Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Bo w Polsce to wiadomo - ceny sa jakie sa. Ja akurat czesto gry moge kupic taniej na miejscu, za granica takich dobrych cen nie ma.

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

Mogliby naklejać na folię takie naklejki, ale wiadomo, szybciej po prostu nadrukować na okładkę, która i tak wędruje do pudełka. I tak najbardziej genialne jest Sony, które olbrzymią naklejkę nakleja na PUDEŁKO zamiast folię, a klej to jakiś złośliwy epoksyd, który po potraktowaniu izopropanolem się nie tyle rozpuszcza/zmywa co tworzy rozmazującą się po całości breję i pudło nadaje się tyko do kosza.

Dlatego na platformy Sony staram się nie kupować gier w Polsce (naklejki mają języki PL/CZ i kilka innych więc to kwestia regionalna).

Edytowane przez ping
Opublikowano

Bo w Polsce to wiadomo - ceny sa jakie sa. Ja akurat czesto gry moge kupic taniej na miejscu, za granica takich dobrych cen nie ma.

No ceny w  Polsce akurat sa dobre odkad wszedl dystrybutor z czech. 

Opublikowano

Poluj na wyprzedaże, ja kupiłem swoją w jakimś dużym rzucie w Saturnie, wyłożyli nagle kilkadziesiąt sztuk po 19,90. Szkoda było nie wziąć. Może gdzieś jeszcze kupisz, ale te parszywe Gamebooki teraz dominują :/

Opublikowano

Wiedzmin jedyneczka z Allegro czy da sie to dorwac w jakims sklepie? Wiekszosc to teraz te oblesne gameboxy a przydaloby sie miec na poleczce.

Żona załatwila od jakiegos kuzyna ktory kupil dawno temu i juz nawet zapomnial ze to ma. Kupione za symboliczna dyszke i uznane jako prezent od niej bo koles i tak chcial na smietnik wyrzucac. Do tego byla tez figurka Geralta, niestety bez oryginalnego opakowania, ale i tak jest nowa :)

Opublikowano

Wiedzmin jedyneczka z Allegro czy da sie to dorwac w jakims sklepie? Wiekszosc to teraz te oblesne gameboxy a przydaloby sie miec na poleczce.

Żona załatwila od jakiegos kuzyna ktory kupil dawno temu i juz nawet zapomnial ze to ma. Kupione za symboliczna dyszke i uznane jako prezent od niej bo koles i tak chcial na smietnik wyrzucac. Do tego byla tez figurka Geralta, niestety bez oryginalnego opakowania, ale i tak jest nowa :)

Ta figurka jest warta parę stów, jakiś czas temu jej ceny dochodziły na allegro do 300-400 zł, a na ebayu widziałem, że kiedyś coś koło 600 poszła, więc spoko ten prezent :)

Opublikowano

Najlepsze jak mi matula chciała zrobić prezent i poszła do empiku żeby kupić Wiedzmina pierwszego, ale że juz nie mieli to gość polecił jej Neverwinter Nights 2 w wersji rozszerzonej no i ku.rwa gra dobra, dodatek Maska Zdrajcy jedno z najlepszych dlc ever, ale ku.rwa miałem zawód jak nie dostałem tego W1 :frog:

Opublikowano

Soban ty lepiej chłopcze sygne ogarnij bo coś ponad wymiar :shotgun:

tak dla odmiany od pedalskich gierek i niszowych produkcji dla 4ever alone

2gww5g4.jpg

prawie jak pocztówka z wakacji :fsg: