Opublikowano 22 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zaległe zakupy - dopiero dzisiaj je 'izopropanuję' i wpisuję na swoje listy gierek (Tak, zawsze przed dołączeniem czegoś do kolekcji, wpisuję tytuł/języki/stan w plik excelowy. Trzeba czymś karmić swoje OCD). Gry na PS2 kosztowały dwie dychy, gry Xbox trzy.
Opublikowano 22 marca 201510 l Kutwa, Double Agent na pierwszego Xa to ponoć zupełnie inna gra niż edycja PS3/X360. Nigdzie jej dorwać nie mogłem. Plus za Ninja Gaiden i Tenchu.
Opublikowano 22 marca 201510 l Gry na PS2 kosztowały dwie dychy, gry Xbox trzy. Złotówki? Kupione w Polsce czy za granicą?
Opublikowano 23 marca 201510 l Gdzie zamówiłeś ten futerałek i za ile? Zamowilem w Clubie Nintendo, dalem 2500 gwiazdek, oplacalo sie bo tak jak pisalem - jest gruby i dobrze wykonany, a co najwazniejsze pasuje na New 3DS XL - zostaje nawet troche miejsca, wiec nie jest za ciasny.
Opublikowano 23 marca 201510 l Predator Konkrit Dżangle you lucky mother...er też już jej szukam Na allegro wisi po 29zł, a w Cex'ie widziałem ją za 20zł i sie zastanawiałem czy brać, fajny szpil?
Opublikowano 23 marca 201510 l Dla mnie do kolekcji. Gra raczej taka sobie 5/10 ale przynajmniej faza jest zgrania łowcą szkieletów. Edytowane 23 marca 201510 l przez ussr
Opublikowano 23 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale cieszę. Zapraszam wszystkich pudełkowych fetyszystów bo....... Dotarla moja perelka Definitywnie mój ostatni Dreamcast
Opublikowano 23 marca 201510 l Wow, piękne BTW. tak z ciekawości, bo wiem ze bezcenne to, ale ile dałeś?
Opublikowano 23 marca 201510 l ILE DAŁEŚ I PO CO OTWIERAŁEŚ???? Dałem niecałe 500zł i właśnie dlatego otwierałem, bo to było aż nierealne, żeby w tej cenie nie nadziać się na wała typu - a nóż jeleń nie zajrzy. Wiele nie straciłem bo Sega nie foliowała konsol w pudłach za to opasała je taśmą z logo jak w mm czy saturnach a sama taśma kaleczy pudło. Aż poczułem zapach tego Dreamcasta Pachnie za(pipi)iście.... Edytowane 23 marca 201510 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 23 marca 201510 l Gdzie ku.rwa można było dostac makarona za 500zł nówke? Przecież to nierealne.
Opublikowano 23 marca 201510 l Gdzie ku.rwa można było dostac makarona za 500zł nówke? Przecież to nierealne. eBay - aukcja wisiała niecałe 7 min zanim ją kupiłem. Zresztą, ostatnio upolowałem sakurę za równie niedorzeczne pieniądze. Edytowane 23 marca 201510 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 23 marca 201510 l Ebay dobra rzecz, swego czasu kupilem mega zestaw dreamcasta za grosze, 2 konsole, 15 gier w tym shenmue 1,2,skies of arcadia i inne hity. Ogolnie zaplacilem 10% calej wartosci, warto tam czasem zagladac
Opublikowano 23 marca 201510 l Gratsy ogromne. Sam upolowałem tego MGSa za psie piniondze, a u nas ciężko znaleźć pełne wydanie z instrukcją i 3 płytami
Opublikowano 23 marca 201510 l Człowiek uczy się na błędach. Tak jak wydania gier których próżno szukać w Polszy
Opublikowano 23 marca 201510 l Pamiętam jak lata temu były wyprzedaże Dreamcastów w polskich marketach za 199 zł. Czemu wtedy nie kupiłem chociaż dwóch... bo byłeś biedny i śliniłeś się na widok PlayStation 2 ?
Opublikowano 23 marca 201510 l Przypuszczam ze gdyby czlowiek 20 lat temu wiedzial co sie bedzie dzialo to by nie wymienial Suikodena II na GTA 1 i jeszcze cieszyl miche ze dobry deal
Opublikowano 23 marca 201510 l Na sam dźwięk słowa Dreamcast staje mi na baczność, a taki stan woła o głębokie pokłony z obowiązkowym spustem.