Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Konsoleigry, ale mają taki sam w ultimie ale tam nie zamawiam bo lecą zawsze w ch... z tymi swoimi promocjami i prawie zawsze się okazuje że akurat ktoś wykupił albo towaru brakuje itp. A w konsoleigry zawsze super kontakt i ekspres wysyłka

Opublikowano

Te chwile gdy Nintendo dominuje w zakupach :gayos:

Opublikowano

Gracze wiedzą co dobre ;) Gratuluje zakupu, sam się powoli przymierzam do kupna takiego zestawu w wakacje :) Albo to, albo Xbox One, ciężka decyzja ...

Opublikowano

mWU0STU.jpg

Jedno trzeba przyznać Uszatemu na PS4, mianowicie - gra prezentuje się kapitalnie. Olbrzymi, naszpikowany detalami świat, znakomite tekstury i co niebywale ważne, stałe trzydzieści klatek, a przy tym to tytuł, na który warto pełną cenę wydać.

Opublikowano

jak na bota przystalo kolejny pifpaf 

wersja z pierwszym konsolowym HD remasterem Quake 2 :banderas:

9scrgp.jpg

Opublikowano

Te chwile gdy Nintendo dominuje w zakupach :gayos:

Po prostu ten kto nie miał 3DSa ma teraz cały sztos świetnych gier.

Opublikowano

A jeszcze jak ktos nie mial dsa tylko ostatnia konsole nintendo na ktorej gral bylo gba tak jak ja to juz w ogole masa gier.

Opublikowano

a to luzik. bo sam się przymierzam i myślałem, że drożej chodzi. tylko chyba nieczęsto się trafia to wydanie z remasterem dwójeczki.

Opublikowano

Jedno trzeba przyznać Uszatemu na PS4, mianowicie - gra prezentuje się kapitalnie. Olbrzymi, naszpikowany detalami świat, znakomite tekstury i co niebywale ważne, stałe trzydzieści klatek, a przy tym to tytuł, na który warto pełną cenę wydać.

do strony technicznej nie można sie do niczego przyczepić, jest perfekt

ale sama gra pozostawia wiele do życzenia i nie jest to tylko moje zdanie

pograj troche i oceń

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

18925265344_517cbb8941_b.jpg

19521693196_2452d877db_b.jpg

18926920683_650d592dfc_b.jpg

19361286339_50f1ca1f29_b.jpg

18926907343_b1a53fc731_b.jpg

19521671896_b8cb4d2034_h.jpg

Opublikowano

Kypq rzucisz fotkę całej kolekcji kiedyś?

Opublikowano

Kypq, co to za gra ze śliczną okładką na 3DSa?

Beyond the Labyrinth/Labyrinth no Kanata

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Postanowiłem włożyć trochę słomy do butów i wreszcie nadrobić kilka zaległości konsolowych, więc trzeba było zakupić stosowny sprzęt. Dołączam tym samym do klapków zeszłej generacji i mogę wreszcie przestać "garbić się na taborecie", grając w gierki dla "prawdziwych menszczysn".

Y3ofURt.jpg

Kilka gierek na stare platformy z ostatnich tygodni. Większość japońszczyzny leciało raptem kilka dni, co nadal nie przestaje mnie zadziwiać.

mpdP9nc.jpg

A że akurat na PSN były fajne promocje, to nie omieszkałem skorzystać. Tym bardziej, że choć lubię pudełka, to odzwyczaiłem się od żonglowania płytami. Wolę mieć kilka gierek na dysku - tym bardziej takich, które odpalam raptem na kilkanaście minut.

DqXYTqs.jpg

Opublikowano

Kypq i Suavek :obama: tyle za(pipi)istości na tej stronce dzięki wam :obama:

Ja może też coś dorzucę niedługo, ale wolę cały pakiecik wrzucić niż dawać foty pojedynczo. :rayos:

Opublikowano

Przyszedł odtwarzacz do Danganronpy i Persony 4.

Konsola świetna, 3ds wygląda przy vicie jak tania zabawka, no ale liczą się gry.

ogzak4.jpg

Edytowane przez Shen

Opublikowano

uWYfcKSh.jpg

Ta generacja jest ta słaba, że postanowiłem kupować gierki z poprzedniej. Większość ograne, ale w pudełku warto mieć Rising to już mój trzeci kupiony tym razem z kolekcjonerka, która wcześniej pokazywałem.

Opublikowano

MGR :s159: A dodatki zaliczone?

Opublikowano

ile dałes za mad worlda?