Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dodatku wszystko nówka w folii i jeszcze prezent bez żadnej okazji. Ktoś tu chyba chce pierścionek  :trap:

Jakbym trafil na taka sugar mame co mi konsole kupuje to od razu bym jej zakladal gpsa.

Opublikowano

nie no figaro ja się cieszę z twojego szczęścia, sam chętnie postawiłbym już Wii u pod telewizorem. tylko najpierw muszę kupić telewizor. i jedzenie.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Nie no, piękny prezent Figaro! Również gratuluję dziewczyny. Zawsze wiedziałem że rude są najlepsze.

Edytowane przez aux
Opublikowano

W dodatku wszystko nówka w folii i jeszcze prezent bez żadnej okazji. Ktoś tu chyba chce pierścionek  :trap:

Jakbym trafil na taka sugar mame co mi konsole kupuje to od razu bym jej zakladal gpsa.

Myślalem, że konto na neogafie. :kaz:

Opublikowano

na plus może skończy pisać w cw, na minus bedzie teraz wszędzie zgrywał profesora od tych pedalskich gierek :< 

Opublikowano (edytowane)

A tutaj samodzielnie wykonany, dzisiejszy prezent urodzinowy od mojej ukochanej

143osiv.jpg

Urabiam ja żeby otworzyla ze mna interes na allegro ;)

Edytowane przez Gość
Gość mastafaker
Opublikowano

Wow, niezłe. Niech daje takie na duzych formatach (a1?). 

Opublikowano (edytowane)

Czy ja wiem,

Srednia kreska, perspektywa zdaje sie gubic, nudna kompozycja arkusza, nawet litery sa krzywe

Ogolnie na amatorke nie jest zle, ale pieniedzy z tego nie bedzie

Edytowane przez asax
  • Plusik 6
Opublikowano

Rajanery maja podarta tapicerke i brudne kible a zarabiaja! Mysle ze pojdzie pilotazowo na rozeznanie w siec, aczkolwiek to raczej luzny pomysl z ciekawosci i nie nastawiamy sie na zarabianie w ten sposob na zycie. Dzieki za mile opinie, narzeczona sie cieszy, a z negatywna sie zgadza. Pamietajcie, ze to 100% amatorska robota, wiec wahania jakosci jak najbardziej wliczone w ryzyko :)

Gość mastafaker
Opublikowano

Szacun i tak się należy. Gdybym to ja rysował to oprócz krzywej perspektywy byłaby również zagięta czasoprzestrzeń  :whistling:

W kolorze też robi?

Opublikowano

Czy ja wiem,

Srednia kreska, perspektywa zdaje sie gubic, nudna kompozycja arkusza, nawet litery sa krzywe

Ogolnie na amatorke nie jest zle, ale pieniedzy z tego nie bedzie

Dokładnie to samo pomyślałem i dziwię się czym się tak podniecaja chłopaki

Opublikowano

Nadszedł ten dzień. Prezent od najlepszej dziewczyny pod słońcem :) Ja to serio jestem szczęściarzem.

9YvyceI.jpg

Co tam mówiliście o 2019?  :yao: 

Niezła kobieta, gratuluję :) no i zakupu przede wszystkim 

Opublikowano

Szacun i tak się należy. Gdybym to ja rysował to oprócz krzywej perspektywy byłaby również zagięta czasoprzestrzeń  :whistling:

W kolorze też robi?

To był pierwszy wypust, ale chyba na kolejne urodziny zażyczę sobie kolejnego arta :)