Figaro 8 214 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Ooo kurna, ty szczęściarzu. Co prawda już grę skończyłem na PS3, ale tylko zwykłą. Podobno na Wii U najlepsza wersja Directors Cut, bez tych bugów itd. dc wersja wyszła też na ps360 Wiem, piszę o niej w tym poście. DC na PS3/360 było mocno zbugowane, w przeciwieństwie do wersji na Wii U. No i ficzery z padletem mnie jarają. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 a to przepraszam, nie wczytałem się w drugą połowę + nigdy o nich nie czytałem. dobrze że ją sobie odpuściłem Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Goty poradnik plus najbardziej nieoczekiwany zakup ever. W pracy przeglądałem olxa i babka sprzedawała za 5 złotych. Syn podjechał mi prosto pod drzwi budynki w którym pracuje, dałem mu złotówkę na loda. A locks quest goty gierka podobno 2 1 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Goty poradnik plus najbardziej nieoczekiwany zakup ever. W pracy przeglądałem olxa i babka sprzedawała za 5 złotych. Syn podjechał mi prosto pod drzwi budynki w którym pracuje, dałem mu złotówkę na loda. A locks quest goty gierka podobno Gdyby mój młody wiedział, że jest gierka Cars na wszelkie możliwe platformy, to chyba bym w ogóle zapomniał jak wyglądają konsole. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 sierpnia 2015 Po kilku dniach nerwów, doszły Trzy goty gry dziesiątki jak nie setki godzin grania Boże, jaka ta płyta i okładka wind waker HD ma cudowną grafikę :dotyka_sie: A monhun nówka w folii Szkoda tylko, że po niemiecku pudło #tylkoNintendo 15 Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Zgadza się. Płytką WInd Waker HD jest magiczna. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 @Rayos Ale ten Hyrule Warriors to mam nadzieje ze w bonusie za frajer dostałeś - gra jest tak w erze PS2 jeśli chodzi o mechanikę i możliwości w stosunku do obecnych warriorsów że nikomu bym nie polecał. . Gra którą rzekomo chcą zlokalizować - jasne jak dogadają się z redtube to i dadzą rade. Płytka za 30zł do której takie fajne 2 plakaty dostałem. Teraz pytanie - jak najlepiej oprawić plakaty - antyramy? Może lepiej zwykłe ramy tylko cienkie? 6 Cytuj
Gość Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Ja tam bym hyrule ogral predzej niz monhuna:) I tak zelda najlepsza z tych Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Miałem pewne obawy co do tej gry, ale gameplay i klimat kompletnie rozwiał wszystkie wątpliwosci. świetna gra, polecam no i w końcu to produkcja od magików z treasure, więc trzeba szanować <3 3 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) @kypq Akurat w sumie najbardziej mi z tego zestawu na Hyrule Warriors zależało (żałuję, że nie mam kolekcjonerki z szalikiem ). MH3U mam na 3DSa a WW mam oryginała na GCNa. Wszystkie tytulły jak dla mnie są świetne i za tę cenę to każda była okazyjna i warta zakupu Żałuję też, że Zeldy WW HD nie mam kolekcjonerki no ale jużtrudno. Grunt, że w końcu moje Wii U zeldowe ma pudełkową WW HD bo kod na cyfrową wersję sprzedałem tego samego dnia co kupiłem Wii U Edytowane 14 sierpnia 2015 przez Rayos Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Labtec 3 646 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 sierpnia 2015 Dzisiaj przychodze bardzo zmeczony po pracy, a tu mala paczuszka na mnie czeka, oczywiscie ze trzeba bylo otworzyc :obama: 67 Cytuj
Gość Opublikowano 15 sierpnia 2015 Opublikowano 15 sierpnia 2015 W porownaniu do tych wyzej moje zakupy beda skromne ale zawsze:) Paczka juz od poniedzialku u mnie wiec potestowalem co nie co, dla mnie jak na razie najlepsza konsola jaka zakupilem ostatnio warto bylo jednak wymienic 3ds'a za ten sprzet. Mnostwo frajdy nie tylko dla mnie ale reszta rodzinki tez zalapala bakcyla growego (Na co po cichu liczylem). Takze jak chcecie swoja luba przekonac do konsoli to tylko nintendo sie do tego nada;) Wii Party U bez szału, ale zdziwiłem się grą nintendoland jest całkiem przyzwoita jak na tego typu gierki do których zawsze mam podejście takie że ich praktycznie nie ruszam. Cytuj
collins 111 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Dzisiaj przychodze bardzo zmeczony po pracy, a tu mala paczuszka na mnie czeka, oczywiscie ze trzeba bylo otworzyc :obama: Mega zakup. O ile gier nie zazdroszczę z racji że nie znam jap o tyle całej reszty jak najbardziej. PS: Okładka GT piękna. Generalnie w wydaniach jap okładki są często epickie. PS2: A jak można wiedzieć - jak i za ile nabyłeś ów zestaw? 1 Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Opublikowano 15 sierpnia 2015 (edytowane) Ostatni zakup którym bardziej sie jaram niz następną PS4 Edytowane 15 sierpnia 2015 przez Codename 6 Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Chrono Cross? Parasite Eve? Dragon Quest VII? O ty ch.uju. Cytuj
Gość Opublikowano 15 sierpnia 2015 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Narazie 3 kozackie gierki, jak Sony nie przestanie odpyerdalać szopki, to pojawi się konsola: Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Powodzenia w walce z ostatnim bossem i zdobyciu true ending, ja się poddałem po kilku godzinach prób. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Zagrałbym w tego Drakengarda. Za ile go zdobyłeś? Cytuj
amsterdream 51 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Zagrałbym w tego Drakengarda. Za ile go zdobyłeś? Za 149zł nówka w folii. Wziąłem bo gierka twórców NIERa. Nie jest tak dobra, ale i tak daję radę. Cytuj
knotek 211 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Poznajecie? Nieoryginalna karta pamieci do Dreamcasta. Nie mam Deceka jakies milion lat, ale znalazłem to za grosze w takim moim ulubionym niemieckim sklepiku z grami to żal nie kupić. Może sie kiedys przyda, lub opchnie komuś z zyskiem <cebulak> 1 Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Wreszcie znalazło się trochę czasu na granie, to i zrobiłem małe zakupy: Po dwóch godzinach z Wiedźminem czuję, że trochę w tym świecie spędzę 4 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Opublikowano 16 sierpnia 2015 +1 za Wiedźmina -1 za Paczonce_Piesy =0 1 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Opublikowano 16 sierpnia 2015 Akurat w Watch Dogs bawilem sie lepiej niz w wiedzminie 13 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi