daxter <3 

Opublikowano

Daxter (86%) przynajmniej zbieral lepsze srednie oceny niz The Order (64%) - obydwie gry pochodza od tego samego developera czyli Ready At Dawn. :P

Zrodlo srednich ocen: GameRankings.

Na Daxtera nie bylo takiego hajpu, co ciekawe obydwie gry maja podobna dlugosc wedlug strony How Long to Beat.

Edytowane przez saptis

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

f563hh.jpg

jsm49l.jpg

sl73fa.jpg

Opublikowano

Szkoda, że steelbook, no ale za takie pieniążki...

50f038b555a7cd45c39feeea274234f9.jpg

+ za segunię, - za zestaw Janusza = 0 :reggie:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Czemu szkoda, że steelbook? Steelbook to najlepsza rzecz pod słońcem jaką wymyślili.

Resistance-3-Survivor-Edition-Steel-Book

Wreszcie doszło. Szkoda, że zamknęli multi :(

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Niecierpię steelbooków. Chociaż wizualnie mi się podobają (ten z Majory jest GOTY), tak nie lubię, jak mi się coś mocno wyróżnia na półce, nawet pudełka o innych kolorach mnie irytują ;) wszelkie steelboxy jakie mam, są pochowane po pudełkach a gierki leżą w oryginalnych, normalnych pudełkach, dlatego troszeczkę ubolewam nad faktem ze DS2 w tej wersji jest tylko w metalu. No ale ma obwolutę, więc nie będzie aż tak bardzo na półce widać :D

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

janusze czy nie ale multi w MW1,2,3 i BO1  :banderas:

Opublikowano

Niecierpię steelbooków. Chociaż wizualnie mi się podobają (ten z Majory jest GOTY), tak nie lubię, jak mi się coś mocno wyróżnia na półce, nawet pudełka o innych kolorach mnie irytują ;) wszelkie steelboxy jakie mam, są pochowane po pudełkach a gierki leżą w oryginalnych, normalnych pudełkach, dlatego troszeczkę ubolewam nad faktem ze DS2 w tej wersji jest tylko w metalu. No ale ma obwolutę, więc nie będzie aż tak bardzo na półce widać :D

Haha, ale numer. To ja miałem tak za czasów PS2 jak się gry w platynie odróżniały od normalnych, z jednej strony chciałem mieć kolorystycznie ustawione, a z drugiej gatunkami i wku.rwiało mnie, że mogę mieć ustawione tylko wg jednego XD Przy PS3 to te grzbiety od gier zawsze inaczej wyglądają, więc mi przeszło, a steelbooka lubię czasem sobie zdjąć z półki, otworzyć, pooglądać i odłożyć z powrotem :D

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

f563hh.jpg

jsm49l.jpg

sl73fa.jpg

Czemu Battlefield 4 na ps3? Podobno kupa ten port. Jakbyś wziął Battlefield 3 to przynajmniej miałbym z kim pograć...

Ale plus za pościel w żółwie.

Opublikowano

Miłego rozczarowania sie :D

Opublikowano

Chyba nigdy w życiu nie czytałem/słyszałem/widziałem, aby ktoś nie lubił wydań steelbook. :D

Chłopie, przecież to kapitalna sprawa. To nie crapiszcza pokroju żółto-czerwono-szaro-zielonych wydań essentials, Platinum czy classics. :) SB są ekstra (nie mylić z esbecją).

Opublikowano

Ja tez nie lubie steelbookow - przez te glupie zatrzaski na ktorych siedzi plyta, sa tak sztywne, ze plyta az wygina sie podczas wyciagania, a nie da sie tego zwolnic poprzez nacisniecie jak w normalnych pudelkach.

Wszystkie gry na czas ogrywania przelozylem do zwyklych pudelek bo nie chcialo mi sie za kazdym razem bawic podczas wyciagania ze steelbooka.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

32 funty z wysyłką to była dosyć dobra cena (amazon.co.uk)

swwmfb.jpg

Opublikowano

Theatrhythm :banderas: (choć ogrywam na telefonie, super sprawa jak sie czeka na kogos w samochodzie itp,itd)

super gierka dla ludzi którzy sie wychowali na ff7-10, taki nostologiczny kick ze az łza w oczku może sie pokazac

Opublikowano

Nie wiem co wam się w nich "zaciera", ale ja tam steelbooki szanuję i wszystko jest z nimi ok. Jak się nimi rzuca i walają się po kątach to nie ma co się dziwić. U mnie steelbooki mają swoje stałe miejsce na półce i z reguły są bardzo rzadko ruszane z miejsca. Ja ogólnie lubię takie wydania gier. Wolę steelboka niż wielkie pudła kolekcjonerek, które zajmują w pisdu miejsca.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Ja mam etui na 100 plyt i w nim trzymam gry, a pudelek nie ruszam.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Takie tam, nic nie planowane, po prostu w dobrej cenie

8XwY8fz.jpg

eImOubS.jpg

Ucieszyłem sie z Ballers, super gierka w stylu starego NBA Jam, Vita TV do ogrania kilku tam gierek co działają, ale tez dobra sprawa będzie do PSP gierek