tk___tk 4 795 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 paweł obetnij paznokcie ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
KUBUŚ 49 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 paweł obetnij paznokcie ! fu, nie musi używać nożyka do otwierania paczek Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 paweł obetnij paznokcie ! jeszcze pozostaje obgryzanie, podczas loadingow... Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 009 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Obgryzają tylko fleje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 524 Opublikowano 8 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Miało być do pogrania na weekend, ale dopiero dzisiaj paczuszka dotarła do Paczkomatu. Swoją drogą wielki plus, że w niedzielę ktoś te paczki dostarcza Główne danie w postaci najlepszej gry na 3DS'a, czyli FE:A, a na deser, do pogrania na kibelku golfik z Mario. Mam nadzieję, że będzie równie miodny i wciągający, co Everybody's Golf. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Powiekszamy rodzine nintendo Nie chce ktos kupic samego carta X'ów? Bo mam dwa i jeden zbedny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) 399, karta 8gb, ladowarka i pokemon X + na karcie Zelda Ocarina of Time i Pokemon Rumble, chociaz chyba ludzie ktorzy to sprzedawali nawet o tym nie wiedzieli, bo na aukcji nie bylo nic wspomniane a sprzedawane przez te Loombardy EDYTA Dobra nie wczytalo mi sie, chodzi o pokemony - 80zł? Edytowane 8 Marca 2015 przez Krzysztof Tomczak Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 To + Rage Racera w końcu kupiłem <3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Maciejjy 92 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Odpalę najwcześniej w poniedziałek, ale micha się cieszy. Nie miałem wcześniej okazji ograć. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 SSX 3 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Tomb Raider Anniversary Właśnie instaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Kurwens jaka beczka miodu poleciała z SSX. Ja Cię dupciololo. Jutro jeszcze doleci componencik i jazda. SSX na moim Harmanie rozpierdyla mi chałupę. Cioram póki żona w pracy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Soul Reaver 2 Fixed ;-) Edit. Swoją droga to fajne zdjęcie, u mnie to gdzie bym gier nie ustawił to i tak oświetlenie mam zawsze gówniane. Edytowane 11 Marca 2015 przez Yeah Bunny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Co nie wpiszesz to Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Mój Day One oczywiście Edytowane 11 Marca 2015 przez chris85 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 12 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Przyszla paczuszka z USA. Niestety zdjecia robione na szybko telefonem wiec kiepska jakosc. Limitowana edycja Zelda Majora's Mask z rynku USA z figurka. Na zdjeciach pudelko wygladalo znacznie lepiej niz Nintendo zrobilo w rzeczywistosci, przeszkadza mi ta dziura po srodku jak cholera. Ogolnie biedne wydanie i dobrze ze dalem za to tylko 49$ bo jakbym mial dac cene ebayowa za takie cos to bym sie zdenerwowal. Do tego super gierka Pokemon Conquest, kolejny Harvest Moon do kolekcji oraz Animal Crossing, wszystko za cene jednej gry 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 ładne to pudełko z skullkidem, na nasz rynek rzucili tylko zwykłe białe pudełko z napisem Skull Kid Figure nie zmienia to faktu, że wnętrze, tj. sama figurka jest GOTY. Za ile pokemony i AC? Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Skąd bierzesz gry na ds? VGP? Star? Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Przyszla paczuszka z USA. Niestety zdjecia robione na szybko telefonem wiec kiepska jakosc. Limitowana edycja Zelda Majora's Mask z rynku USA z figurka. Na zdjeciach pudelko wygladalo znacznie lepiej niz Nintendo zrobilo w rzeczywistosci, przeszkadza mi ta dziura po srodku jak cholera. Ogolnie biedne wydanie i dobrze ze dalem za to tylko 49$ bo jakbym mial dac cene ebayowa za takie cos to bym sie zdenerwowal. Do tego super gierka Pokemon Conquest, kolejny Harvest Moon do kolekcji oraz Animal Crossing, wszystko za cene jednej gry Bardzo ładnie się prezentuje ta kolekcjonerka, co do Poków to myślałem, że te "poboczne" gry są nie do grania. #EDIT: Velius masz jakąś fotkę kolekcji gier na DS-a ? Edytowane 12 Marca 2015 przez zagul Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Conquesty sa super, ale z pokemonami to je lacza tylko znane stworki warto ograc zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 ładne to pudełko z skullkidem, na nasz rynek rzucili tylko zwykłe białe pudełko z napisem Skull Kid Figure nie zmienia to faktu, że wnętrze, tj. sama figurka jest GOTY. Za ile pokemony i AC? Za wszystkie 3 gry zaplacilem 36$. W tej zeldzie jest skullkid + gra, nie wiem czy w EU z gra sprzedaja ale pewnie bez. Skąd bierzesz gry na ds? VGP? Star? Skad sie da VGP, Star, Menago, PA, Ebay, NintendoAge. Przyszla paczuszka z USA. Niestety zdjecia robione na szybko telefonem wiec kiepska jakosc. Limitowana edycja Zelda Majora's Mask z rynku USA z figurka. Na zdjeciach pudelko wygladalo znacznie lepiej niz Nintendo zrobilo w rzeczywistosci, przeszkadza mi ta dziura po srodku jak cholera. Ogolnie biedne wydanie i dobrze ze dalem za to tylko 49$ bo jakbym mial dac cene ebayowa za takie cos to bym sie zdenerwowal. Do tego super gierka Pokemon Conquest, kolejny Harvest Moon do kolekcji oraz Animal Crossing, wszystko za cene jednej gry Bardzo ładnie się prezentuje ta kolekcjonerka, co do Poków to myślałem, że te "poboczne" gry są nie do grania. #EDIT: Velius masz jakąś fotkę kolekcji gier na DS-a ? Fotka bedzie jak uznam ze jestem gotowy i kolekcja kompletna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 co do figurki - u nas generalnie figurka była dostępna tylko w budnlu n3ds + majora + figurka właśnie w osobnym pudełku. Mniejsza z tym, że ja i tak zgarnąłem figurkę bez kupowania całego bundla a cena zabójcza za te 3 gierki :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 "Rozpiska" na drugą połowę marca Majorę mogłem wziąć w limitce ze steelbook'iem itd, ale jak zobaczyłem niemiecką okładkę odpuściłem i jest zwykła. Tak czy fak 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 ładne to pudełko z skullkidem, na nasz rynek rzucili tylko zwykłe białe pudełko z napisem Skull Kid Figure nie zmienia to faktu, że wnętrze, tj. sama figurka jest GOTY. Za ile pokemony i AC? Za wszystkie 3 gry zaplacilem 36$. W tej zeldzie jest skullkid + gra, nie wiem czy w EU z gra sprzedaja ale pewnie bez. Dobra cena za te pokemony, poluje na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi