Opublikowano 9 lipca 20159 l Nie wiem kupiłem w pakiecie z nmh od jednego z forumowiczów. Xm są na dysku
Opublikowano 9 lipca 20159 l e, chyba jednak standard cenowy. Jak obbadasz Sama i Bladewolfa do MGR to daj znać jak się sprawują, bluber, sam się czaję na nie. Edytowane 9 lipca 20159 l przez XM.
Opublikowano 9 lipca 20159 l Przyszedł odtwarzacz do Danganronpy i Persony 4. Konsola świetna, 3ds wygląda przy vicie jak tania zabawka, no ale liczą się gry. Swoją drogą niby nie ma gier, a podczas ostatniej promocji nie wiedziałem co kupić, tyle było świetnych tytułów w przecenach.
Opublikowano 9 lipca 20159 l Vita ma sporo swietnych gier, Janusze_PL mowia ze nie ma gier bo oni by chcieli 20 assassins creedow, unchartedów i przenosnego Ordera. Dla fana jrpg i japonskich gierek to swietna konsola. No i mozna tez kupic troche klasykow z PSX/PSP i ograc sobie. Edytowane 9 lipca 20159 l przez Velius
Opublikowano 10 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 10 lipca 20159 l przez Kris77
Opublikowano 10 lipca 20159 l ile dałes za mad worlda? chyba stanęło na 10 zł ( 30 zł za NMH) i tak zarobiłem, bo kupiłem go za funta :janusz biznesu: Edytowane 10 lipca 20159 l przez chris85
Opublikowano 10 lipca 20159 l :F jak byś miał jakieś tanie gierki na nintendo, dowolne tytuły za kilka funtów, jak madworld, nmh, (z tych lepszych ofc) to weź, płace jak za prezydenta!
Opublikowano 10 lipca 20159 l A ja po tygodniu zabawy z Xboxem zainwestowałem w obserwujące mnie oko i kilka niezbędnych aplikacji oraz TV Klip do oka. Wydawanie komend drużynie w Fifie 15 przez kinecta wymiata, to serio działa.
Opublikowano 10 lipca 20159 l przeciez madworld chodzi za jakies 20zł na allegro już dwa kupiłem i raz okładka francuska (aukcja była że ang) a drugi raz sklep olał zamówienie i 3ci tydzień sie z nimi yebie.
Opublikowano 10 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A to moje zakupy. W końcu coś co można odpalić gdy brak konsoli PS4 w otoczeniu
Opublikowano 11 lipca 20159 l Zrobiłem ostatnio tłuste zakupy zarówno cyfrowe jak i pudełkowe, ale wczoraj dotarło to: Mam całe mnóstwo grania na kolejny rok.
Opublikowano 11 lipca 20159 l Kilka gierek na stare platformy z ostatnich tygodni. Większość japońszczyzny leciało raptem kilka dni, co nadal nie przestaje mnie zadziwiać. Co to za tytuł na PS3, ten z Tekkenem na okładce? Jakaś kompilacja? Pierwsze widzę... Yay, kolejny miłośnik taiko Właśnie wyszła nowa część, na Vitę, ale bez bębenka to jednak nie do końca ta sama radość. I PoPoRoCrois na PS2 .... bardzo chcę zagrać, w obie cześci. Grałeś już w którąś? kypq, kontroler to Pop'n'Music masz czy grasz na padzie?
Opublikowano 11 lipca 20159 l Co to za tytuł na PS3, ten z Tekkenem na okładce? Jakaś kompilacja? Pierwsze widzę...Tekken 6, Tekken Tag 2 i Soul Calibur V. Wszystkie na jednej płycie.
Opublikowano 11 lipca 20159 l Skad to sie kupuje te bijatyki. Nie widzialem tego np. stąd http://muve.pl/playstation-3/bijatyki/fighting-edition-ps3/85299
Opublikowano 12 lipca 20159 l A to moje zakupy. W końcu coś co można odpalić gdy brak konsoli PS4 w otoczeniu Dobrze, że do DK masz inne platformówki, tak na wypadek, gdyby Ci się nerwy zszarpały
Opublikowano 12 lipca 20159 l A to moje zakupy. W końcu coś co można odpalić gdy brak konsoli PS4 w otoczeniu Dobrze, że do DK masz inne platformówki, tak na wypadek, gdyby Ci się nerwy zszarpały No akurat DK wciąga i nie szarpie nerwów teraz Yoshi bardziej xd
Opublikowano 13 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie wiem kiedy to przejdę ale cebulo-kupony z biedronki pozwoliły zakupić to w niezłej cenie (109zł z wysyłką).