Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie szukam, wracając z Gdańska w weekend do rodzinnego domu zawsze zahaczam o Elbląg. Tam w jednym miejscu jest kilka lombardów które chba trochę rywalizują cenami więc dużo gier można wyrwać za bezcen. No i jest po drodze jeszcze jedna mieścina w której w pewnym lombardzie jest sporo gierek na PS2. Tam kupiłem dzisiaj Killer 7. Ogólnie cały proceder zakupowy schodzi mi w godzinę.

Nie wiem czy to dobre ceny ale dzisiaj jeszcze widziałem za 15 zł Galerians: ASH na PS2, Bioshock Infinite za 30 zł, Infamous Second Son za 39. Tak więc jest w czym wybierać. Jak odwiedzam lomby raz w miechu to zawsze większość gier to tytuły których wcześniej nie było (mowa o PS3). 

Kolejny udany weekendowy zakup w lombardzie. Koszt - 170 zł
gryyyyyy_zpssizwqcdd.jpg

Jak ograsz kz:hd to odkupie!!!

Killzone był strzałem miesiąca więc nie ma szans :D

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Gdyby lombardy były najgorszym sposobem marnowania czasu to byłoby fajnie. No ale niestety Bóg stworzył internet, fejsa i forum PE ;)

Opublikowano

Generalnie to zauważyłem że od tego kupowania gier można się uzależnić. Niemniej zakładam w domowym budżecie że ileś tam muszę odłożyć a reszta idzie na przyjemności, w tym growe. A że w wakacje nie miałem wydatków na inne przyjemności to te growe mocno uzupełniły moją kolekcję.

Opublikowano

0TkFsPs.jpg

Wróciła mi faza na karcioszki. 2 theme decki dla mnie i dla dziewczyny. Kupiliśmy sobie jeszcze 3 boosterki lpo 10 kart żeby ulepszyć talie i gra się magicznie :banderas:

No i dodatkowo można używać te zestawy w grze online.

Jest on-line'owa wersja Pokemon TCG? Zapodaj linka.

Jeezusiu jakie te karty były dobre. :banderas:

Za dzieciaka łupałem całymi dniami. W lokalnych sklepach fantasy nawet ligii prowadzili. Do tej pory mam w szufladzie mój deck na Blastois'ach i Pokemon Breederze - wygrałem nim nie jeden turniej. Szkoda tylko, że nie ma już z kim grać. Może namówię narzeczoną :)

Edytowane przez WisnieR

Opublikowano

2dlnb89.jpg

15xloxl.jpg

Nareszcie coś sensownego z wystawek - mini drive'a za 6zł, fifa i planszówka po 5tce.

Opublikowano

Kolejny udany weekendowy zakup w lombardzie. Koszt - 170 zł

gryyyyyy_zpssizwqcdd.jpg

Ten KZ: HD jest faktycznie po polsku? Czy tylko naklejkę ktoś przybił? KZ na PS2 nie miał polskiej wersji językowej, stąd jestem zdziwiony. Tak w ogóle to z jakiego bundle'a ta gra pochodzi, że ma żółtą naklejkę?

2dlnb89.jpg

15xloxl.jpg

Nareszcie coś sensownego z wystawek - mini drive'a za 6zł, fifa i planszówka po 5tce.

Fifa Manager mój ulubiony manager piłkarski. Zawsze stawiałem go, a także poprzednika, nad serią CM/FM. Szkoda, że tak się ta seria skończyła, jak skończyła. RIP.

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano

Nie naklejka a grafika na okładce i faktycznie mówi o zakazie sprzedaży osobno więc na bank z bundla. A czy faktycznie w PL tego nie wiem bo jeszcze nie odpaliłem a zrobię to w okolicach czwartku więc dam wtedy znać.

Opublikowano

Po angielsku jest pierwszy Killzone HD, znaczek PL to pomyłka.

Opublikowano

Wyglądają jak zestaw kart z bazaru a nie oryginalne karty , chyba że się coś zmieniło bo kiedyś ładnie je pakowali a nie wrzucali w pudełka błyszczące .

Pudełko na karty znajdujące się w środku jest matowe i w "starym" stylu

RlCiPIf.jpg

@WisnieR

Wpisz w Google Pokemon TCG Online. Dostępne na tablety i PC. Minusem jest surowa oprawa graficzna, ale sama gra jest super.

Opublikowano

Kurde, tego PS Vita za stówkę to zazdroszczę.

Ja kupiłem sobie Metal Gear Solid V The Phantom Pain na platformę STEM. Jak to mam w zwyczaju, pamiątkową fotkę załączam poniżej:

Opublikowano

Kurde, tego PS Vita za stówkę to zazdroszczę.

Ja kupiłem sobie Metal Gear Solid V The Phantom Pain na platformę STEM. Jak to mam w zwyczaju, pamiątkową fotkę załączam poniżej:

Na allegro po 129 sa z tego co pamietam caly czas:)

Opublikowano

11950807_370409019820840_1023832234_n.jp

11909684_370409573154118_1960350195_n.jp

Dishonored za 80 pln  :banderas:

Opublikowano

Od best playa jak zamawialem w lutym gry na xbox one dostalem film na DVD Tron.

Opublikowano

Ja dostałem kiedyś długopis i artbook z jakiegoś crapa.

Opublikowano

Zgadza się, bardzo dobry sklep.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Uwielbiam zapach świeżej prasy o poranku. Drugi egzemplarz dla kumpla.

qiNmgvk.jpg

Uwielbiam też starą, zakurzoną prasę gierkową. Spodobało mi się pismo PlayStation Plus, więc chce mieć komplet. Przed chwilą był listonosz.

14QAdyH.jpg

Edytowane przez aux

Opublikowano

Zgadza się, bardzo dobry sklep.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Uwielbiam zapach świeżej prasy o poranku. Drugi egzemplarz dla kumpla.

qiNmgvk.jpg

Poprawiłem, nie dziękuj.

r4abOUb.jpg

Opublikowano

hehe, mistrz fotoszopa.

Opublikowano

Co wy macie z tymi odpustowymi portwelami