Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wreszcie udało mi się oderwać od Mad Maxa i pojechać do Paczkomatu po Mesjasza, który czekał tam na mnie od wczoraj.

Po otwarciu przesyłki małe zdziwienie... Ponoć to ten jedyny egzemplarz, który faktycznie stworzył mistrz Kojima.

HYeKBsE.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Zaczalem Metala, ktory urywa dupe, wlaczylem kontrolnie Mad Maxa i za cholere sie nie moge oderwac

Opublikowano

Dwie gry które starczą na długo . Jedna w multi a druga w singlu :)

11144984_1022406161132591_91067139072093

Przepraszam za jakość ale robione na szybko :D

Opublikowano

EK do Wieśka tyle po premierze? Ile dałeś? Pewnie fortunę?

+ leci bo zakup zacny :lapka:

Opublikowano

650 zł, ale odchodzi mi jakieś 150 zł za sprzedaż samej gry ( mam już wersję na PS4 ),a  kolekcjonerkę na One kupiłem ze względu na najbogatszą wersję jeśli chodzi o zawartość ( karty do gwinta i  mapa ).

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Wstawisz skrina karcioch? Jezu jak ja o nich marze, niech w końcu dadzą je do sprzedaży osobno. :/

Opublikowano

Widziałem nerdów co sobie wydrukowali karty, ale nie mam pojecia jaki to koszt żeby były dobrej jakosci.

Opublikowano

Wstawisz skrina karcioch? Jezu jak ja o nich marze, niech w końcu dadzą je do sprzedaży osobno. :/

Jasne. Tak szczerze to właśnie karty były głównym powodem kupna tej kolekcjonerki, bo też strasznie żałuję, że nikt nie wpadł na pomysł na wydania ich osobno.

Opublikowano

Miało być combo MGS + Gearsy, ale nie mogłem już nigdzie dostać tych drugich. :(

Ale to chyba wina życia w Polsce B.

6bf31df4cdacd25e49b6bfdeebce2956.jpg

Choć i tak zapewne najpierw grałbym w MGS'a. Dawne wspomnienia odżywają. Oby było podobnie. :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jedyny egzemplarz na forumku MGSa V w wersji na One.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Serio?

Trochę beka.

Opublikowano

ICyydem.jpg

Limitka już jest, ale konsoli jeszcze nie mam :(

Będzie dopiero jutro.

Czekałem na tę chwilę od zapowiedzi. Nie mogę uwierzyć, że to już koniec wszelkich spekulacji, teorii, oczekiwania.

Opublikowano

ale mogłeś się również pochwalić wnętrzem w postaci steelbooka i :lapka: Big Bossa do fistingu 

Edytowane przez nobody

Opublikowano

nie ma foty raczki nie ma plusa

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1/3 partii już wylądowała.

Dzięki williemu i ShopTo zdobyłem kolejny klejnot, a właściwie Diament do kolekcji...   by Mr.Shinkawa  :banderas:

219pbie.jpg

Własnie doleciała kolejna partia 2/3  :dynia:

2pq2qvo.jpg

2j34lea.jpg

12546wx.jpg

33moqww.jpg

2567ghj.jpg

Replika reki BB jest świetna muszę przyznać. Wykonanie solidne, jak sam Snake - duży wachlarz poruszania palcami i nadgarstkiem. Steelbook z edycji tez daje rade i jest pojemniejszy, bo mieści az 2 płytki, a tyle własnie funduje kolekcjonerka. Żółta opaska z metalowym diamentem DD to magnes na lodówkę. Szczegół, ale na wypasie :) Szkoda tylko, ze taka mała ta replika.

Dobra.. lece po pleyke  :obama:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Ten MK na Vicie niezbyt mi się spodobał. Lepsza duża wersja. LBP na Vicie. Hmm.. Zapomniałem że ta gra też wyszła na Vitę. Może kiedyś nadrobię.