Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Soul wygrał temat, można zamykać :)

Świeżutki, piękny Pixel. Poprawili dostępność, w moim kiosku było aż pięć egzemplarzy zamiast jednego.

Fpc5s5v.jpg

Przykładowe strony:

ehvluRF.jpg

143M396.jpg

• Plusik 5
Opublikowano

@XM > Sześć stron.

@Mejm > Kwiatków nie stwierdziłem (Krupik pisała). Tekst jest skierowany do totalnych świeżaków, nie ma w nim nic czego byśmy nie wiedzieli. Chociaż nie, o tym że Raidena zawdzięczamy japońskim licealistkom nie wiedziałem. Zdziwiło mnie że autorka nie wspomniała o Les Enfants Terribles, ale to pewnie dla dobra nowicjuszy. Za miesiąc mają się zająć Phantom Pain, tu liczę na jakąś ciekawą analizę ze spojlerami.

Opublikowano (edytowane)

U mnie skromnie ale za to bardzo MGSowo.

vsW4AdN.jpg

Szkoda tylko,że wydanie na blaszkę nie ma alternatywnej okładki w wykonaniu Yoji Shinkawy :(

Ale za to okładka Pixela mistrzowska.

Edytowane przez Paliodor
  • Plusik 6
Opublikowano (edytowane)

@grzybiarz ile dałeś za wysyłkę? Bo jak patrzyłem to za bluzę 47zł mi policzyło, co jest kierwa śmieszne. Myślałem, że te itemy to z Polski wysyłają a nie z UK.

$9.50 - coś koło 3ech dyszek policzyli. Też mnie to wkurzyło, że nagle kasa w dolcach, wysyłka z UK i 3 dychy wysyłka, ale jak jest sie już w transie zakupowym i przypomniałem sobie lata spędzone z PSXem... nie mogłem tak po prostu anulować zamówienia. Czekam na paczkę, niby dziś wysłali.

A tymczasem mam co czytać :)

DSC_0361.jpg

Nie do końca growe zakupy (kupiłem w sumie dziś Prject Cars na muve.pl), ale np. ten komiks "Baśnie", to zakup po ukończeniu Wolf Among Us.

A Wiedźmin to wiadomo - kupiłem by przeczytać przed ponownym zagraniem w jedynkę (może teraz ukończę).

Extreme w wersji cyfrowej :/ Postanowiłem zbierać tylko Pixela, a czasem kupię ewydanie PE. Mam 202 numery w piewcy i styka, na więcej nie mam miejsca.

Edytowane przez grzybiarz
  • Plusik 2
Opublikowano

Co jak co, ale granie w Warcrafta na PSX to lekki masochizm.

Co kto lubi. Idąc tym tropem to nie warto kupować praktycznie żadnej gry na PSX bo mechanika tak się zestarzała że się nie da grać. Mam miłe wspomnienia z Warcraftem więc musiałem kupić, po prostu musiałem.

• Plusik 3
Opublikowano

Widziałem jak kiedyś kolega gra w Warcrafta na PSXie to mnie przeraziło:

telewizor 14 cali, gierka w NTSC - czyli czarno-biały ekran, no i granie d-padem. Tak się kiedyś grało w gry :/

Opublikowano

ja mialem stary kineskopowiec i obraz po ntsc mialem czarnobialy i dosc dlugi okres na psx w gierki pykalem wlasnie w tych kolorach (a malo kopii zastepcznych bylo opartych na wersjach palowych) zanim dorobilem sie konwertera :P

Opublikowano

ja mialem stary kineskopowiec i obraz po ntsc mialem czarnobialy i dosc dlugi okres na psx w gierki pykalem wlasnie w tych kolorach (a malo kopii zastepcznych bylo opartych na wersjach palowych) zanim dorobilem sie konwertera :P

Mój wujek z Austrii miał starego PSXa i mi kiedyś pożyczył do mieszkania matki z tekkenem 3. Jednak z bliżej nieznanych mi powodów, jak podłączałem gierkę, to albo mogłem grać w kolorze, ale bez dźwięku, albo w odcieniach szarości z dźwiękiem :dunno: stare dobre czasy, oczywiście grałem z dźwiękiem :banderas: 

Opublikowano

Aux, czytales juz historie MGS? Rzetelna czy kfiatki?

Wczoraj po Twitterze coś takiego latało

CNZ30URXAAAAnv9.jpg

To raczej błąd składu, ale oczywiście, że baba pisała i musiała (pipi)nąć tekst, że KOBIETA blablabla

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem tego jarania się Pixelem, skład poligraficzny rodem z lat 90' robi fatalne wrażenie.

Edytowane przez Wieslaw
  • Minusik 3