Opublikowano 14 lipca 20159 l i do końca miesiąca o chlebie i wodzie. Juz jest ich tak mało, że musiałem kupić ten zestaw Edytowane 14 lipca 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 14 lipca 20159 l jak bym miał tak z 5000zł luzem to bym taki zestaw nintendozboczka zrobił sobie ;_; najpilniejsze produkcje mam, reszte czekam jak stanieje o ile stanieje
Opublikowano 15 lipca 20159 l Telefony jako growe zakupy? Od kiedy to telefon jest platformą do grania?
Opublikowano 15 lipca 20159 l Bo grodzka w sejmie, to mysla ze moga? Pewnie jest krolem forum gaymonly.
Opublikowano 15 lipca 20159 l Czemu ten sylvan zawsze w zdjęciach profilowych ma jakiś pedałów? BTW . Ale oszpecona ps4. Nie wiem po kiego coś takiego sobie naklejać. Wstyd mi było trzymać to w salonie.
Opublikowano 15 lipca 20159 l chyba pomyliles dzialy lalusiu. Telefony jako growe zakupy? Od kiedy to telefon jest platformą do grania? Przydalby sie temat w stylu tego na neogaf czy polygamii,gdzie ludzie wrzucaja zdjecie roznych zakupow a nie tylko growych.
Opublikowano 15 lipca 20159 l Czemu ten sylvan zawsze w zdjęciach profilowych ma jakiś pedałów? BTW . Ale oszpecona ps4. Nie wiem po kiego coś takiego sobie naklejać. Wstyd mi było trzymać to w salonie. To samo(pipi)ki Sylvia największym narcyzem na forum.
Opublikowano 15 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hehehe no siema moje zakupki growe. Allleee bedzie grane (pipi)a mac
Opublikowano 15 lipca 20159 l Tak, wyciaga 30 obrotów na sekunde. Czasami jak mokre pranie to spada do 24
Opublikowano 15 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czuję się jakbym znowu miał 23 lata, gdy 10 lat temu kupowałem X360. Miałem już w sumie kupić na premierę,ale chroniczny brak czasu robi swoje
Opublikowano 15 lipca 20159 l Hehehe no siema moje zakupki growe. Allleee bedzie grane (pipi) mac Oddawaj me skiety Edytowane 15 lipca 20159 l przez Starh
Opublikowano 15 lipca 20159 l chyba pomyliles dzialy lalusiu. Telefony jako growe zakupy? Od kiedy to telefon jest platformą do grania? Przydalby sie temat w stylu tego na neogaf czy polygamii,gdzie ludzie wrzucaja zdjecie roznych zakupow a nie tylko growych. http://www.psxextreme.info/topic/82465-co-dzi%C5%9B-kupi%C5%82e%C5%9Bsprzeda%C5%82e%C5%9B/
Opublikowano 15 lipca 20159 l http://www.psxextreme.info/topic/82465-co-dzi%C5%9B-kupi%C5%82e%C5%9Bsprzeda%C5%82e%C5%9B/ Tylko wlasnie tam ludzie raczej zdjec nie wrzucaja. Wiec przydalby sie nowy temat gdzie w zasadach jest,ze musisz zamiescic zdjecie. Lub zmienic nazwe tego tematu a tamten zamknac.
Opublikowano 15 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pośmialiśmy się, ale czas na gry.
Opublikowano 15 lipca 20159 l Do tej pory nie mogę się nacieszyć tym, że Dangana 2 udało mi się wyrwać za 70zł na Allegro. +1 Świetne zakupy i radzę nie spieszyć się z przechodzeniem tych tytułów. Trzeba się delektować. Edytowane 15 lipca 20159 l przez ireniqs
Opublikowano 15 lipca 20159 l Jak mnie historia wciągnie to szybko pójdzie. Dla tych gier kupiłem vite.