Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

OVOJSQ4.jpg

Jako fan Little Big Planet® mam nadzieję, że się nie zawiodę, mimo, że gustuję w cięższych klimatach.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Kupiłem za 8.99 Kane & Lynch 1 i 2 Kolekcja z Biedronki. Dwie części w jednym pudełku i to na Steama. W sumie jak odpaliłem w 2008 roku demko na PS3 i ten motyw z wejściem przez szybę budynku, to był jakiś kosmos. Zobaczę jak to dzisiaj wygląda.

Opublikowano

Gierki na jesienne wieczory :)

2zdugj8.jpg

Opublikowano

4 w Polsce, 5 na forumie 

KHvyCOP.jpg

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Ajj walczyłem ze sobą, od premiery pierwszego prequela powiedziałem sobie, że nie będę w nie grał żeby nie psuć sobie ogólnej fabuły gry którą uważam za bardzo dobrą, ale ostatnio naszła mnie niesamowita ochota żeby wreszcie je sprawdzić, stwierdziłem że gorzej niż części z PS3 być nie może i kupiłem od razu 2 kolekcje i pewnie przejdę całą sagę w tydzień jako fanboy serii, tym razem chronologicznie. smiech.gif A Fifka do casualowego grania ze znajomymi. smiech.gif

8xmx34.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

o6fznt.jpg

3 dni przed oficjalną premierą  ^_^  Empik nie zawiódł :D

Opublikowano

Kupiłem sobie grę, a Żona kupiła mi czapeczkę.

TvofvCq.jpg

Opublikowano

Czapka sony z logiem xboxa na daszku :yao:

Opublikowano

Co prawda okładka drukowana, ale jakościowo nie odbiega od oryginalnej, postaralem się o kredowy papier o zbliżonej gramaturze <3 jedyny minus, że australijska okładka, ale chvj z tym :lapka: no i Wipeout ^_^

1a8121b30f150b8efb94684b76bfe83a.jpg

Opublikowano

Alee będziee oglądanee!

qEdw2DV.jpg?1

Opublikowano

Wreszcie przyszedł Wii Remote, także wrzucam zdjęcie całego zestawu i witam Wii pod daszkiem. shigsy.png

ayv8t4.jpg

Jak ktos ma jakieś gry na Wii do sprzedazy to zapraszam na PW. Na gwałt szukam Zeldy i Mad World iwata.png

Opublikowano

Powrót do czasów dzieciństwa.

psxJPG_spaahnr.jpg

kainJPG_spaahne.jpg

Opublikowano

Bez tej konsoli, nie byłoby nas tutaj :)

Chyba bez nintendo.

Opublikowano

Chyba bez mamy i taty.

Opublikowano

:banderas:

11143476_1032283703478170_35439083053606

Trzeba karmić wszystkie konsole :) Niestety Mario Makera nie ma bo Karen nadal się ociąga więć Wii U nadal na głodzie ale już niedługo.

Opublikowano

DwylwD7.jpg

Będzie co otwierać wieczorem.

Opublikowano

Od dawna nic, to dzisiaj na bogato:

OqldhQm.jpg

ixFhwOl.jpg

Jeszcze tylko wajcha ;) Wrazenia nieziemskie

Opublikowano

czy tam leży też DS4 ?