Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Weźcie te gre ode mnie Uzależnia jak heroina ... Edytowane 5 Marca 2015 przez Krzysztof Tomczak 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 ok, wezme jak zgolisz brode Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 ok, wezme jak zgolisz brode Juz zgolona z tydzien temu Zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Takie tam różne, demo GT4 kupiłem wyłącznie dla bonusowej płyty. Lubię takie bonusy. Daxter <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Daxter (86%) przynajmniej zbieral lepsze srednie oceny niz The Order (64%) - obydwie gry pochodza od tego samego developera czyli Ready At Dawn. Zrodlo srednich ocen: GameRankings.Na Daxtera nie bylo takiego hajpu, co ciekawe obydwie gry maja podobna dlugosc wedlug strony How Long to Beat. Edytowane 5 Marca 2015 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Takie tam różne, demo GT4 kupiłem wyłącznie dla bonusowej płyty. Lubię takie bonusy. Soul Calibur <3 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PRQc 705 Opublikowano 5 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 28 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Szkoda, że steelbook, no ale za takie pieniążki... + za segunię, - za zestaw Janusza = 0 Edytowane 5 Marca 2015 przez Rayos 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Czemu szkoda, że steelbook? Steelbook to najlepsza rzecz pod słońcem jaką wymyślili. Wreszcie doszło. Szkoda, że zamknęli multi Edytowane 5 Marca 2015 przez Plugawy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Niecierpię steelbooków. Chociaż wizualnie mi się podobają (ten z Majory jest GOTY), tak nie lubię, jak mi się coś mocno wyróżnia na półce, nawet pudełka o innych kolorach mnie irytują wszelkie steelboxy jakie mam, są pochowane po pudełkach a gierki leżą w oryginalnych, normalnych pudełkach, dlatego troszeczkę ubolewam nad faktem ze DS2 w tej wersji jest tylko w metalu. No ale ma obwolutę, więc nie będzie aż tak bardzo na półce widać Edytowane 5 Marca 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Szkoda, że steelbook, no ale za takie pieniążki... + za segunię, - za zestaw Janusza = 0 janusze czy nie ale multi w MW1,2,3 i BO1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Niecierpię steelbooków. Chociaż wizualnie mi się podobają (ten z Majory jest GOTY), tak nie lubię, jak mi się coś mocno wyróżnia na półce, nawet pudełka o innych kolorach mnie irytują wszelkie steelboxy jakie mam, są pochowane po pudełkach a gierki leżą w oryginalnych, normalnych pudełkach, dlatego troszeczkę ubolewam nad faktem ze DS2 w tej wersji jest tylko w metalu. No ale ma obwolutę, więc nie będzie aż tak bardzo na półce widać Haha, ale numer. To ja miałem tak za czasów PS2 jak się gry w platynie odróżniały od normalnych, z jednej strony chciałem mieć kolorystycznie ustawione, a z drugiej gatunkami i wku.rwiało mnie, że mogę mieć ustawione tylko wg jednego XD Przy PS3 to te grzbiety od gier zawsze inaczej wyglądają, więc mi przeszło, a steelbooka lubię czasem sobie zdjąć z półki, otworzyć, pooglądać i odłożyć z powrotem Edytowane 5 Marca 2015 przez Plugawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Czemu Battlefield 4 na ps3? Podobno kupa ten port. Jakbyś wziął Battlefield 3 to przynajmniej miałbym z kim pograć... Ale plus za pościel w żółwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Szkoda, że steelbook, no ale za takie pieniążki... + za segunię, - za zestaw Janusza = 0 Miłego rozczarowania sie Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Niecierpię steelbooków. Chociaż wizualnie mi się podobają (ten z Majory jest GOTY), tak nie lubię, jak mi się coś mocno wyróżnia na półce, nawet pudełka o innych kolorach mnie irytują wszelkie steelboxy jakie mam, są pochowane po pudełkach a gierki leżą w oryginalnych, normalnych pudełkach, dlatego troszeczkę ubolewam nad faktem ze DS2 w tej wersji jest tylko w metalu. No ale ma obwolutę, więc nie będzie aż tak bardzo na półce widać Chyba nigdy w życiu nie czytałem/słyszałem/widziałem, aby ktoś nie lubił wydań steelbook. Chłopie, przecież to kapitalna sprawa. To nie crapiszcza pokroju żółto-czerwono-szaro-zielonych wydań essentials, Platinum czy classics. SB są ekstra (nie mylić z esbecją). Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Ja tez nie lubie steelbookow - przez te glupie zatrzaski na ktorych siedzi plyta, sa tak sztywne, ze plyta az wygina sie podczas wyciagania, a nie da sie tego zwolnic poprzez nacisniecie jak w normalnych pudelkach. Wszystkie gry na czas ogrywania przelozylem do zwyklych pudelek bo nie chcialo mi sie za kazdym razem bawic podczas wyciagania ze steelbooka. Edytowane 6 Marca 2015 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 32 funty z wysyłką to była dosyć dobra cena (amazon.co.uk) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Theatrhythm (choć ogrywam na telefonie, super sprawa jak sie czeka na kogos w samochodzie itp,itd) super gierka dla ludzi którzy sie wychowali na ff7-10, taki nostologiczny kick ze az łza w oczku może sie pokazac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Steelbooki są ładne, ale niepraktyczne jak ktoś często wraca do ogranych tytułów. Dużo łatwiej sie zacierają, a wymiana to spore koszt i problemy z dostępnością. Wole tradycyjne wydania. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Nie wiem co wam się w nich "zaciera", ale ja tam steelbooki szanuję i wszystko jest z nimi ok. Jak się nimi rzuca i walają się po kątach to nie ma co się dziwić. U mnie steelbooki mają swoje stałe miejsce na półce i z reguły są bardzo rzadko ruszane z miejsca. Ja ogólnie lubię takie wydania gier. Wolę steelboka niż wielkie pudła kolekcjonerek, które zajmują w pisdu miejsca. Edytowane 6 Marca 2015 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja mam etui na 100 plyt i w nim trzymam gry, a pudelek nie ruszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
DojlidyZubr 1 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 a ja nie zbieram i zamiast gier na polkach mam alkohol tralala Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Alkohol wysikasz, popsujesz watrobe, a gry dalej stoja Edytowane 6 Marca 2015 przez Copper 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DojlidyZubr 1 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 powiem Ci ze masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 643 Opublikowano 6 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Takie tam, nic nie planowane, po prostu w dobrej cenie Ucieszyłem sie z Ballers, super gierka w stylu starego NBA Jam, Vita TV do ogrania kilku tam gierek co działają, ale tez dobra sprawa będzie do PSP gierek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi