kaz1115 459 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Ps4 dostało Phantom Paina więc xbox dostaje coś równie fajnego 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Zaczynamy rabować, zbierać paliwo i ogólny rozpier#@%& 5 Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Ja tam (pipi)a bym poznał. Nie ogarniam co pirat a co nie więc też trzymam się z dala. A kupiłeś na allegro? A jeśli tak to pójdzie szpagat? OLX ale juz sie dogadalem z kolesiem i mi zwroci kase Ja zawsze rozpoznaję piraty po braku napisu Nintendo na szynie, miały? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 jasne, że miały Tak jak mówiłem, piraty idealne, jedyne co było nie tak to lekko niewyraźna grafika (ale za to wszelkie oznaczenia, sloneczko itd. itp. mega wyrazne) i typowy ficzer pirackik pokow z komuniaktem o zaladowaniu poprzedniego savea Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Z małym opóźnieniem ale mam i ja W tym miejscu chciałbym przesłać soczyste fucki MM - nie dość że zamówienie dostałem dzień później chociaż zapewniano mnie że będzie na 1 Września to jeszcze karton w rogu był lekko (pipi)nięty - miałem takiego w(pipi)a że gdyby nie cena (miałem 10% rabat ) to bym konsoli nie odebrał i przeszedł drugą stronę ulicy do Euro gdzie konsola była bez łaski dostępna od ręki - na szczęście w markecie wszytko sprawdziłem czy wszytko ok. i oto jest... Prócz tego przyszedł dzisiaj mały bonusik (kolejny) związany z Big Bossem - Royal Mail dał radę - paczka przyszła po 2 dniach od nadania I kilka fotek z dedykacją dla Fanka: Made in China FOX [?] Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 5C, doceniam gest, dałbym plusa gdyby sie dało 2 Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Nareszcie w nowej generacji 3 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Kyo, gdzie zamawiałeś koszulkę? Bo ja zamówiłem na stronie Playstation.gear i numer wysyłki nigdzie nie pasuje, a sony polska każą mi się skontaktować z supportem strony. Kur.wa - reklamują na fejsie, a jak już zamawiam to nagle się okazało, że paczka z UK Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Na ebay - to koszulka z Metal Gear Solid HD Collection Limited Edition - mam jedną której używam ale ma już ślady użytkowania więc dokupiłem tą właśnie. (Mam jeszcze jedną zapakowaną razem z Limitką której pewnie nigdy nie otworzę xD) Playstation Gear chyba dopiero będzie wysyłać moje zamówienie więc Ci nie pomogę Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 MadMax jest 10'tą grą na PS4 w mojej kolekcji. 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kypq 718 Opublikowano 3 września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 września 2015 20 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Po ile ten ost z Niera? Cytuj
kypq 718 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Po ile ten ost z Niera? http://www.cdjapan.co.jp/product/SQEX-10189 2667yen Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 3 września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 września 2015 Długa historia, ciężkie negocjacje, niepewność do ostatniej chwili i jest... DLA TYCH CO SIĘ ZNAJĄ 53 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. darkos 4 317 Opublikowano 3 września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 września 2015 Długa historia, ciężkie negocjacje, niepewność do ostatniej chwili i jest... DLA TYCH CO SIĘ ZNAJĄ Piękna. U mnie paczka też doszła ale zapomniałem wkleić. Oczywiście tak jak sprzedawca zapewniał stan kolekcjonerski 5/5 Moja mała PSX kolekcja. ^_^ 20 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Dlaczego ludzie sprzedają takie konsole?! Ile Was kosztowało całość? Były jakieś opłaty celne? Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 (edytowane) Śmieszna historia. Konsola pochodzi z nagonki od znajomego, który dał cynk że był u jednego gimba po snesa dziewice i tamten miał jeszcze na sprzedaż sporo tego na widok czego cytuje "zes.rałbym się na miejscu." Za tego PSX'a zamieniłem uwaga uwaga...... smart watcha 2 Gimb, miejscowy. Kolekcję podobno dostał od wujka, który jak usłyszał, że gimb gra na konsolach ucieszył się że będzie kontynuacja zbiorów Edytowane 3 września 2015 przez Yeah Bunny Cytuj
collins 111 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Długa historia, ciężkie negocjacje, niepewność do ostatniej chwili i jest... DLA TYCH CO SIĘ ZNAJĄ A nie chcesz sprzedać? 150 i już przelewam pieniążki Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Śmieszna historia. Konsola pochodzi z nagonki od znajomego, który dał cynk że był u jednego gimba po snesa dziewice i tamten miał jeszcze na sprzedaż sporo tego na widok czego cytuje "zes.rałbym się na miejscu." Za tego PSX'a zamieniłem za uwaga uwaga...... smart watcha 2 Gimb, miejscowy. Kolekcję podobno dostał od wujka, który jak usłyszał, że gimb gra na konsolach ucieszył się że będzie kontynuacja zbiorów maj akieś konsole Nintendo dla mnie? Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Rayos, niestety już nic nie ma Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 (edytowane) Bunny z jeden strony szczęście, z drugiej strony te gimby... krwa co to za pokolenie Edytowane 3 września 2015 przez Starh Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 Mad Max Ripper edition na Xbox'a One. So shiny, so chrome Zdecydowanie najładniejszy steelbook ever. 7 Cytuj
gienekzenek 9 Opublikowano 3 września 2015 Opublikowano 3 września 2015 te pudełko od PSX-a, tyle wspomnień. daje 10/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi