Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mace 170 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 sierpnia 2015 takie tam reczki na ps3: z lewej kolejna bijatyka do kolekcji. tym razem bardziej do piwka z koleżkami niż do poważniejszego grania. oczywiście nie znaczy to że gra jest zła, tylko po prostu nie mam za bardzo czasu na grindowanie kolejnej bijatyki. z prawej wyscigi z soniciem. kupiłem z ciekawości w poszukiwaniu nowej party game bo ile można grać w Crash Team Racing . póki co zajo gierka! zły jestem tylko na to że dostałem wersje essentials zamiast zwykłej, pomimo tego że na miniaturce była zwykła wersja no ale trudno, jakoś to przeżyję. i druga rzecz: nie tyle zakup co zamianka. miałem gdzieś zbunkrowane po szafkach 3 niesprawne Dreamcasty z którymi nie wiedziałem co robić. no i dostałem propozycje czy by nie wymienić ich na śmigające jak żyleta wii z portami na pady z gamecuba. z racji tego że mam jeszcze jednego sprawnego DC to postanowiłem przystać na tą propozycję. gier za specjalnie nie mam(nie licząc Xenoblade, którego kupiłem jakiś czas temu z dziwnych pobudek osobistych pomimo braku Wii :potter: ) ale to sie nadrobi. cieszę się bardzo z faktu wstecznej kompatybilności z GC, którego planowałem kupić, ale teraz nie muszę . 14 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Zestaw na upalne dni. Dobry FPS + czytadło na leżak przed domem. Wolfenstain przewinął się przez konsolę Colina , więc +10 do lansu 4 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/NeGconDo scigalek. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hav7n 5 936 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 sierpnia 2015 Osiem miesiecy bez exa to chociaz dobry Krol Spencer dorzucil koszulke 12 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 świetny zakup czasem sobie odpalam wipeouta na PSX nie wyobrażam sobie grania na innym padzie szkoda, że teraz nikt nie robi takich fikuśnych kontrolerów, dedykowanych dla kilku gier (tzn chodzi mi o nowe konsole i nie interesuje mnie myszka/klawiatura :F). ile dałeś? bo jak kupowałem kilka lat temu, to z cenami było bardzo róznie - mozna było kupic za 40pln i za 200... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 "Wykręt" w przód to prawo, a w tył lewo? Chciałbym to przetestować. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 "Wykręt" w przód to prawo, a w tył lewo? Chciałbym to przetestować. prawa ręka do przodu, lewa do siebie - skret w prawo prawa ręka do siebie, lewa do przodu - skręt w lewo. z opisu moze to nie wynika, ale jest to bardzo intuicyjne - troche jak sterowanie kierownicą (biorąc pod uwagę ułożenie rąk przy skrętach) Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) No to jeszcze we wrześniu MGS5 i kończę moją kilkunastoletnią przygodę z kupowaniem gier. Nowa generacja kompletnie mi nie kręci i nawet nowy Wipeout nie przekonałby mnie do kupna PS4 - najwyższa pora pokończyć więc najlepsze tytuły z poprzednich lat, kupić auto i z konsolami w bagażniku ruszyć w przyszłe wakacje w poszukiwaniu szczęścia za Odrą. Tam raczej nie będzie Biedronek z KH1 po 60 PLN Edytowane 4 sierpnia 2015 przez columbo 3 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Będą biedronki z KH1 po 15 euro. HE HE HE Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Będą biedronki z KH1 po 15 euro. HE HE HE http://www.amazon.de/KINGDOM-HEARTS-1-5-ReMIX-PlayStation/dp/B00BP5BPR6 No, jasne Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 sierpnia 2015 świetny zakup czasem sobie odpalam wipeouta na PSX nie wyobrażam sobie grania na innym padzie szkoda, że teraz nikt nie robi takich fikuśnych kontrolerów, dedykowanych dla kilku gier (tzn chodzi mi o nowe konsole i nie interesuje mnie myszka/klawiatura :F). ile dałeś? bo jak kupowałem kilka lat temu, to z cenami było bardzo róznie - mozna było kupic za 40pln i za 200... Trzymaj się siedzenia. Matko bosko Częstochosko. Druga paczka z Japonii jednego dnia się wyrobili. Taki zakup. 12$ + (9,5 wysyłka) za białego 22$ + (15 wysyłka) za czarnego 13 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Małe zakupy... Najlepszy motorstorm, rytmiczna gierka, pierwsze girsy i strzelanie do krasnali, część trzecia 8 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Najlepszy motostorm to arctic edge 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ciwa22 856 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 sierpnia 2015 Najlepszy Motorstorm to Pacific Rift. 10 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Najlepszy Motorstorm to Pacific Rift. Stawiam na równi z pierwszym, potem arctric edge na psp a na koncu apokalipsa 1 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) Apokalipsa to szrot obesrany i w ogóle nie powinien ujrzeć światła dziennego. Ja się najlepiej z 1 bawiłem i to ona zostanie na zawsze w moim sercu jako najlepsza część. Edytowane 4 sierpnia 2015 przez Gumiś_JaGoDa Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 do jedynki nie dali trofeow do dwojki dali takie ze az glowa boli i jak tu grac panowie Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 same pożeracze czasu a czasu jak na lekarstwo. 8 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Znowu coś do czytania. Jejku, jak te stare magazyny potrafią człowieka przenieść na chwilę w analogowe czasy... OPPM kupuję bez demówek bo taniej, aczkowiek TO demo będę chciał kiedyś dokupić. 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi