Opublikowano 16 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do mojej kolekcji dolaczyl w koncu New 3DS XL w kolorze niebieskim - konsola kupiona na pemiere, ale czekala bo byla dla mnie prezentem. W zestawie Zelda: Majora's Mask i bardzo fajna figurka Skull-Kid'a. Bedac w Nintendo Zone pobralem darmowy kod na temat menu Zelda: Majora's Mask - bardzo mi sie podoba - szkoda, ze w konsoli nie ma zadnych darmowych obrazkowych tematow tylko takie z roznymi kolorami. Poza tym kupilem jeszcze Wolfenstein: New Order w wersji Occupied Edition na PS4 i gry na PS Vita - Killzone: Mercenary oraz Little Big Planet. Edytowane 16 marca 201510 l przez saptis
Opublikowano 16 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszelki komentarz jest w zasadzie zbędny, więc do rzeczy:
Opublikowano 16 marca 201510 l to Ty jestes ten czarny farmaceuta ktory kazal sobie konto skasowac? Ja
Opublikowano 16 marca 201510 l to Ty jestes ten czarny farmaceuta ktory kazal sobie konto skasowac? Ja wszystkie gry na DC kupione i przesiadka na ps2? ;p
Opublikowano 16 marca 201510 l DC kompletne, PS2 przy okazji a na poważnie zabieram się za europejski set N64 Edytowane 16 marca 201510 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 16 marca 201510 l Ile znakomitych tytułów, Gdy oglądam takie fotki to zastanawiam się na co mi ten next gen
Opublikowano 16 marca 201510 l Ja się już nawet nad tym nie zastanawiam tylko kupuję ciągle gry na ps2 i cioram jak szalony. Ps3 się kurzy, a o Ps4 nawet nie myślę bo kompletnie mi do szczęścia niepotrzebne. A ta fota to coś pięknego, aż się wzruszyłem jak zobaczyłem te suikodeny, valkyrie i jeszcze pare pięknych szpili.
Opublikowano 16 marca 201510 l Ja się już nawet nad tym nie zastanawiam tylko kupuję ciągle gry na ps2 i cioram jak szalony. Ps3 się kurzy, a o Ps4 nawet nie myślę bo kompletnie mi do szczęścia niepotrzebne. A ta fota to coś pięknego, aż się wzruszyłem jak zobaczyłem te suikodeny, valkyrie i jeszcze pare pięknych szpili. Dziwne to jest, ale mam ostatnio to samo, w ps3 padł mi napęd. Odpaliłem DSi, które było już sfotografowane na allegro, kupiłem kilka gier na PS2 i podłączyłem Gamecub'a, a przymierzałem się do PS4. Pewnie kiedyś kupię, ale na pewno nie w najbliższym czasie.
Opublikowano 16 marca 201510 l przez kobite, glowny powod dlaczego faceci robia czesto glupie rzeczy Wiec ten tego Rayos...uwazaj tam, rozumiesz Edytowane 16 marca 201510 l przez Velius
Opublikowano 16 marca 201510 l O mnie się nie martw, te czasy u mnie minęły Żeby nie było offtopu: kolekcja gierek na ps2 piękna <3
Opublikowano 16 marca 201510 l Same pyszności, nawet Amplitude się znalazł (ile czasu się spędziło przy tej gierce i Frequency) łap plusa
Opublikowano 16 marca 201510 l Baba nie może wejść w między gierki i plastik - nie ma czegoś takiego, albo ja albo gierki. Nie podoba się, won.
Opublikowano 16 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czarny, dlaczego kazałeś sobie konto skasować? Przegrałem zakład, słowo się rzekło.
Opublikowano 16 marca 201510 l Po długiej przerwie czas wrócić do grania i kolekcjonowania. Na pierwszy ogień zakupione:
Opublikowano 16 marca 201510 l kane & lynch super gierka. tzn gameplay nie porywa, ale duet głównych bohaterów konkretny. no i miał ciekawy tryb sieciowy. to mi przypomniało, ze mialem zainteresować się dwójeczka.
Opublikowano 16 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sorki za słabej jakości fotki, ale mam 39 stopni gorączki i łapy mi się telepały. Metroidy w kolekcji już były, ale nie byłem zadowolony ze stanu ich pudełek: niedługo puszczę na pchli.
Opublikowano 16 marca 201510 l kane & lynch super gierka. tzn gameplay nie porywa, ale duet głównych bohaterów konkretny. no i miał ciekawy tryb sieciowy. to mi przypomniało, ze mialem zainteresować się dwójeczka. dwójka fajny patent z kamerą ma, ale sama gra słabsza od jedynki, krótka i dziejąca się w jednym miejscu (chociaż może to nie jest wielki minus, ale jednak napad na bank czy zjazd po budynku w jedynce robił robote). Gunplay ok, do co-opa się nawet sprawdza, ot takie 6/10.
Opublikowano 16 marca 201510 l Odkryłem CEX w Poznaniu, no i mimo to że mam juz tylko kase na zycie to nie moglem sie powstrzymac po prostu Za takie pieniadze az szkoda bylo nie brac, Maximo i Canis to zakupy z poczatku miesiaca, a te z nalepkami to z CEX'u.Jedyne wlaśnie co w(pipi)ia w tym sklepie to te nalepki na pudelkach, jak tak mozna kaleczyc okladki