Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Oni, Syberia <333

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

JAZDA ALE BEDZIE GRANE O MATKO BOSKA MOJA TY JEDYNA :banderas: :banderas: :fsg::obama:

206ioab.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

FeuaQyL.jpg

Zakupy z okolo 1,5 miesiaca, staralem sie byc wyjatkowo bezstronny odnosnie platformy (tak w przeciwienstwie do cw) :D

Opublikowano

Gdzie dorwaleś tą wersję Ysa i za ile? Swojego czasu dość sporo na nią polowałem. Idzie ją dostać w jakiejś ludzkiej cenie? Kupiłbym.

Opublikowano

FeuaQyL.jpg

Zakupy z okolo 1,5 miesiaca, staralem sie byc wyjatkowo bezstronny odnosnie platformy (tak w przeciwienstwie do cw) :D

Świetne podsumowanie miesiąca. Zaczynam żałować, że nie wziąłem Zeldy w limitce :frog:

Child of Light jest jako kod czy kartridż?

Opublikowano

Ysa wylicytowalem na allegro uzywke caly komplet za 140zl, a dostalem jeszcze pare gratisowych bonusow. Bardzo fajny zestaw z konkretnym soundtrackiem.

Child of light na karcie, mam juz cyfrowke ale tanio bylo to wzialem jedyna dostepna fizyczna wersje. Co ciekawe tylko w europie wyszla na vicie w boksie na dyskietce.

Opublikowano

Copper - Shenmue 2.  :banderas: Tez mam - komplet z DVD.

Masz w zestawie ta plyte DVD z historia z jedynki ?
Pytam bo niektore sa wybrakowane, nie kazdy sprzedaje komplet.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Ysa wylicytowalem na allegro uzywke caly komplet za 140zl, a dostalem jeszcze pare gratisowych bonusow. Bardzo fajny zestaw z konkretnym soundtrackiem.

Child of light na karcie, mam juz cyfrowke ale tanio bylo to wzialem jedyna dostepna fizyczna wersje. Co ciekawe tylko w europie wyszla na vicie w boksie na dyskietce.

140 zł?! Czemu wcześniej o tym nie wiedziałem. :frog:
Opublikowano

Shenmue 2. Najlepsza gra w jaką grałem na X. Długo polowalem na aukcjach i była to najdroższa gra jaką kupiłem. . Teraz cisne w Sleeping Dogs i mam momentami takie mikro flashbacki z klimatu S2 z tamtych lat.. :-)

Opublikowano

saptis, tak dorwalem komplet z filmem, tez na allegro :)

Ostatnio nie kupuje za granica, bo zlotowka slaba, a na allegro tez mozna tanio wyrwac duzo rzeczy jak sie czlowiek nie spieszy z zakupem.

Opublikowano

Pewnie, ze pirat - za mala naklejka, dziwny wyglad plytki, marna jakosc wydruku okladki.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Napiszę też tu bo więcej ludzi zagląda. Pomóżcie, czy to pirat czy nie? http://imgur.com/a/mVqIY

Jak dla mnie wygląda na oryginał.

Edit. Tyle już razy bym się naciął. Muszę w końcu jakoś usystematyzować wiedze na temat rozpoznawania. Jak coś może to będzie pomocne.

http://www.ebay.co.uk/gds/HOW-TO-Spot-FAKE-Nintendo-DS-games-/10000000008139133/g.html

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

Ten Layton ma europejski cartridge i amerykanskie, czarne pudelko - to juz jest dziwne. Poza tym wzor okladki carta nie odpowiada europejskiemu wydaniu, moim zdaniem to pirat i tyle.

Tak powinien wygladac oryginal:

Przod:

http://i.ebayimg.com/t/PROFESSOR-LAYTON-das-geheimnisvolle-Dorf-The-CURIOS-VILLAGE-NINTENDO-DS-TOP-/00/s/ODg1WDk4Mw==/z/YJkAAOSwv0tVCFYl/$_57.JPG

Tyl:

http://i.ebayimg.com/t/PROFESSOR-LAYTON-das-geheimnisvolle-Dorf-The-CURIOS-VILLAGE-NINTENDO-DS-TOP-/00/s/OTAyWDk2MA==/z/oq4AAOSw7aBVCFZe/$_57.JP

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Wnioskując po tym filmiku, to po samej aukcji ciężko będzie rozpoznać co jest oryginalne, a co nie. Bardzo subtelne różnice i po samych zdjęciach najczęściej trudno będzie określić.

Opublikowano

Rudiok - jest to w 100% podróba.

Saptis słusznie prawi - wydanie europejskie a box NTSC (czarny, wąski), do tego ten label - nie ma Laytona z takim oznaczeniem oraz grafiką, europejski cart to NTR-A5FP-EUR:

1321476233-00.jpg

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Zapytam tutaj a propos kupowania zagranica. Jakie sa koszty wysylki z uk do pl? Gdzies mi kilka razy przewinelo sie 10 funtow, dla nich to pewnie jak dla nas 10zl, no ale jednak to sporo jak za produkt kupowany za 5F. Czy moze to byly koszty zawyzone jak u nas LPE za 14zl?

Opublikowano

Zależy gdzie kupujesz. Przesyłka rejestrowana ok 6-7 funtów kosztuje standardowo.