Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sprzedałem PS4 i taki zestawik sobie kupiłem ;D. Jest moc ;P

gFjyEJ2.jpg

rmlEg9F.jpg

qnAHDX8.jpg

Edytowane przez Elninio

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Takie tam chińskie do kolekcji

11hx8wy.jpg

Opublikowano

20150327_181015.jpg

Ping, nie masz widelców w domu czy nie chce Ci się myć? Jak biorę coś na wynos i jem w domu to biorę swój widelec. 

Opublikowano

d4KxUTk.jpg?1

20 zł więcej niż zwykła wersja a różnica w tym jak się prezentuje ogromna. Niestety zagram dopiero za jakieś 3 tygodnie jak pad wróci z naprawy :/ W sumie mógłbym komuś z Krakowa pożyczyć ;)

Opublikowano

jaki jest sens brac swoj i go myc skoro mozna zjesc jednorazowka dodana do jedzenia i ja wyrzucic,? czyli nie trzeba juz myc. no ludzie bez przesady bo zaraz dojdziemy do wniosku ze jak Ty tak robisz to wszyscy maja przyklad brac

Opublikowano

@elninio

Mario Kart jest w wersji pudełkowej w bundlu czy dokupiłeś osobno? Gra w pudełku zamiast kodu do pobrania to rzadkość teraz.

Opublikowano

Halo nowa za 32 funty, Sunset używka w folii  za 20 :D Dlaczego ? Nie wiem. Typek w sklepie Game powiedział mi, że dzisiaj nowe sprzedają w jako używane :) 

#alebedziegrane  :banderas:

IMG_20150327_181708.jpg

IMG_20150327_180121.jpg

IMG_20150327_175823.jpg

IMG_20150327_180222.jpg

Opublikowano

Do kolekcji musial wpasc Kifer bo mimo uwielbienia Davida to jednak dobry ruch ze strony Hideo.DSC_00912.jpg

3 perelki za grosze znowu z aukcji :) underground <3

DSC_00922.jpg

No i moja kolejna perelka w pieknym wydaniu :)

DSC_00902_1.jpg

Opublikowano

PS2 rządzi! Fajnie się ogląda twoje zakupy KoBik. Koniecznie dokup ICO, jak nie masz. Dla mnie ta dwójka + Okami to najwyższa kultura gamingu.

ukccAjd.jpg

Kupione rok temu, miętowe stany. Oczywiście miałem je kiedyś ale oczywiście sprzedałem.

Opublikowano

No i moja kolejna perelka w pieknym wydaniu :)

DSC_00902_1.jpg

Miałem to wydanie, przeszedłem ze dwa razy i sprzedałem <janusz_gejmingu). A i kupiłem na brytyjskim ebayu za jakieś 70 zł (już łącznie z wysyłką) i sprzedałem za jakieś 85 -90 zł na allegro <janusz_biznesu>.

Widziałem wczoraj w sklepie za 119zł to wydanie.

Opublikowano

Co prawda nie sa to "zakupy" ale tak sie czuje.

Moja kochana , najukochańsza mama zachowała moje dzieciństwo. Dziś odnalazła to w piwnicy :

4m.jpg
5m.jpg
6m.jpg
7m.jpg
8m.jpg
9m.jpg
10m.jpg

Dragon Quest , Final 12 , God of War 1&2 , Kingdom Hearts i RE4 - stan Igła
W T 5 bonus - memorka :D

Myślałem, ze bezpowrotnie przepadło :banderas:  :banderas:  :banderas:

Edytowane przez Welna

Opublikowano

@Welna

Szkoda tylko, że tak zaniedbana. Sam mam zadbaną, nieporysowaną srebrną dwójkę razem z całym oryginalnym kompletem (jedynie pad odmówił posłuszeństwa, nad czym ubolewam) i serce mi się kraje gdy widzę te rysy.

Opublikowano

Ja tego kompletnie nie kontrolowałem

Z domu "wyszedłem" generalnie z 8-9 lat temu. Od tamtego czasu nie wiem co sie z nia działo. Potem nadeszła era PS3 i poprostu myslałem ze sie jej pozbyli.

Najważniejsze jest ze wszystko działa. Dwa oryginalne srebrne duale , czarna memorka, gierki . 

Tekken , Gran Turismo , FFX niestety nie sa najbardziej zadbanymi grami na świecie (ale sie nie dziwie , sam skonczyłem FFX 8 razy na PS2, a Tekken5 od premiery był ogrywany codziennie)

I kupiłem ja z bratem na spółkę za kase zarobiona na truskawkach u babci :D Piekne czasy. Normalnie az sobie ja zaraz włacze

Opublikowano

Daj znać w odpowiednim temacie jak wygląda i jak chodzi ta przystojna kolekcja.

Opublikowano

@chris85

Dawno nie bylo info o carbootach. Nie bywasz juz czy nic ciekawego sie nie trafia?