Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Najlepsze opisy mieli, lubiłem je czytać, nawet jak nie posiadałem danej gry.

Czytanie opisów było wtedy poniekąd odpowiednikiem oglądania gier na YT. Nie było mnie stać na grę, więc przybliżałem sobie chociaż trochę klimat gry przez czytanie opisu.

Opublikowano

Wczoraj wygrane, dziś odebrane, nieźle :-D artbook jest mega <3 szkoda, że plakat złożony... Ale i tak bym go nigdzie nie powiesił.

16549fccd6b24c8ba3922a23a5c0f614.jpg

82e55a3e18d8a841c41dbcba9efa7e3d.jpg

Opublikowano

Wczoraj wygrane, dziś odebrane, nieźle :-D artbook jest mega <3 szkoda, że plakat złożony... Ale i tak bym go nigdzie nie powiesił.

16549fccd6b24c8ba3922a23a5c0f614.jpg

82e55a3e18d8a841c41dbcba9efa7e3d.jpg

Ile za artbook i ilustracje? ^^

Btw czy ten artbook różni się czymś poza okładką od tego dodanego do limitki DkS? Gdzie to wygrałeś?

Opublikowano

nie oddam ;)

Artbook rozni sie wszystkim. Grubszy, wiecej ilustracji, rozdzielone na arty bossow, przeciwnikow, npc itd itp, no po prostu mega <3 

konkurs na FP konsoleigry

Opublikowano

To jest zawartość limitki z edycji Prepare to Die (PC), która swojego czasu kosztowała ~40zł.

Czym wy tu się czasem jaracie i głaszczecie po siusiakach tymi plusami to głowa mała... :yao:

Opublikowano

Wygląda świetnie? Tak. Za darmo? Tak. Jest fun i szczęście? Jest :D dlatego się chwalę ;) 

Opublikowano

To jest zawartość limitki z edycji Prepare to Die (PC), która swojego czasu kosztowała ~40zł.

Chętnie nabędę te wydanie w takim razie :problem:

Opublikowano

Ale te brązowe to tylko na folii jo?

Opublikowano

Oczywiście że nie, kolego. Szkoła Arkham City.

Opublikowano

promocja w empikach, bardzo ładne wydanie might and magic X za 18zł z mapą materiałową świata soundtrackiem i cyfrowym m&m 6 :obama: do tego street fighter IV super turbo arcade edition i Sf vs tekken po 10 zł xd żal nie brać.
e7f1a8cc39ac1abemed.jpg

f-acer-h6510bd.jpg

227c2a112638da83med.jpg

mam niebieskie ściany i słabo, jest ale już w poniedziałek montuje białą sklejkę na ściane i będzie goty. nie ma to jak ekran 2,5 metra na 1,5 metra xd w full hd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

promocja w empikach, bardzo ładne wydanie might and magic X za 18zł z mapą materiałową świata soundtrackiem i cyfrowym m&m 6 :obama: do tego street fighter IV super turbo arcade edition i Sf vs tekken po 10 zł xd żal nie brać.

e7f1a8cc39ac1abemed.jpg

f-acer-h6510bd.jpg

227c2a112638da83med.jpg

mam niebieskie ściany i słabo, jest ale już w poniedziałek montuje białą sklejkę na ściane i będzie goty. nie ma to jak ekran 2,5 metra na 1,5 metra xd w full hd

Piękne. Też się przymierzam od dłuższego czasu do projektora ale jak typowa cebula czekam aż coś się trafi w mega okazji.

A to moje dzisiejsze bardzo skromne zakupy (WipEout = orgazm). Łącznie 25 zł. Dodatkowo jednemu forumowemu koledze wyrwałem 3 fajne PSX'owe gierce.

Wipeout_zpsxnngackr.jpg

Opublikowano

Dobry projektor do gier wydatek z rzędu 3k (minimum 2,8).

Gratuluję zakupu ;]

Opublikowano

odpaliłem prometeusza na blue rayu to tak bardzo ok :banderas: jest żonglerka kablami (dwa wyjścia hdmi a mam 5 urządzeń) no ale 120 cali mnie przekonuje :reggie:  kolory troche wyblakłe ale to zobaczy sie na białym tle, po topowym modelu plazmy który miałem to trudno na cokolwiek sie przerzucić

Opublikowano

w2097 <3

True. Niemniej 3 też czeka w kolejce do zakupu. Pewnie w przyszłym togodniu nabędę.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

POe2YgD.jpg

Czas na coś bardziej hardkorowego :obama: Ciekawe czy dam radę. Słyszałem ciekawe historie.

Opublikowano

Dokładnie, bije z niej czysta, konsolowa zaje.bistość

Fajne tło na zdjęciu, Figaro dba o wygląd, ehehe

Opublikowano

POe2YgD.jpg

Czas na coś bardziej hardkorowego :obama: Ciekawe czy dam radę. Słyszałem ciekawe historie.

Polecam obejrzeć serie krótkich filmów od Saura (pierwszy tu: https://www.youtube.com/watch?v=sdHbPXNJvVE). Oszczędzisz sobie trochę frustracji.

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

Fajne tło na zdjęciu, Figaro dba o wygląd, ehehe

Ja potrafię iść spać z talerzem od obiadu na łóżku. Albo z czipsami. Także o wygląd dba "ktoś" inny :P

chmurka, dzięki! Właśnie pamiętałem, że były jakieś filmiki na yt pomagające zrozumieć. Miałem właśnie pytać. Grałeś w to? Podobało Ci się?

Opublikowano

chmurka, dzięki! Właśnie pamiętałem, że były jakieś filmiki na yt pomagające zrozumieć. Miałem właśnie pytać. Grałeś w to? Podobało Ci się?

Grałem, przeszedłem całość, wrażenia tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/96750-w%C5%82asnie-ukonczy%C5%82em/page-137?do=findComment&comment=3342539.

Opublikowano

To jest slasher czy co, napier.dalanka jednym przyciskiem? Bo po filmikach trochę ciężko ocenić.