wjehu 253 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Mały upgrade XONE Digital: - Forza Horizon 2 Ed. U + Fast & Furious + Storm Island - Titanfall Ed. S - OlliOlli - Season Pass do Shadow of Mordor i Alien: Isolation + 5 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 świetne są te jednolite grzbiety w gierkach na xbox one Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 (edytowane) Z której strony są one jednolite? A, że zawsze na czarnym tle, no dobra. Edytowane 14 kwietnia 2015 przez ragus Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Zrobiłem mały test, gra jest fajna więc chciałem mieć płytkę ;P, kosztowało mnie to 1,5zł , jeszcze myślę o okładce: Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 ehh żonglując płytami znów poczułem się młodo.. 4 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 (edytowane) Na ilu plytach DVD jest wersja PC ? Edytowane 15 kwietnia 2015 przez saptis Cytuj
Janush 224 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Mały upgrade XONE Digital: - Forza Horizon 2 Ed. U + Fast & Furious + Storm Island - Titanfall Ed. S - OlliOlli - Season Pass do Shadow of Mordor i Alien: Isolation + Mam identyczny dysk twardy Polecam wszystkim niezdecydowanym, nie trzeba się bawić w usuwanie gierek Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 kwietnia 2015 ostatnie zakupy - pudełko z drugiej części do wymiany ale za 50zł się nie doczepiam. 22 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. squaresofter 221 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 kwietnia 2015 Witam. Nie mam tu za dużo postów. Nie wiem, czy można tu pokazać zakupy z całego życia (dwa pierwsze zdjęcia), ale spróbuję. Najwyżej moderacja usunie ten wpis. Chcę tylko zrobić koledze niespodziankę. Dwa piersze zdjęcia już widział, więc pokaże mu też swoje ostatnie zakupy. Rzadko kiedy mam pieniądze na nowe gry, więc cierpliwie je zbieram a potem przychodzi pora na wydanie tego wszystkiego. Lubię ten moment. Dajzner, na zdjęciu poniżej są moje ostatnie zdobycze. Pozdrawiam posiadacza Panzer Dragoon Sagi na Saturna (Ty wariacie), Dark Pharmacista (mam nadzieję, że nie przekręcam nicku), no i wszystkich innych userów. Moja skromna kolekcja gier to sztuka kompromisu. To wysiłek wielu ludzi, owoc ich hojności i mojej ciężkiej pracy. Każda z tych gier to rezygnacja z dziesięciu innych gier na inne posiadane przeze mnie sprzęty. 26 Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Nigdy nie grałem w Onimushę, a zawsze chciałem pyknąć jak miałem PS2 Wymieniłem swojego AvsP PS3 na edycje steelbookową. W sumie gra średnia, ale steelbook konkretny. 5 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Też mam ten sam dysk Seagate. No praktyczny to on nie jest, ale przynajmniej ladnie się komponuje z zasilaczem Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Witam. Nie mam tu za dużo postów. Nie wiem, czy można tu pokazać zakupy z całego życia (dwa pierwsze zdjęcia), ale spróbuję. Najwyżej moderacja usunie ten wpis. Chcę tylko zrobić koledze niespodziankę. Dwa piersze zdjęcia już widział, więc pokaże mu też swoje ostatnie zakupy. Rzadko kiedy mam pieniądze na nowe gry, więc cierpliwie je zbieram a potem przychodzi pora na wydanie tego wszystkiego. Lubię ten moment. Dajzner, na zdjęciu poniżej są moje ostatnie zdobycze. Pozdrawiam posiadacza Panzer Dragoon Sagi na Saturna (Ty wariacie), Dark Pharmacista (mam nadzieję, że nie przekręcam nicku), no i wszystkich innych userów. Moja skromna kolekcja gier to sztuka kompromisu. To wysiłek wielu ludzi, owoc ich hojności i mojej ciężkiej pracy. Każda z tych gier to rezygnacja z dziesięciu innych gier na inne posiadane przeze mnie sprzęty. Dzięki za pozdrowienia. Zacna kolekcja. Pięknie się ogląda w całości efekt wieloletnich starań. 2 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Witam. Nie mam tu za dużo postów. Nie wiem, czy można tu pokazać zakupy z całego życia (dwa pierwsze zdjęcia), ale spróbuję. Najwyżej moderacja usunie ten wpis. Chcę tylko zrobić koledze niespodziankę. Dwa piersze zdjęcia już widział, więc pokaże mu też swoje ostatnie zakupy. Rzadko kiedy mam pieniądze na nowe gry, więc cierpliwie je zbieram a potem przychodzi pora na wydanie tego wszystkiego. Lubię ten moment. Dajzner, na zdjęciu poniżej są moje ostatnie zdobycze. Pozdrawiam posiadacza Panzer Dragoon Sagi na Saturna (Ty wariacie), Dark Pharmacista (mam nadzieję, że nie przekręcam nicku), no i wszystkich innych userów. Moja skromna kolekcja gier to sztuka kompromisu. To wysiłek wielu ludzi, owoc ich hojności i mojej ciężkiej pracy. Każda z tych gier to rezygnacja z dziesięciu innych gier na inne posiadane przeze mnie sprzęty. Dzieki, ale czemu odrazu "wariacie"? Okazyjnie kupiona Dobra kolekcja Wii. 1 Cytuj
squaresofter 221 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Okazyjnie kupiona Ech, ciekaw jestem za ile, bo widziałem ceny od 600 do 1200zł, w zależności od tego, czy przeglądałem Amazona lub eBaya. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kypq 718 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 kwietnia 2015 18 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Suikoden 5 i xenosaga 3 to chyba moje ulubione rpgi. Liczę, że w konami w koncu sie opamietaja i ożywią markę. Reboot xenosagi też by się przydał, bo az zal patrzec jak z 6 epizodów zrobili trylogie. Hack to gameplayowy gniot, ale setting interesujący. 2 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Muszę kiedyś dorwać wszystkie trzy części xenosagi w wersjach palowych. Będzie trudno, ale na pewno się uda. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 nie dorwiesz bo to nie jest mozliwe - w palu wyszla tylko dwojka w europie (wersja na 3 plytach gdzie 2 to gra a trzecia to filmik streszczajacy jedynke) xenosaga episode 3 to epickosc totalna, swietna trylogia, a ostatnia czesc to... 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 (edytowane) Witam. Nie mam tu za dużo postów. Nie wiem, czy można tu pokazać zakupy z całego życia (dwa pierwsze zdjęcia), ale spróbuję. Najwyżej moderacja usunie ten wpis. Do zdjec z grami jest temat "Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy": http://www.psxextreme.info/topic/60518-wasze-kolekcje-gier-na-wszystkie-platformy/page-59 Super kolekcja ! Edytowane 16 kwietnia 2015 przez saptis 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 nie dorwiesz bo to nie jest mozliwe - w palu wyszla tylko dwojka w europie (werja na 3 plytach gdzie 2 to gra a trzecia to filmik strzeszczajacy jedynke) xenosaga episode 3 to epickosc totalna, swietna trylogia, a ostatnia czesc to... Serio?! Uuu, no to lipa trochę w takim razie. Tak czy tak będę chciał dorwać kiedyś wszystkie 3 części w pudłach. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 region lock to rak, alleluja, ze normalne firmy juz tego nie stosuja, potem sie dziwic ze ludzie piracili nawet jak nie chcieli Cytuj
squaresofter 221 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Do zdjec z grami jest temat "Wasze kolekcje gier na wszystkie platformy": http://www.psxextreme.info/topic/60518-wasze-kolekcje-gier-na-wszystkie-platformy/page-59 Super kolekcja ! Ok, to teraz będę tu wrzucał tylko kolejne zakupy. Twoja kolekcja Mario i Zeld też mi się podoba. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 region lock to rak, alleluja, ze normalne firmy juz tego nie stosuja, potem sie dziwic ze ludzie piracili nawet jak nie chcieli Nie bardzo rozumiem Ficuś. Jak ktoś nie chciał piracić to montował chipa i importował grę ze stanów. Każda moja konsola z pominięciem PS3/X360 i current genów była przerabiana od razu po zakupie, ale nie chciałem piracić więc nie piraciłem tylko kupowałem gry w innych regionach . Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 16 kwietnia 2015 Opublikowano 16 kwietnia 2015 region lock to rak, alleluja, ze normalne firmy juz tego nie stosuja, potem sie dziwic ze ludzie piracili nawet jak nie chcieli Nah, kto ma spiracić, ten spiraci. Dorabianie do tego ideolo, że region lock to tylko szukanie usprawiedliwienia. Mod konsoli nie przeszkadzał w kupowaniu oryginałów. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi