ireniqs 3 025 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) Jakie rarytasy! G502 to obecnie najlepsza myszka, kupiłem i nie żałuję ani grosza. Reszta: Edytowane 9 czerwca 2015 przez ireniqs Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CoATI 1 050 Opublikowano 9 czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 czerwca 2015 W końcu udało mi sie dorwac w fajnym stanie. Po opisie sprzedającego spodziewałem się, ze będzie mała tragedia (po odpakowaniu), ale zestaw wygląda bardzo dobrze. Tylko zewnętrzna okładka i płyta making of, sa w nieco gorszym stanie. 12 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Piękne wydanie! Widzę że trafiłeś komplet z naklejką i ankietą. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. szejdj 2 804 Opublikowano 9 czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 czerwca 2015 i5 4690kmsi z97m gamingmsi gtx970 100me8gb ddr3 2400mhz cl11ssd 120gbthermaltake smart se 530wthermaltake v21 core 10 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 tylko jeszcze monitor odpowiedni kup Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 mam LG 27EA63V, nie ma go na zdjęciu ;] Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Piękne wydanie! Widzę że trafiłeś komplet z naklejką i ankietą. Yep Najgorsze jest to, ze własnie dowiedziałem sie, ze były 4 wersje naklejki i aktywował mi sie "tryb kolekcjonera" ;_; Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Aż cztery? Nieźle. Myślałem że tylko dwie były. Ja mam taką, mogę sprzedać za stówkę, musisz mieć je wszystkie Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Chyba cztery, tyle znalazłem w google grafika... 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) CoATI Edytowane 9 czerwca 2015 przez Starh 2 Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Podobno Call of Duty > gnwno rozmazane > Medal Of Honor. No to najwyższa pora sprawdzić tą teorie. 4 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 MoH skończył się na Pacific Assault, w ostateczności Airborne było znośne Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 A te Calle z PS2 raczej średnie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suavek 4 655 Opublikowano 9 czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 czerwca 2015 Multiplatformowe zakupki z ostatnich tygodni. MGS HD na Vite niestety pójdzie pewnie na sprzedaż, gdyż nie działa na Vita TV. Japończycy natomiast zagięli czasoprzestrzeń - zwykły airmail z grą GBA wysłany w zeszły wtorek przyszedł wczoraj. Normalnie jestem w szoku. 15 Cytuj
Dajzner 982 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Japończycy natomiast zagięli czasoprzestrzeń - zwykły airmail z grą GBA wysłany w zeszły wtorek przyszedł wczoraj. Normalnie jestem w szoku. Potwierdzam. Grę na DSa ,wysłaną z Japonii w poniedziałek, też zwykłym airmail, listonosz przyniósł w tym samym tygodniu - w czwartek. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 9 czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 czerwca 2015 Zakupy zrobione na przestrzeni miesiąca. Dawno coś u mnie nie było Nintendo, więc: Wakacje z głowy. Attorneye będę ogrywał co prawda drugi raz, ale ten pierwszy był tak dawno temu, że pora odświeżyć serię. No i jeszcze jako bonus 999, a Last Reward idzie do kolekcji - majsterszyk - trzeba uszanować. Wersja na Vitę to bieda przy tym wydaniu. 19 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Ace Atttorney, piekna sprawa suavek: vita tv + persona 4 golden = polecam Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Zakupy zrobione na przestrzeni miesiąca. Dawno coś u mnie nie było Nintendo, więc: Wakacje z głowy. Attorneye będę ogrywał co prawda drugi raz, ale ten pierwszy był tak dawno temu, że pora odświeżyć serię. No i jeszcze jako bonus 999, a Last Reward idzie do kolekcji - majsterszyk - trzeba uszanować. Wersja na Vitę to bieda przy tym wydaniu. Wersja na Vite nie ma buga kasującego zapis gry... Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 (edytowane) Zakupy zrobione na przestrzeni miesiąca. Dawno coś u mnie nie było Nintendo, więc: Wakacje z głowy. Attorneye będę ogrywał co prawda drugi raz, ale ten pierwszy był tak dawno temu, że pora odświeżyć serię. No i jeszcze jako bonus 999, a Last Reward idzie do kolekcji - majsterszyk - trzeba uszanować. Wersja na Vitę to bieda przy tym wydaniu. Wersja na Vite nie ma buga kasującego zapis gry... Ma lub miala jezeli byl patch. Edytowane 9 czerwca 2015 przez Velius Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 To jest i tak zakup na zasadzie "do kolekcji". Na Vicie też mam. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 To jest i tak zakup na zasadzie "do kolekcji". Na Vicie też mam. A to wybaczam 1 Cytuj
darkos 4 302 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Zawinąłem się na rower, runda po mieście i trafiłem do innego sklepiku z grami a tam. Łowca Szkieletów dołącza do kolekcji. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 9 czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 czerwca 2015 Skromne sprawunki z ostatnich dwóch dni. Niestety od zakończenia kariery jako dostawca pizzy, muszę bardziej się liczyć z wydatkami, toteż nie kupuję już prawie zupełnie gier wideo. Wczorajsze: Konsola do odtwarzania Persony 4 Golden na telewizorze. Dzisiejsze: Bound by Flame dla wielu jest ciężkostrawnym RPG-iem, ogólnie lubię gry stworzone przez to studio, mają nietypowy klimat. Tej odsłony Talesów brakowało mi w zbiorach, zaś Operation Darkness to świetny i bardzo wymagający taktyczny RPG w realiach drugiej wojny światowej. Hitler i armia Zombie chcą opanować świat. Grafa trochę jak w Valkyrie Chronicles. Szkoda, że tak mało osób miało okazję w to zagrać. Cena świetna, bo za wszystkie trzy gry zapłaciłem łącznie 200zł. 11 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Japończycy natomiast zagięli czasoprzestrzeń - zwykły airmail z grą GBA wysłany w zeszły wtorek przyszedł wczoraj. Normalnie jestem w szoku. Pisałem już chyba wcześniej w tym temacie: zamawianie od Japończyków to najprzyjemniejsze doświadczenie w kwestii zakupów online. Szybko, porządnie i dokładnie zapakowane, a do tego stan co najmniej o stopień lepszy niż w opisie. Zakupy zrobione na przestrzeni miesiąca. Dawno coś u mnie nie było Nintendo, więc: Wakacje z głowy. Attorneye będę ogrywał co prawda drugi raz, ale ten pierwszy był tak dawno temu, że pora odświeżyć serię. No i jeszcze jako bonus 999, a Last Reward idzie do kolekcji - majsterszyk - trzeba uszanować. Wersja na Vitę to bieda przy tym wydaniu. Zazdroszczę mocno, od długiego czasu planuję inwestycję w zestaw AA. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 czerwca 2015 Opublikowano 10 czerwca 2015 Splatoon bo gierki na WiiU trzeba kupować, a Codename Steam to strategia od Nintendo na modłę Valkyrii i Xcoma, robiona przez ludzi od Advance Wars. Minusem w recenzjach były zbyt długie tury przeciwników, których nie dało się przyspieszyć, ale zostało to naprawione łatką, także zapowiada się znakomite granie. Pewnie jestem w pierwszej trójce właścicieli w Polsce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi