Emtebe 2 524 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Plus za Duck Tales w pudełku, ale trzy minusy za raka konsol, czyli Vita (gunwo) TV. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Vita TV to gunwo czy ogolnie o Vicie mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 I znowu się zacznie dyskusja o Vicie Ja powiem dyplomatycznie, PS TV jest lepsze od OUYA Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No na vicie jest cale 5 fajnych gier, z czego 2 mozna ograc na innych konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 009 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 I znowu się zacznie dyskusja o Vicie Ja powiem dyplomatycznie, PS TV jest lepsze od OUYA Nie jest. Na OUYA masz więcej gier + emulatory i masę innych fajnych pierdół (XBMC na przykład) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 I znowu się zacznie dyskusja o Vicie Ja powiem dyplomatycznie, PS TV jest lepsze od OUYA prawilnie przypominam, ze boty pare dni temu twierdzily, ze slaba sprzedaz konsoli oznacza to, ze skierowana jest dla prawdziwych graczy z ominieciem januszy wiec vita mesjaszem konsol poza tym jak ktos lubi japonszyzne, indory i klasyki z psx to zawsze twierdze ze ma system marzenie za marne pieniadze, do tego w ps plusie od dawna ps. vita tv to spier.dolina totalna, ouya niszczy i gniecie to, nie ma nic gorszego od vity tv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 dla mnie to jest nie pojęte szanować vite a nie szanowac i pluć na vite tv Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 009 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 dla mnie to jest nie pojęte szanować vite a nie szanowac i pluć na vite tv Ja szanuję PS1/PS2 a pluję na PS4. Co w tym dziwnego? Wiele firm wypuszcza rzeczy dobre i babole. To o czym piszesz zahacza o bycie fanbojem. Trzeźwe spojrzenie przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 dla mnie to jest nie pojęte szanować vite a nie szanowac i pluć na vite tv jak mam nie pluc na cos co tak nieudolnie podrabia vite, ze tyle gier z vity to nie uruchamia, do tego sam komfort grania - rozblurowane gooowno w podbitych sztucznie rozdzielczosciach - to sie tyczy juz samych gier z vity, a co dopiero na duzym tv odpalic jakis klasyk z psp czy psx, sama idea konsoli przenosnej i grania gdziekolwiek tez odpada Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 CW piętro wyżej Panowie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 pochwalę się co do kolekcji dzisiaj przyszło ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 To tak z okazji opóźnienia premiery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 od 1,5 roku gram, opóźnienia mnie nie dotyczą za to kolekcjonerstwo gadżetów jak najbardziej ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 A to spoko. Podobnie i mnie opóźnienia nie dotyczą, a gadżety są zawsze ok, ale ja jednak wolę je kupować w zestawie razem z grami (jak "dajo"). Takie oddzielne ich zbieractwo nie za bardzo mnie kręci, z pewnymi wyjątkami ma się rozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Czemu ta gra nie wyszła w wersji pudełkowej? Już wyobrażam sobie to oczo(pipi)ne pudełko tej cudownej gry, tak czy siak kupiłem za 16,18 zł na PS4 z promocji, mam juz od ponad 2 lat na steam, ale co mi tam za takie pieniadze szkoda nie brac, a tyle funu.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 009 Opublikowano 6 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Muszę kupić jakiś mały statyw czy co, bo żeby przez minutę męczyć się z otworzeniem pudła, to aż smutno patrzeć. Dzisiaj bardzo skromnie, jednak jutro jak bozia da, pokażę całkiem fajny rarytas jeśli chodzi o sprzęt . 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Szkoda, że N64 to same carty Ale plus i tak leci, szczególnie za Crystal Shards. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 009 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Crystal akurat dubel. W przypadku cartów, które były w kartonowych boxach nie mam parcia na komplety, golasy stanowczo wystarczają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Vita TV to gunwo czy ogolnie o Vicie mowisz? Vita TV. Do Vity jakiś tam szacunek mi pozostał. Inaczej nie kupił bym jej na premierę, a po roku nie kupił kolejny raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ping, wróciłeś do zbierania gier n64? Czy to tak przy okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 009 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Zbieram, ale tylko NTSC-U/J, najważniejsze rzeczy już mam, teraz biorę się powoli za wypełniacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Można jeszcze dostać w sklepach pierwszy numer Pixel-a?nie W kioskach nie ma, ale na stronie Pixela spokojnie jeszcze kupisz pochwalę się co do kolekcji dzisiaj przyszło ^_^ Te przypinki i naklejki to jakiś bonus do preorderów był? Mógłbyś coś więcej napisać? (CHCĘ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Cohle 4 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 pochwalę się co do kolekcji dzisiaj przyszło ^_^ Ta piłka to dla psa? Chcę ją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 009 Opublikowano 7 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Zgodnie z zapowiedzią ze wczoraj, wrzucam coś, co o ile raczej nie wzbudzi tu entuzjazmu, tak dla mnie jest petardą. Diabeł tkwi w szczegółach: Nareszcie własny debug w domu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 ashka - te przypinki i naklejki są zazwyczaj w zwykłej sprzedaży ale głownie w usa. dużo tego nie ma ale jest. w europie ciężko to dostać. pozostaje fart albo ebay. Cohle - antystresowa piłeczka od dr Friedlander'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi