Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma być stan Kolekcjonerski ale zobaczymy gdy paczka dojdzie i rozpakuje. Zapłacone wczoraj więc pewnie dostane gdzieś w Środę / Czwartek. Podłącze czarnego NegCon'a i jazda V-Rally 2 i Crash Team Racing.

Leci plus pomimo, że sam go chciałem kupić :)

Opublikowano

Nie wiedziałem czy wrzucić to tu, czy do co dzisiaj wygrałeś.

Fanek, w nowe gry nie grałem, czas oczekiwania dochodził nawet do dwóch godzin i nie było to warte 15 minut gameplayu. Czekałem trochę na MGS V ale odpuściłem. Świetnie się bawiłem w hali retro :)

Opublikowano

Zawsze jak chodziłem na targi gierkowe to najwiecej czasu i najmilej wspominałem właśnie strefę retro, mega przyjemnie, fajne osoby można spotkać no i bez dzikich tłumów jak do nowości konsolowych

• Plusik 1
Opublikowano

c6e88927ecf6489c2acf7973e7f49b01.jpg

To teraz mogę z czystym sumieniem grać w co-opa.

Dźwięk z kina domowego plus headset na jedno ucho to jednak mało wygodna opcja.

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Oooo, ile dałeś i napisz potem jak się sprawują.

Edytowane przez suteq
Opublikowano (edytowane)

Po powrocie do domu od razu przetestuję na konsoli. Po podłączeniu do telefonu i odpaleniu PowerAmp w kwestii dźwięków bardzo zauważalne i mocne niskie brzmienia. Dobra scena (więc w grach powinno być od razu do wyłapania skąd dobiega dźwięk). Ale to muzyka i ciekawi mnie jak to zabrzmi w grze.

Generalnie dość wygodnie trzyma się to na głowie, mikrofon fajnie schowany, solidne wykonanie.

Edytowane przez Hum
  • Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano

nie są bezprzewodowe? szkoda.

cena?

masz na metce 789248zl
Opublikowano

Takie płaskie kable są raczej trwałe. Mam również na takim przewodzie a-JAYS three oraz Creativy Sound Blaster Tactics i nigdy nie było żadnych problemów, ogromny plusem jest to, że takie kable się nie plączą.

Opublikowano

ireniqs, za ile złapałeś tego Deusa Exa?

Udało mi się wylicytować za niezłą cenę od jakiegoś ruska na ebayu. Dokładnie to zapłaciłem 75zł. :cebula:

Opublikowano

Wiem, że trafiło mi się naprawdę nieźle, ale tak jak mówię później będę raczej sprzedawał. Liczę też na jakiś zysk. :):cebula: :cebula:

Opublikowano

Ooo kurna, ty szczęściarzu. Co prawda już grę skończyłem na PS3, ale tylko zwykłą. Podobno na Wii U najlepsza wersja Directors Cut, bez tych bugów itd.

dc wersja wyszła też na ps360