Gość Orzeszek Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Niah niah. http://i57.tinypic.com/fri9g.jpg ale zazdroszcze ;( <patrzy na swoje ps4 jak na szmate> chyba kupie niedługo </patrzy na swoje ps4 jak na szmate> Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Jak znajdziesz dobra oferte to daj znac. Tylko nintendo. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 W sklepie, w którym kupiłem naliczają punkty za zakupy i za zakup konsoli z grą naliczyło mi równowartość 25 zł, przy czym jednorazowo na grę mogę wydać 20 zł, może niewiele, ale New Super Mario Bross U albo Donkey Kong Tropical Freeze nabędę za 159 zł, a jak na gry Niny to tanio Akurat nowy Donkey Kong był na premierę za ok 160 zł, nie licząc Ultimy Co do NSMBU to 2 tyg tem chwyciłem używkę w idealnym stanie za 100 zł z wysyłką, tak więc nie ma chyba co się łasić na te pkt;) Co do zakupu to graty, polecam po Mario koniecznie Lego City Undercover. Nie jestem fanem gier lego ale ten szpil to całkiem inna bajka . Jest wielki, zróżnicowany z kopalnią ciegawych patentów + fajna fabuła i niesamowity humor. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 (edytowane) Dave: Ja kupiłem razem z grą za 1289 zł. Taniej już się właściwie nie da, wszędzie chodzą w podobnej cenie. Po E3 może coś się zmieni. Edytowane 23 kwietnia 2014 przez DonSterydo Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 ja czekam na e3 i konfe niny - jak wypala z jakims sensownym planem ratowania konsoli tzn obnizka ceny, zelda na gwiazdkę,xenoblade2 na poczatku 2015 i zapowiedz np metroida to sie powaznie zastanowie Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Ficuś ale już jednego trupa masz, go bronisz, no i przynosi ci frajdę więc WiiU możesz tym bardziej łykać. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Gratki za udany zakup. Ja nie brałem nówki, tylko pokusilem się o używane WiiU. Padlet w idealnym stanie. Konsola parę rysek od góry i to wszystko. Dałem 770zł + ten sam Marian za 130zł + nowy zestaw wiilot - nunchuk - sensor bar (będzie na zapas ) za 200zł. Czyli jak łatwo policzyć 1 100zł full komplet. Ostatnio nabyłem też trylogię Metroid Prime. Jestem bardzo zadowolony. A PS4 stoi i... się patrzy jak gram, hehe. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Ficuś ale już jednego trupa masz, go bronisz, no i przynosi ci frajdę więc WiiU możesz tym bardziej łykać. na razie mam 4 gry na wiiU jakie bym w ogole chcial ograc - zelde ww, donkey konga, mario3dworld i lego - choc sa super to zdecydowanie za malo jak na zabawke na ktora mialbym wydac 1000zl, pamietaj ze ja gier nie masteruje i raczej drugi raz nie zaliczam - w konsekwencji pobawilbym sie konsola miesiac i wyladowala by w szafie do nie wiadomo kiedy Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Wiadomo, używkę można taniej kupić, ale jeśli idzie o sprzęt to wolę dołożyć parę stów i mieć gwarancję. Ficuś, moim zdaniem WiiU do końca tego roku będzie miało zestaw szpili w pełni uzasadniających zakup: SUper Mario 3D World, Donkey Kong Tropical Freeze, Super Mario Bross U, Super Luigi U, Mario Kart 8, Bayonetta 2, X, Yoshis Yarn, Lego City Undercover, ZombiU. W perspektywie są jeszcze przynajmniej kolejny Marian 3D, nowa Zelda i Metroid. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Te 4 gry to masz minimum 80-100 h zabawy bez masterowania jakiegoś. W założeniu, że nie grasz dziennie po ileś h i tylko na jednym sprzęcie to masz zabawy na znacznie więcej niż miesiąc. Potem zawsze możesz sprzedać ale jest jeszcze do sprawdzenia w razie w NSMBu który chodzi za 100 zł i mniej + nie wiem jak tam z gierkami na Wii jestes bo chyba nie miałeś tej konsolki? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 A na jak długo jest gwarancja? Tak z ciekawości. W sumie ja do tej pory nie miałem jeszcze problemów z żadnym growym sprzętem (odpukać), więc po dłuższym przemysleniu sytuacji zdecydowałem kupić używane WiiU. Do tej pory każdy sprzęt/konsolę miałem w premierę, ale w momencie kupowania WiiU miałem ograniczony budżet, a ze względu na to że nie miałem też pierwszego Wii, koniecznie chciałem dokupić do zestawu kontrolery z Wii. Tak po prostu wychodziło mi najlepiej. Zakup planowałem w zasadzie od początku roku, a konsolę mam od 3 tyg. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Dave: Ja kupiłem razem z grą za 1289 zł. Taniej już się właściwie nie da, wszędzie chodzą w podobnej cenie. Po E3 może coś się zmieni. Ja lekko ponad 2 miesiece temu wyrwalem nowke na allegro za 1089 zl , premium, bundle z monster hunterem . Ale w retailu to racja, taniej sie chyba nie znajdzie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 (edytowane) To nieźle trafiłeś, ale generalnie nawet w internetach od dawna stoi po 1200-1300 zł w zależności od tego jaka gra jest w bundlu. Jak gdzieś wystawiali taniej to zawsze jakieś używki albo "nowe" z ekspozycji sklepowych i czyszczenia magazynu. A na jak długo jest gwarancja? Tak z ciekawości. W sumie ja do tej pory nie miałem jeszcze problemów z żadnym growym sprzętem (odpukać), więc po dłuższym przemysleniu sytuacji zdecydowałem kupić używane WiiU. Do tej pory każdy sprzęt/konsolę miałem w premierę, ale w momencie kupowania WiiU miałem ograniczony budżet, a ze względu na to że nie miałem też pierwszego Wii, koniecznie chciałem dokupić do zestawu kontrolery z Wii. Tak po prostu wychodziło mi najlepiej. Zakup planowałem w zasadzie od początku roku, a konsolę mam od 3 tyg. Od sklepu możesz dochodzić przez dwa lata od zakupu. Jak z gwarancją Nintendo to nie wiem bo konsole WiiU w PL są sprzedawane z dystrybucji innych krajów (moja np. z Niemiec) i nie wiem jak Nintendo się na to zapatruje bo generalnie ich sprzęt ma gwarancję też 2 lata, ale jeśli jest z dystrybucji krajowej. Edytowane 23 kwietnia 2014 przez DonSterydo Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Pisalem maila zeby sie upewnic, bo takie to ostro probuja wcisnac jako "nowki". Jak ktos sie przymierza do zakupu Wii U to niech na to uwaza, bo te powystawowki sa strasznie porysowane. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 (edytowane) Od lat myslalem o imporcie tych tytulow z kraju samurajow Edytowane 23 kwietnia 2014 przez Dave Czezky 3 Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Osu! Tatakae! Ouendan Hehe Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 (edytowane) Wiadomo, używkę można taniej kupić, ale jeśli idzie o sprzęt to wolę dołożyć parę stów i mieć gwarancję. Ficuś, moim zdaniem WiiU do końca tego roku będzie miało zestaw szpili w pełni uzasadniających zakup: SUper Mario 3D World, Donkey Kong Tropical Freeze, Super Mario Bross U, Super Luigi U, Mario Kart 8, Bayonetta 2, X, Yoshis Yarn, Lego City Undercover, ZombiU. W perspektywie są jeszcze przynajmniej kolejny Marian 3D, nowa Zelda i Metroid. oraz Pikmin 3 i Wonderful 101. Za to na PS4 macie Killzone i InFamousa. Zastanówcie się sami. Edytowane 23 kwietnia 2014 przez Figaro Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Brak multiplatform przekreśla wiiu jako główną konsole, tak to bym sie nawet nie zastanawial. W pc nie chce mi sie obecnie kasy ładować a nie samymi exami czlowiek zyje. Bedzie Xenoblade to wtedy wezme. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Niah niah. [wiiu] Swoją drogą, gdzie kupowałeś? W Media chyba sprzedali już tę jedną sztukę którą kiedyś mieli, a pierwszy sklep który przyszedł mi do głowy jak mówiłeś o punktach to P&G, ale tam chyba tylko Playstation mają. Tak z ciekawości. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 (edytowane) Menago Mają tam gry i sprzęt Nintendo. Edytowane 23 kwietnia 2014 przez DonSterydo Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Świetny sklep. Kupiłem tam Gamecuba. Zresztą do dziś mają tam nowe gry na niego i GBA. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Ja tam gier nie kupuję, wiadomo, na necie zawsze taniej się znajdzie, ale za to wziąłem od nich wszystkie konsole: X360, PS3 i WiiU. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Opublikowano 23 kwietnia 2014 Kupiłem u nich kiedyś jedną gre na ds'a, nówka, gdzie uzywki na ebay chodzily 2-3 drozej, chyba nie wiedzieli co maja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi