Opublikowano 24 marca 201510 l Napiszę też tu bo więcej ludzi zagląda. Pomóżcie, czy to pirat czy nie? http://imgur.com/a/mVqIY 100% pirat.
Opublikowano 24 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To poniżej to fragment jeszcze ze stycznia, ale mogę wrzucić, żeby był ruch w interesie "GB Wars Turbo" było nowe, zaplombowane - już nie jest :> A i tak najbardziej cieszą "Zombie BBQ" i "Tokyo Beat Down", ciężko je upolować w znośnej cenie. Obie b. polecam.
Opublikowano 24 marca 201510 l Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale cieszę. Zapraszam wszystkich pudełkowych fetyszystów bo....... Dotarla moja perelka Definitywnie mój ostatni Dreamcast Ktoś mi zrobił GOTY edit sprawca ma u mnie piwo a Ona... Hmmmm chętnie pokazałbym jej mojego "Shenmue" Edit: Zły Admin Edytowane 25 marca 201510 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 25 marca 201510 l Gra wprawdzie nie jest najwyższych lotów, ale to wciąż survival horror, których jest deficyt oraz jedyny Silent Hill jakiego jeszcze nie ukończyłem. Wypadałoby, bo jest ogromnym fanem serii. Jedynie to, to cena mogłaby być niższa. Edytowane 25 marca 201510 l przez Czappi
Opublikowano 25 marca 201510 l Czappi, a SH Book of Memories ograłeś? Ja tą częścią się nie zawiodłem. Nadal mam w planach obejrzeć wszystkie zakończenia SH Downpour i zrobić w niej platynkę, ale Destiny skutecznie pokrzyżowało mi moje plany... Widzę, że wersja amerykańska...
Opublikowano 25 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 25 marca 201510 l przez k0ntra
Opublikowano 25 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Od czego zacząć drogi forumku ?
Opublikowano 25 marca 201510 l Gra wprawdzie nie jest najwyższych lotów, ale to wciąż survival horror, których jest deficyt oraz jedyny Silent Hill jakiego jeszcze nie ukończyłem. Wypadałoby, bo jest ogromnym fanem serii. Jedynie to, to cena mogłaby być niższa. Bardzo niedoceniona gra imo. Z przyjemnością calakowałem. Grafa, miasteczko, klimat Silent Hill'a to wysoka, jak na Czechów półka. Sa babole, ale takowe sa wszędzie. Warto dodac, ze Side-questy, sa swietne, wrecz wyczesane i daja dużo przyjemności z ich rozwiązywania. Taka mała Perełka Edytowane 25 marca 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 25 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po małych przebojach ze sklepem w końcu jest, mój zestaw startowy
Opublikowano 26 marca 201510 l New 3DS XL w najlepszym dostepnym kolorze i do tego ta Zelda....... Tez mam. musze tylko jakis dobry futeral znalezc - taki zeby nie byl za ciasny i nie "naciskal" przyciskow "R" i "L". Edytowane 26 marca 201510 l przez saptis
Opublikowano 26 marca 201510 l Kiedy stream? Bo to widowisko bedzie piekne. Bede gral u siebie i okazyjnie krecil beke na tablecie patrzac xD
Opublikowano 26 marca 201510 l New 3DS XL w najlepszym dostepnym kolorze i do tego ta Zelda....... Tez mam. musze tylko jakis dobry futeral znalezc - taki zeby nie byl za ciasny i nie "naciskal" przyciskow "R" i "L". To poszukaj ten, ktory ma Rudiok. Mam identyczny (konsole rowniez ) i jest swietny.
Opublikowano 26 marca 201510 l Poczta dała rade Tego co wpadł na pomysł, żeby te naklejki lepić na okładkach, a nie na folii powinni za jaja powiesić. Oczywiście plus obowiązkowy.
Opublikowano 26 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 1. To nie zakup, po wielu trudach, i przeciwnościach losu głównie z winy poczty dotarła do mnie nagroda w forumkowym konkursie DriveCluba Fify nie było, ktoś przygarnął sobie kod 2.Wszyscy mają Bloodborna to mam i ja, pierwszy raz podchodzę do "takiej" rozgrywki.
Opublikowano 27 marca 201510 l Tyle razy sie juz naciałem i nadal kupuje te (pipi)ane pre ordery. Nigdy wiecej Anulowany pre order i zgarnięte z półeczki