Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano

Nie wiem kupiłem w pakiecie z nmh od jednego z forumowiczów. Xm są na dysku :cool:

Opublikowano (edytowane)

e, chyba jednak standard cenowy.

Jak obbadasz Sama i Bladewolfa do MGR to daj znać jak się sprawują, bluber, sam się czaję na nie. :lapka:

Edytowane przez XM.
Opublikowano

Przyszedł odtwarzacz do Danganronpy i Persony 4.

Konsola świetna, 3ds wygląda przy vicie jak tania zabawka, no ale liczą się gry.

xjPi6Th.gif

Swoją drogą niby nie ma gier, a podczas ostatniej promocji nie wiedziałem co kupić, tyle było świetnych tytułów w przecenach. 

Opublikowano (edytowane)

Vita ma sporo swietnych gier, Janusze_PL mowia ze nie ma gier bo oni by chcieli 20 assassins creedow, unchartedów i przenosnego Ordera. Dla fana jrpg i japonskich gierek to swietna konsola. No i mozna tez kupic troche klasykow z PSX/PSP i ograc sobie.

Edytowane przez Velius
  • Plusik 3
Gość Orzeszek
Opublikowano

:F jak byś miał jakieś tanie gierki na nintendo, dowolne tytuły za kilka funtów, jak madworld, nmh, (z tych lepszych ofc) to weź, płace jak za prezydenta!

Opublikowano

A ja po tygodniu zabawy z Xboxem zainwestowałem w obserwujące mnie oko i kilka niezbędnych aplikacji oraz TV Klip do oka.

Wydawanie komend drużynie w Fifie 15 przez kinecta wymiata, to serio działa.

smWsoHh.jpg

6UufZWG.jpg

uEFJqHg.jpg

• Plusik 4
Gość Orzeszek
Opublikowano

przeciez madworld chodzi za jakies 20zł na allegro

już dwa kupiłem i raz okładka francuska (aukcja była że ang) a drugi raz sklep olał zamówienie i 3ci tydzień sie z nimi yebie.

Opublikowano

Kilka gierek na stare platformy z ostatnich tygodni. Większość japońszczyzny leciało raptem kilka dni, co nadal nie przestaje mnie zadziwiać.

mpdP9nc.jpg

Co to za tytuł na PS3, ten z Tekkenem na okładce? Jakaś kompilacja? Pierwsze widzę...

18926920683_650d592dfc_b.jpg

Yay, kolejny miłośnik taiko :) Właśnie wyszła nowa część, na Vitę, ale bez bębenka to jednak nie do końca ta sama radość.

I PoPoRoCrois na PS2 .... bardzo chcę zagrać, w obie cześci. Grałeś już w którąś?

kypq, kontroler to Pop'n'Music masz czy grasz na padzie?

Opublikowano

Co to za tytuł na PS3, ten z Tekkenem na okładce? Jakaś kompilacja? Pierwsze widzę...

Tekken 6, Tekken Tag 2 i Soul Calibur V. Wszystkie na jednej płycie.
Gość mastafaker
Opublikowano

Normalnie w sklepach stacjonarnych to stoi na polkach :)

Opublikowano

9fa4bf8da60a35d896092a2302148705.jpg

A to moje zakupy. W końcu coś co można odpalić gdy brak konsoli PS4 w otoczeniu :D

Dobrze, że do DK masz inne platformówki, tak na wypadek, gdyby Ci się nerwy zszarpały ;)
No akurat DK wciąga i nie szarpie nerwów teraz :D Yoshi bardziej xd