Opublikowano 23 lipca 20159 l Starter okazał się niezły więc biedronko-kupon poszedł w ruch i po 2 dniach gra pojawiła się w paczkomacie. 116zł wyszło w sumie. Bardzo miłym zaskoczeniem jest 240 stronny oficjalny poradnik do gry firmy BRADYGAMES. Wróciły wspomnienia gier w dużych pudełkach :-)
Opublikowano 23 lipca 20159 l kypq - masz 3DS'a z ujłesej? Czy może jest jakiś myk żeby gry z USA odpalić na palowskiej konsoli?
Opublikowano 23 lipca 20159 l był myk na regionfree w 3DS ale go załatali w nowych firmware'ach, tak więc zależy od softu http://www.idigitaltimes.com/new-3ds-region-lock-removal-how-region-unlock-free-play-japanese-and-european-games-437914 ragus poniżej dał działający link Edytowane 23 lipca 20159 l przez Wieslawa
Opublikowano 23 lipca 20159 l był myk na regionfree w 3DS ale go załatali w nowych firmware'ach, tak więc zależy od softu http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1081283 http://smealum.github.io/ninjhax2/ Działa aż do 9.9. Sam mam 9.8 i poluję powoli na cubic ninja, bo leci do mnie jedna SZTYWNIUKTA gierka z japonii. Edytowane 23 lipca 20159 l przez ragus
Opublikowano 23 lipca 20159 l Cyfrówka bo w Polsce pudełko praktycznie niedostępne: Edytowane 23 lipca 20159 l przez k0ntra
Opublikowano 23 lipca 20159 l I jak tu nie kochać OLX Ile dałeś? 50 zł + wysyłka jakieś 16 zł za pobraniem
Opublikowano 23 lipca 20159 l I jak tu nie kochać OLX Ile dałeś? 50 zł + wysyłka jakieś 16 zł za pobraniem No to ładnie
Opublikowano 23 lipca 20159 l Jeszcze mnie kręci na Ghouls n' Ghosts na SMD ale nie wiem czy warto wydawać 100zł.
Opublikowano 24 lipca 20159 l I jak tu nie kochać OLX Ile dałeś? 50 zł + wysyłka jakieś 16 zł za pobraniem Hahaha. Chyba powinienem się tam przenieść z allegro. Ja kupiłem pół roku temu SMD, ale nową (te zestawy z bezprzewodowymi padami) za 50 + wysyłka. Prawdę mówiąc jeszcze nic na tym nie ograłem, ale wierzę, że to był dobry zakup i wbrew temu co niektórzy hardcorowcy twierdzą, gry na niej nie mają problemu z synchronizacją obraz-dźwięk. Jak mają to pewnie skończy się na zakupie oryginalnego SMD. Edytowane 24 lipca 20159 l przez marcinwks
Opublikowano 24 lipca 20159 l Rozwiniecie pomysłu minigierek z Wario Ware. W sam raz na krótkie sesje.
Opublikowano 24 lipca 20159 l Zakup w tym tygodniu.. Jeszcze tylko na szybko dorwać x360 i jadę dalej poty gorące jeszcze.
Opublikowano 24 lipca 20159 l Apropo cexa dzisiaj wyrwalem w stacjonarnym zelde phantom hourglass wydanie pal tyle ze po holendersku z tylu za 35zl. Wrzuce zdj w pon. Jak dojdzie jeszcze druga oczekiwana gierka
Opublikowano 25 lipca 20159 l Starter okazał się niezły więc biedronko-kupon poszedł w ruch i po 2 dniach gra pojawiła się w paczkomacie. 116zł wyszło w sumie. Bardzo miłym zaskoczeniem jest 240 stronny oficjalny poradnik do gry firmy BRADYGAMES. Wróciły wspomnienia gier w dużych pudełkach :-) Drogo coś. Na cdp.pl za 80 zł. Też się od jakiegoś czasu przymierzam ale nie jestem pewien czy pójdzie na moim lapku.
Opublikowano 25 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W oczekiwaniu na jeszcze jedną paczkę; lipcowy łup:
Opublikowano 25 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. :obama: NARESZCIE LUCIFERS CALL OGRAM! Najgorsze jest to, że już kiedyś go miałem, ale głupi się za niego w końcu nie zabrałem i wyszło tak, że sprzedałem. Teraz na nowo ze mną No i przy okazji ogarnę Frozen Throne. #dominacjajakzaczasówps2
Opublikowano 26 lipca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A to moje łupy z dzisiejszych zakupów - wszystko igła - cena: 350 zł
Opublikowano 26 lipca 20159 l Niet, lombardy w pewnym za(pipi)u. Miejscówki nie zdradzę, sam rozumiesz Wolę mieć na kolejnych polowaniach dobre branie Korciło mnie żeby jeszcze dobrać Rayman Origins za 25 zyli i opylić na allegro jednak aż takim Januszem nie jestem Były też obie części Darksiders w boxie (?) chyba za 40 zł.
Opublikowano 26 lipca 20159 l @collins Patrząc na pudełka "igłą" bym tego nie nazwał. No chyba, że na myśli masz same płyty. Niemniej jednak udany zakup. @xmortex Gratulacje zakupu najlepszego dungeon-crawlera/jRPG ery PS2. Sam bym sobie drugi raz przeszedł, gdybym miał czas... Edytowane 26 lipca 20159 l przez Suavek
Opublikowano 26 lipca 20159 l Colony Wars Red Sun, jakie to było dobre, ale bym sobie zagrał w jakąś kosmiczną strzelanke ;/
Opublikowano 26 lipca 20159 l A to moje łupy z dzisiejszych zakupów - wszystko igła - cena: 350 zł Onimushę 3 to bym od ciebie pożyczył jak się następnym razem zobaczymy (jeśli nie masz zamiaru jej ogrywać oczywiście), bo nie dokończyłem serii. ;/
Opublikowano 26 lipca 20159 l @collins Patrząc na pudełka "igłą" bym tego nie nazwał. No chyba, że na myśli masz same płyty. Niemniej jednak udany zakup. @xmortex Gratulacje zakupu najlepszego dungeon-crawlera/jRPG ery PS2. Sam bym sobie drugi raz przeszedł, gdybym miał czas... Mówię o płytach. Pudełko ma czasami drugorzędne znaczenie gdyż nie jestem typowym kolekcjonerem. Nie przeszkadza mi uszkodzone pudełko czy brak instrukcji - najważniejsza jest płyta. Jakoś w tygodniu będę miał okaję nabyć MGS'a - pudełko w bardzo dobrym stanie, tak samo płyta, jedynie brak instrukcji cena 20 zł co mnie w zupełności satysfakcjonuje. A to moje łupy z dzisiejszych zakupów - wszystko igła - cena: 350 zł Onimushę 3 to bym od ciebie pożyczył jak się następnym razem zobaczymy (jeśli nie masz zamiaru jej ogrywać oczywiście), bo nie dokończyłem serii. ;/ A jak najbardziej - w sumie to sprawa wygląda tak że póki co kupuję a nie mam czasu ograć więc z pożyczeniem nie ma problemu. PS: Wyślę Ci na FB listę tego co mam to może zechcesz coś jeszcze . PS2: Reaktywacja O_o. Mam nadzieję że tym razem nic się nie spier**li. PS3: Jakby ktoś coś chciał z gier na PSXa to mogę się popytać - mój dealer ma wcholerę gierc, pewnie ma źródło w CEX or sth. Niemniej takie Dino Crisis 2 sprzedawał mi za 20 zł ale że wziąłem większy pakiet to cena poszła na dół. Spojrzałem ceny na allegro to można powiedzieć że strzał życia. Edytowane 26 lipca 20159 l przez collins