Opublikowano 27 czerwca 20159 l Nie no dzięki, już do mnie leci kurierem, ponownie wysłali (pewnie znowu podróbka, ale może chociaż przetestowali przed wysłaniem).
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dokupiłem dziś kilka exclusiwów na mojego nowego wielkiego kloca, który choć ogromny to pięknie sie prezentuje musze przyznać A tak wygląda kolekcja na początek. GTA ograne na ps3 i ps4, ale pogram jeszcze na najlepszym padzie ever, COD do obczajenia słynnego multi na xbox live.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Będzie, jest następna w kolejce. Mam jeszcze voucher w CEX na 11 funta więc jak ogram Forza 5 atakuje Horizon 2
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Taki skromniutki zakup na wieczór. Moje życie gracza na zakręcie/końcu, nostalgia ciągnie, a i opinie rodziny forumkowej zachęciły: Edytowane 28 czerwca 20159 l przez Gość
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Gdzie i za ile? Jak się kupuję takiego klasyka, nówkę, to trza pisać takie rzeczy.
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Je,bany. Czaiłem się na takiego, na ebayu leżą. Z tego co pamiętam, to były za 800-1000zł.
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Gdzie to kupiłeś O.o ? Gdzie i za ile? Jak się kupuję takiego klasyka, nówkę, to trza pisać takie rzeczy. Na eBayu sprzedaje Turek, są to wersje z dystrybucji na Singapur. Za swoją sztukę zapłaciłem niecałe 800zł, wliczając w to wysyłkę kurierem DHL (zamówiłem w czwartek wieczorem, miałem u siebie w poniedziałek). Niemało, ale jednak jest to prawie 10-letnia konsola, nowa i dodatkowo wydana w stosunkowo niedużym nakładzie. Sprzęt mu w miarę dobrze schodzi i pewnie niedługo się skończy, więc to raczej ostatni dzwonek na taki zakup.
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Piękny sprzęcik, nie ma to jak nówka. Niestety SP2 Backlit to obecnie najdroższy model GameBoya (z tych nowszych). Micrusy też podrożały. Miałem kiedyś zajawkę na niebieskiego SP2, ale cena mnie odstraszyła, chyba z tysiaka wołali za nówkę. Zazdroszczę i niech Ci służy! Edytowane 30 czerwca 20159 l przez aux
Opublikowano 1 lipca 20159 l W szoku byłem jak łatwo sie nakleja tego stickera, myslalem ze sie bede meczyc i mi wkoncu wyjdzie brzydko, a tu takie mile zaskoczenie. No i + cos na 3dsika, zeby bylo co w pracy robic
Opublikowano 1 lipca 20159 l Dokładnie te naklejki na konsole to mega odpust imo, DK zawsze na propsie