Opublikowano 20 marca 201510 l No dokładnie, ostatnio kupiłem Killer is Dead limited edition a w środku jedna kartka na jakieś (pipi) dlc bo to co kiedys bylo instrukcja musisz sobie teraz dokupić w formie "official strategy guide" .
Opublikowano 20 marca 201510 l Niedlugo gry beda w tekturowych pudełkach po zapałkach i kod napisany markerem na ściance do sciagniecia gry - oszczędność przede wszystkim.
Opublikowano 20 marca 201510 l Jakoś w latach '90 nikt nie narzekał, jak dostawał kopertę z verbatimem, opanujcie się! Czego Wy żądacie!
Opublikowano 20 marca 201510 l jak zagladam na to forum dochodze do wniosku ze gry sa do trzymania ich w rekach i patrzenia na polke a nie do grania
Opublikowano 20 marca 201510 l jak zagladam na to forum dochodze do wniosku ze gry sa do trzymania ich w rekach i patrzenia na polke a nie do grania :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:
Opublikowano 20 marca 201510 l To popatrz na gamertagi osob, ktore wrzucaja tu zdjecia i przestaniesz miec takie wrazenie.
Opublikowano 20 marca 201510 l Jakoś w latach '90 nikt nie narzekał, jak dostawał kopertę z verbatimem, opanujcie się! Czego Wy żądacie! Bo verbatimy kupowali ci sami co w kwestii wyboru gry radzili się owego "sprzedawcy".
Opublikowano 20 marca 201510 l wypraszam sobie. ja radziłem się renomowanego czasopisma psxextreme, a potem czemprędzej w niedzielę na elektoniczną po dostawę gorących jeszcze verbatimów.
Opublikowano 20 marca 201510 l teka mi przypomnial czasy jak kupowalem nowy psx extreme, czytalem recke gierki, napalalem sie tak ze az mi ciekla krew z nosa, serce przyspieszalo (zwlaszcza jak to byl piatek) i czekalem az ojciec podwiezie na bazar albo stadion i zobacze czy maja juz tego hita na stole, 20zl przygotowane. Pamietam ze lezalem w piatek wieczorem w łóżku i czytalem o Xenogears i sie jarałem jak bym mial zaraz zamoczyć. Nastepnego dnia wrócilem z Xenogears i Star Ocean i zagrywałem sie do nieprzytomności, tonąłęm w miodzie gierek ehh....teraz jak odpale PS4 to tone co najwyżej po uszy w guwnie I nie, to nie jest nostalgia bo wlasnie z ranka odpalilem sobie Baroque na PS2 i sie wciagłem. Kiedys były dobre gry
Opublikowano 20 marca 201510 l jak zagladam na to forum dochodze do wniosku ze gry sa do trzymania ich w rekach i patrzenia na polke a nie do grania ja widze ze kogos boli.
Opublikowano 20 marca 201510 l miałem też jednego takiego dealera co się dzwoniło do niego i przywoził wypalone do domu. no i na parafii z pod lady w sklepie o kure.wsko mocnej nazwie SKYNET. mieli też gralnie na zapleczu gdzie za niewielką opłatą można było pociorać na jednym z 10 szaraków w gry z listy wydrukowanej i trzymanej pod rzeczoną ladą. lata 90te \m/.
Opublikowano 20 marca 201510 l Jestem miło zaskoczony CEXem. Szybka obsługa i tania wysyłka. Stan gier OK ( lepszy niż lustra z Allshitowo). 2 cyfrówki na PS4. Astebreed jest w 90% przetłumaczony.
Opublikowano 20 marca 201510 l Jestem miło zaskoczony CEXem. Szybka obsługa i tania wysyłka. Stan gier OK ( lepszy niż lustra z Allshitowo). 2 cyfrówki na PS4. Astebreed jest w 90% przetłumaczony. Widze że ktoś był w CEX, fajne zakupy i ceny też słuszne. Te naklejki mogli sobie darować. No na szczeście naklejki łatwo schodza z tych pudełek, bo też bylem zalamany jak to zobaczylem, a wsumie zeszly jednym ruchem bez zostawiania kleju.
Opublikowano 21 marca 201510 l Dobry ten CEX, wlasnie zlozylem zamowienie. Zaoszczedzilem mase kasy na tym co chcialem z ebaya sprowadzac i jeszcze wysylka free o matko Ba wysylka free, dorzucilem sobie etui do NDS lite i pudelko na carty za...0.00zl
Opublikowano 21 marca 201510 l Dostawa ze strychu Pierwsza z lewej to może od razu do kosza iść. Ślamazarne palowskie 50hercowe ówno obesrane (ale okładka lepsza od amerykańca NTSC). Reszta - miodzik
Opublikowano 21 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Od wczoraj gram w Mario Party 10 - kupilem w zestawie z amiibo, troche pogralem i bardzo mi sie podoba. Jakis czas temu przyszedl futeral na New 3DS XL - bardzo fajny, gruby i miekki, to nie jest zwykla skarpeta bo w srodku jest dodatkowo wylozony miekkim materialem. Gry na Vite i 3DS aktualnie ogrywam - mam je od jakiegos czasu, figurke Skull-Kida juz tu pokazywalem. Edytowane 21 marca 201510 l przez saptis
Opublikowano 21 marca 201510 l Gdzie zamówiłeś ten futerałek i za ile? Patrząc po metce to z Club Nintendo.
Opublikowano 22 marca 201510 l Takie tam skromne z czwartku. Mialem najpierw ograc demo FF XV ale tak sie wkrecilem ze juz koncze type-0. Jak ktos lubi jrpg to brac smialo, nic lepszego z gatunku obecnie nie ma na tej smutnej generacji.
Opublikowano 22 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnio wpadło do kolekcji: