Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zaległe zakupy - dopiero dzisiaj je 'izopropanuję' i wpisuję na swoje listy gierek (Tak, zawsze przed dołączeniem czegoś do kolekcji, wpisuję tytuł/języki/stan w plik excelowy. Trzeba czymś karmić swoje OCD).

Gry na PS2 kosztowały dwie dychy, gry Xbox trzy.

Eo4Yj9Nh.jpg
gvjsmaah.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Kutwa, Double Agent na pierwszego Xa to ponoć zupełnie inna gra niż edycja PS3/X360. Nigdzie jej dorwać nie mogłem. Plus za Ninja Gaiden i Tenchu.

Opublikowano

Gry na PS2 kosztowały dwie dychy, gry Xbox trzy.

Złotówki? Kupione w Polsce czy za granicą?

Opublikowano

Gdzie zamówiłeś ten futerałek i za ile? :)

Zamowilem w Clubie Nintendo, dalem 2500 gwiazdek, oplacalo sie bo tak jak pisalem - jest gruby i dobrze wykonany, a co najwazniejsze pasuje na New 3DS XL - zostaje nawet troche miejsca, wiec nie jest za ciasny.

Opublikowano

Dla mnie do kolekcji. Gra raczej taka sobie 5/10 ale przynajmniej faza jest zgrania łowcą szkieletów.  :good:

Edytowane przez ussr

Opublikowano

e3snakeeater610.jpg

Kocham

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale cieszę.

Zapraszam wszystkich pudełkowych fetyszystów bo.......

Dotarla moja perelka :banderas:

35clicl.jpg

15i4uic.jpg

2cp9a8w.jpg

2dj2yye.jpg

sy5vd0.jpg

2q21pgi.jpg

Definitywnie mój ostatni Dreamcast :banderas:

Opublikowano

ILE DAŁEŚ I PO CO OTWIERAŁEŚ????

Dałem niecałe 500zł i właśnie dlatego otwierałem, bo to było aż nierealne, żeby w tej cenie nie nadziać się na wała typu - a nóż jeleń nie zajrzy. Wiele nie straciłem bo Sega nie foliowała konsol w pudłach za to opasała je taśmą z logo jak w mm czy saturnach a sama taśma kaleczy pudło.

Aż poczułem zapach tego Dreamcasta :banderas:

Pachnie za(pipi)iście....

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

Gdzie ku.rwa można było dostac makarona za 500zł nówke? Przecież to nierealne. 

Opublikowano

Gdzie ku.rwa można było dostac makarona za 500zł nówke? Przecież to nierealne. 

eBay - aukcja wisiała niecałe 7 min zanim ją kupiłem. Zresztą, ostatnio upolowałem sakurę za równie niedorzeczne pieniądze.

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

Ebay dobra rzecz, swego czasu kupilem mega zestaw dreamcasta za grosze, 2 konsole, 15 gier w tym shenmue 1,2,skies of arcadia i inne hity. Ogolnie zaplacilem 10% calej wartosci, warto tam czasem zagladac :)

Opublikowano

Gratsy ogromne. Sam upolowałem tego MGSa za psie piniondze, a u nas ciężko znaleźć pełne wydanie z instrukcją i 3 płytami :)

Opublikowano

Pamiętam jak lata temu były wyprzedaże Dreamcastów w polskich marketach za 199 zł. Czemu wtedy nie kupiłem chociaż dwóch...

bo byłeś biedny i śliniłeś się na widok PlayStation 2 ? :D 

Opublikowano

Przypuszczam ze gdyby czlowiek 20 lat temu wiedzial co sie bedzie dzialo to by nie wymienial Suikodena II na GTA 1 i jeszcze cieszyl miche ze dobry deal :reggie:

Opublikowano

Na sam dźwięk słowa Dreamcast staje mi na baczność, a taki stan woła o głębokie pokłony z obowiązkowym spustem.