Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Do mojej kolekcji dolaczyl w koncu New 3DS XL w kolorze niebieskim - konsola kupiona na pemiere, ale czekala bo byla dla mnie prezentem. W zestawie Zelda: Majora's Mask i bardzo fajna figurka Skull-Kid'a.

Bedac w Nintendo Zone pobralem darmowy kod na temat menu Zelda: Majora's Mask - bardzo mi sie podoba - szkoda, ze w konsoli nie ma zadnych darmowych obrazkowych tematow tylko takie z roznymi kolorami.

20150315_171736.jpg

Poza tym kupilem jeszcze Wolfenstein: New Order w wersji Occupied Edition na PS4 i gry na PS Vita - Killzone: Mercenary oraz Little Big Planet.

20150313_191140.jpg

Edytowane przez saptis

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

to Ty jestes ten czarny farmaceuta ktory kazal sobie konto skasowac?

Opublikowano

to Ty jestes ten czarny farmaceuta ktory kazal sobie konto skasowac?

Ja

wszystkie gry na DC kupione i przesiadka na ps2? ;p

Opublikowano

Ja się już nawet nad tym nie zastanawiam tylko kupuję ciągle gry na ps2 i cioram jak szalony. Ps3 się kurzy, a o Ps4 nawet nie myślę bo kompletnie mi do szczęścia niepotrzebne. A ta fota to coś pięknego, aż się wzruszyłem jak zobaczyłem te suikodeny, valkyrie i jeszcze pare pięknych szpili.  :banderas:

Opublikowano

Ja się już nawet nad tym nie zastanawiam tylko kupuję ciągle gry na ps2 i cioram jak szalony. Ps3 się kurzy, a o Ps4 nawet nie myślę bo kompletnie mi do szczęścia niepotrzebne. A ta fota to coś pięknego, aż się wzruszyłem jak zobaczyłem te suikodeny, valkyrie i jeszcze pare pięknych szpili.  :banderas:

Dziwne to jest, ale mam ostatnio to samo, w ps3 padł mi napęd. Odpaliłem DSi, które było już sfotografowane na allegro, kupiłem kilka gier na PS2 i podłączyłem Gamecub'a, a przymierzałem się do PS4. Pewnie kiedyś kupię, ale na pewno nie w najbliższym czasie.

Opublikowano

przez kobite, glowny powod dlaczego faceci robia czesto glupie rzeczy :reggie:

Wiec ten tego Rayos...uwazaj tam, rozumiesz :P

Edytowane przez Velius

Opublikowano

O mnie się nie martw, te czasy u mnie minęły :)

Żeby nie było offtopu: kolekcja gierek na ps2 piękna <3 

Opublikowano

Same pyszności, nawet Amplitude się znalazł (ile czasu się spędziło przy tej gierce i Frequency) łap plusa  

Opublikowano

Po długiej przerwie czas wrócić do grania i kolekcjonowania.

Na pierwszy ogień zakupione:

35kltm1.jpg

28inmh3.jpg

Opublikowano

kane & lynch super gierka. tzn gameplay nie porywa, ale duet głównych bohaterów konkretny. no i miał ciekawy tryb sieciowy. to mi przypomniało, ze mialem zainteresować się dwójeczka.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

dqD0pND.jpg

dBuBEwp.jpg

Q0rdnEM.jpg

4WHQhRv.jpg

:banderas:

Sorki za słabej jakości fotki, ale mam 39 stopni gorączki i łapy mi się telepały. Metroidy w kolekcji już były, ale nie byłem zadowolony ze stanu ich pudełek: niedługo puszczę na pchli.

Opublikowano

kane & lynch super gierka. tzn gameplay nie porywa, ale duet głównych bohaterów konkretny. no i miał ciekawy tryb sieciowy. to mi przypomniało, ze mialem zainteresować się dwójeczka.

dwójka fajny patent z kamerą ma, ale sama gra słabsza od jedynki, krótka i dziejąca się w jednym miejscu (chociaż może to nie jest wielki minus, ale jednak napad na bank czy zjazd po budynku w jedynce robił robote). Gunplay ok, do co-opa się nawet sprawdza, ot takie 6/10.

Opublikowano

Zu1pc28.jpg
Odkryłem CEX w Poznaniu, no i mimo to że mam juz tylko kase na zycie to nie moglem sie powstrzymac po prostu :D
i0B6awq.jpg

Za takie pieniadze az szkoda bylo nie brac, Maximo i Canis to zakupy z poczatku miesiaca, a te z nalepkami to z CEX'u.

Jedyne wlaśnie co w(pipi)ia w tym sklepie to te nalepki na pudelkach, jak tak mozna kaleczyc okladki :/

Opublikowano

Okładka Bully'iego jest wypukła?