Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nie no dzięki, już do mnie leci kurierem, ponownie wysłali (pewnie znowu podróbka, ale może chociaż przetestowali przed wysłaniem).

Opublikowano

Moja ladowarke chciales sprzedac? xd

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dokupiłem dziś kilka exclusiwów na mojego nowego wielkiego kloca, który choć ogromny to pięknie sie prezentuje musze przyznać :)

AREGP6A.jpg?1

A tak wygląda kolekcja na początek. GTA ograne na ps3 i ps4, ale pogram jeszcze na najlepszym padzie ever, COD do obczajenia słynnego multi na xbox live. :)

puU5bDN.jpg

Opublikowano

Będzie, jest następna w kolejce. Mam jeszcze voucher w CEX na 11 funta więc jak ogram Forza 5 atakuje Horizon 2

Opublikowano

Taki skromniutki zakup na wieczór. Moje życie gracza na zakręcie/końcu, nostalgia ciągnie, a i opinie rodziny forumkowej zachęciły:

221003.jpg

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Gdzie i za ile? Jak się kupuję takiego klasyka, nówkę, to trza pisać takie rzeczy.

Opublikowano

Je,bany.

Czaiłem się na takiego, na ebayu leżą. Z tego co pamiętam, to były za 800-1000zł.

Opublikowano

Gdzie to kupiłeś O.o ?

Gdzie i za ile? Jak się kupuję takiego klasyka, nówkę, to trza pisać takie rzeczy.

Na eBayu sprzedaje Turek, są to wersje z dystrybucji na Singapur. Za swoją sztukę zapłaciłem niecałe 800zł, wliczając w to wysyłkę kurierem DHL (zamówiłem w czwartek wieczorem, miałem u siebie w poniedziałek). Niemało, ale jednak jest to prawie 10-letnia konsola, nowa i dodatkowo wydana w stosunkowo niedużym nakładzie. Sprzęt mu w miarę dobrze schodzi i pewnie niedługo się skończy, więc to raczej ostatni dzwonek na taki zakup.

Opublikowano

Piękny sprzęcik, nie ma to jak nówka. Niestety SP2 Backlit to obecnie najdroższy model GameBoya (z tych nowszych). Micrusy też podrożały. Miałem kiedyś zajawkę na niebieskiego SP2, ale cena mnie odstraszyła, chyba z tysiaka wołali za nówkę. Zazdroszczę i niech Ci służy!

Edytowane przez aux

Opublikowano

DK spoko, ale ta konsola? :sick:

Opublikowano

Dokładnie te naklejki na konsole to mega odpust imo, DK zawsze na propsie

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

19324958875_e24f1f4ac4_b.jpg

18702436124_03efbfece9_b.jpg