Figaro 8 214 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Ja bym w sumie nazwał to nietypowym slasherem... Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 To jest slasher czy co, napier.dalanka jednym przyciskiem? Bo po filmikach trochę ciężko ocenić. Zdecydowanie nie jest to napyerdalanka jednym przyciskiem. A czy slasher, to zależy co się u Ciebie znajduje pod tym pojęciem. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 To jest slasher czy co, napier.dalanka jednym przyciskiem? Bo po filmikach trochę ciężko ocenić. Zdecydowanie nie jest to napyerdalanka jednym przyciskiem. A czy slasher, to zależy co się u Ciebie znajduje pod tym pojęciem. To co u każdego powinno pod tym pojęciem - rozbudowany system walki (kontry, juggle, throwy) bez zbędnego mashowania jednego przycisku, szeroki wachlarz broni, mnogość przeciwników/bossów i kończąc na wysokim poziomie trudności i sporym replayability. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Banny 2 656 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 sierpnia 2015 Witam zielonych! 22 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kes 1 462 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 sierpnia 2015 Nowiutki 3DSik kupiony od forumowicza 21 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 To co u każdego powinno pod tym pojęciem - rozbudowany system walki (kontry, juggle, throwy) bez zbędnego mashowania jednego przycisku, szeroki wachlarz broni, mnogość przeciwników/bossów i kończąc na wysokim poziomie trudności i sporym replayability. Kontry, uniki, żonglowanie są, rzuty chyba też. Masherki nie ma, kiedy w frustracji wchodziłem w ten tryb to zaraz był game over. Broni w zasadzie nie ma, Ty i Twoja drużyna jesteście bronią: w zależności od ruchów gałką (albo rysowania na padlecie) tworzycie pięść, miecz itd. W zależności od liczby członków Twojej drużyny możesz stworzyć odpowiednio dużą broń, lub kilka jednocześnie (bodajże do czterech w jednym momencie). W miarę podstępów w grze odblokowujesz kolejne formacje. Zróżnicowanie przeciwników dosyć spore, bossów również. Poziom trudności IMO wysoki (grałem na normalu i kilkukrotnie widziałem gameover + kilka ragequitów), ale trzeba zaznaczyć, że nie jestem koneserem gatunku. Każdy level jest podzielony na chaptery, na których jesteś oceniany za czas, poniesione obrażenia i combo. O replayability ciężko mi się wypowiedzieć, bo nie mam zwyczaju powtarzania gier, ale myślę, że poziom trudności + oceniaczka raczej punktują mocno na jego korzyść. TL;DR Platinum Games. 1 Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Co do replaybility, to słyszałem że jest dużo sekretów do odblokowania no i ukryte misje. Niech się trochę ściemni i odpalam :3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Godot 416 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 sierpnia 2015 Zakupy z ostatniego czasu. Do tego cyfrowo na Vitę Persona 4 Golden, Wipeout 2048. Jest w co grać. A konsole niby martwe 17 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 O ja, ile tu ostatnio pyszności od Nintendo Zelda TP najlepsza na świecie! Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 (edytowane) niestety w pudełku z burnoutem znalazłem . Edytowane 2 sierpnia 2015 przez tk___tk 3 Cytuj
Gość osiol Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Razem z Okami i GT3 mam grania na setki godzin. Kabel RGB zamówiony, tera tylko szukać jakiegoś fajnego CRT na OLX. 6 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Upgrade mojej PS2 Fat. Dysk ATA 500 giga, już mi miejsca nie zabraknie. Do tego Converter obrazu. PS2/GameCube podpinam kablem Component a z tego obraz wychodzi podbity do 720/1080 ^_^ Poprawa obrazu jest wręcz szokująca, gry wyglądają na LCD o wiele lepiej niż na jakimś CRT. Ale się cieszę że ominęła mnie niemal cała generacja PS2. 8 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Batmany od słupka, mam więc cała trylogię na stare konsole, oraz rayman którego kocham mocno <3 co z tego ze mam platyne na ps3, chce też na vicie <3 odczuwałem lekki stresik robiąc zdjęcie gierki w robocie 2 Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 @ussr: droga taka zabawka ten konwerter? A z tym dyskiem do PS2 też się od jakiegoś czasu zastanawiam. Mam co prawda Slimkę ale nie wiem czy nie zainwestować w grubasa,dysk itp rzeczy by móc sobie zrzucać obrazy gierek z płyt NTSCU/J i pykać bez problemów. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 @ussr: droga taka zabawka ten konwerter? A z tym dyskiem do PS2 też się od jakiegoś czasu zastanawiam. Mam co prawda Slimkę ale nie wiem czy nie zainwestować w grubasa,dysk itp rzeczy by móc sobie zrzucać obrazy gierek z płyt NTSCU/J i pykać bez problemów. W niektórych starszych PS2 Slim dało się dolutować taśmę IDE do obsługi dysków twardych. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 (edytowane) @ussr: droga taka zabawka ten konwerter? A z tym dyskiem do PS2 też się od jakiegoś czasu zastanawiam. Mam co prawda Slimkę ale nie wiem czy nie zainwestować w grubasa,dysk itp rzeczy by móc sobie zrzucać obrazy gierek z płyt NTSCU/J i pykać bez problemów. 199 zł, Tyle co jakiś 29 calowy TV CRT taki nie zniszczony którego trzeba by szukać kilka dni. Dlatego wybrałem takie rozwiązanie. PS2 Fat są dość tanie i sporo ich na olx. A PS2 Slim trzeba by zmodować taśmą i jeszcze przejściówkę kupić ale są i sposoby na zmodowanie Slima pod dysk 2,5 cala. Wówczas wstawisz taniej takie 750 giga i do końca życia spokój. ^_^ Zakupy w małym lombardzie, przejeżdżałem, zauważyłem, zaszedłem, wydałem 15 zł Killer 7 jeszcze w folii AvP do ukończenia bo nie grałem. Bourne tak samo, podobno przyzwoity filmowy szpil Edytowane 3 sierpnia 2015 przez ussr 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 sierpnia 2015 skromny zakup za 79 zł Tylko xbox! 19 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 no pudełeczko jest a na nim opisy po polsku i pegi 16 + ten motyw z grafiką nowej generacji to mogli sobie nie dopisywać Cytuj
kaz1115 459 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Za te pieniądze grzech nie wziąść 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość mastafaker Opublikowano 3 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 sierpnia 2015 <3 16 Cytuj
Suavek 4 672 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 @ussr: droga taka zabawka ten konwerter? A z tym dyskiem do PS2 też się od jakiegoś czasu zastanawiam. Mam co prawda Slimkę ale nie wiem czy nie zainwestować w grubasa,dysk itp rzeczy by móc sobie zrzucać obrazy gierek z płyt NTSCU/J i pykać bez problemów. 199 zł, Tyle co jakiś 29 calowy TV CRT taki nie zniszczony którego trzeba by szukać kilka dni. Dlatego wybrałem takie rozwiązanie. PS2 Fat są dość tanie i sporo ich na olx. A PS2 Slim trzeba by zmodować taśmą i jeszcze przejściówkę kupić ale są i sposoby na zmodowanie Slima pod dysk 2,5 cala. Wówczas wstawisz taniej takie 750 giga i do końca życia spokój. ^_^ Do PS2 FAT trzeba uwzględnić jeszcze zakup Network Adaptora. Niemniej jednak rozwiązanie świetne, szczególnie jak się na MC zgra FreeMcBoot, czy jak to się zwie. Mnie to o tyle uratowało, że w grubasie zdechł mi napęd, ale 90% gierek nadal jestem w stanie odpalić HD Loaderem wrzuconym na memorkę. Niestety, jest mimo wszystko garstka tytułów, których z HDD się siłą rzeczy nie odpali - pozostaje albo płyta, albo emulator PC. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 636 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 sierpnia 2015 To mam już wszystkie najlepsze gry na ps mortem. 13 Cytuj
Suavek 4 672 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Ile dałeś za VLR i gdzie zamawiałeś? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Powrót do jedynego słusznego systemu. 8 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi