Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Wow, Ty jesteś taki ping tylko Sonowy :) Fajnie się patrzy na takie egzotyczne okładki, ta z Atelier Plus jest cudowna.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Po zdjęciach trochę ciężko określić jakość bo trudno odgadnąć czy to czasem nie obrazek jest taki rozmazany ;p

Opublikowano

Aux, dożywotni props za te zdjęcia i gry i classica! Miałem dokładnie te same gry u siebie. Mam gdzieś nawet takiego Game Boya, tylko muszę go poszukać, ale mi teraz sentymentalne zdjęcia dorzuciłeś :D

Opublikowano

Mnie do kolekcjonowanie raczej nigdy nie ciągnęło, ale naprawdę przyjemnie pooglądać wasze zbiory.

Kubki bardzo fajne :)

Opublikowano

Kupiłem za 6zł, mam nadzieje że nie przepłaciłem

5ltes8.jpg

Opublikowano

To już jest zbieractwo xd

Opublikowano

Dla jaj zalicytowałem, no i wszystkie point and click warte uwagi przeszedlem.

Opublikowano

@Kypq: box z Atelier bardzo ładny. Szkoda, że na zachodzie te Vito'we edycje są tylko wypuszczane w formie digitali. Zawsze byłyby jakiś dodatkowy powód do kupna Vity :/

Opublikowano

Może to nie są gry, ale z grami związane:

dUddskz.jpg

Wszystkie numery w idealnym stanie (stan jak z kiosku), kompletne (z plakatami itp.).

Zakup wprost ze źródła. Po prostu przeleżały sobie w magazynie kilka lat albo i więcej :)

Opublikowano

Super zakup, uwielbiam stare czasopisma o grach. Też u nich kupowałem archiwalia. Bałem się o stan, a rzeczywiście okazało się że są jak nowe z kiosku.

Opublikowano

Takie info około zakupowe, w sklepach House są dostępne koszulki z motywami z Half Life, Call of Duty Black Klops II, Dead Island oraz około 5 róznych motywów z Street FIghtera, ts w cenie 60zł bez grosika

Opublikowano

Stare gazety o grach rządzą. Dalej mam stare Resety, Gamblery, Secret Service'y (np ten numer z legendarną recką Super Mario 64 jak Gulash jeszcze pisał do SS :D ). Mam zamiar kiedyś zacząć kupować zagraniczne magazyny z czasów NESa i SNESa, one dopiero muszą mieć klimat.

Opublikowano

Moja pierwsza pudełkowa wersja gry na PC, a obok mój nowy skarb na Wii, czyli trylogia Metroid Prime. Kupiona nawet niedrogo, patrząc na ceny na amazonie. Najlepsze jest jednak to, że podczas pobytu w ten weekend w domu, znalazłem pudełko do mojego Metroida Fusion (stan praktycznie idealny). Jakim cudem mi się ono uchowało, nie mam pojęcia, biorąc pod uwagę to, że jak idiota zawsze się tych pudełek pozbywałem.

wn3k8mmx17e0.jpg
5e6hx01sblqm.jpg

Opublikowano

Do dzis pluje sobie w brode, ze spoznilem sie doslownie pare sekund, zeby kupic te trylogie za DWADZIESCIA zlotych na allegro.... gratuluje zakupu

Opublikowano

2 dychy? Nieźle. Ja 10x tyle.

Opublikowano

LOL, dwie dychy?? Ktoś musiał się pomylić. Chyba że to była sama płyta traktowana wcześniej papierem ściernym :)

Piękne zakupy ragus, gratulacje. A co do pudełek... sprzedałem dawno temu za grosze ze 20 pudełkowych gierek na PC. Żałuję potwornie. Po pierwsze - wielkie boxy na PC były genialne, po drugie [żyd mode on] - dzisiaj niektóre gry chodzą po 600zł na licytacjach [żyd mod off].

Opublikowano

No wlasnie nie, w idealnym stanie za 2 dychy... sprzedawal ojciec dzieci, ktore w to nie graly, a tylko miejsce zajmowaly (parafrazujac jego slowa). Nie zalezalo mu na kasie, chcial tylko sprzedac.... az mi serce znowu boli na mysl o tym failu z mojej strony :( 

Opublikowano

IMG_20140414_191404.jpg

btw otwieram pudlo, a tam

IMG_20140414_190228.jpg

YANO PATRZY!!

:F

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

o tych koszulkach co mówilem, nie kupiłem oczywiście, ale te ciekawsze wzory

zrobiłem kilka fotek dla zainteresowanych

yqE4JiX.jpg

vZLeknO.jpg

EWWEl28.jpg

Opublikowano

Tak jak Rayos pisze, to manga. Udalo mi sie jakis rok temu dorwac na allegro nowy komplet prosto od JPF (polski wydawca DB) w dobrej cenie.