Opublikowano 27 września 20159 l He? Chyba nie spotkałem nikogo kto twierdził że me2 jest gorsze od jedynki. Najlepsza część całej trylogii imo
Opublikowano 27 września 20159 l W dniu 27.09.2015 o 12:16, teddy napisał(a): He? Chyba nie spotkałem nikogo kto twierdził że me2 jest gorsze od jedynki. Najlepsza część całej trylogii imo Ja spotkałem wielu takich. Wielu, wielu.
Opublikowano 27 września 20159 l W dniu 27.09.2015 o 12:16, teddy napisał(a): He? Chyba nie spotkałem nikogo kto twierdził że me2 jest gorsze od jedynki. Najlepsza część całej trylogii imo ME3 najlepsze a potem dwojka i na koniec jedyneczka,jedyneczka .ME3 mial to cos : banderas :
Opublikowano 27 września 20159 l Wiadomo że ME2 najlepszy, świetna gra, świetny soundtrack. Ten kawałek miażdży.
Opublikowano 28 września 20159 l Wpadło 5 boosterow, a w nich TAKA KARTA co ja robię że swoim życiem pokemony (pipi) ;////
Opublikowano 28 września 20159 l Przez neta, w każdej paczce dostaje dodatkowo kod do zrealizowania w wirtualnej wersji. Fizyczne karty raczej kolekcjonersko, czasami z dziewczyną pyknę wieczorem.
Opublikowano 28 września 20159 l nigdy nie potrafiłem się wkręcić w TCG jakiekolwiek, nawet w heartsonea nie chce mi się grać, bo nie rozumiem jak można się jarać tym zbieraniem kart i graniem
Opublikowano 28 września 20159 l Whoa Ragus...nie widzialem ze kupowanie fizycznej paczki daje tez wirtualna w Pokemone Online. Chyba czas sie przeprosic z gra
Opublikowano 28 września 20159 l Pamietam jak kiedys mialem z 50 kart z jakiegos yu gi oh czy cos takiego. Ale sie wtedy tym jaralem. Bylo to 10 lat temu takze co ty robisz ze swoim zyciem ragus.
Opublikowano 28 września 20159 l W dniu 28.09.2015 o 11:26, Velius napisał(a): Whoa Ragus...nie widzialem ze kupowanie fizycznej paczki daje tez wirtualna w Pokemone Online. Chyba czas sie przeprosic z gra Polecam bo gra jest super. Jedyne czego mi brakuje to oprawy audiowizualnej na poziomie HSa, bo momentami gra przypomina z wyglądu jakąś gierkę fejsbukową. Ale sama mechanika jest 10/10
Opublikowano 28 września 20159 l W dniu 28.09.2015 o 11:25, Rayos napisał(a): nigdy nie potrafiłem się wkręcić w TCG jakiekolwiek, nawet w heartsonea nie chce mi się grać, bo nie rozumiem jak można się jarać tym zbieraniem kart i graniem Figurki amiibo zbierasz to samo moglbym powiedziec.
Opublikowano 29 września 20159 l W dniu 28.09.2015 o 17:58, Mroku333 napisał(a): W dniu 28.09.2015 o 11:25, Rayos napisał(a): nigdy nie potrafiłem się wkręcić w TCG jakiekolwiek, nawet w heartsonea nie chce mi się grać, bo nie rozumiem jak można się jarać tym zbieraniem kart i graniem Figurki amiibo zbierasz to samo moglbym powiedziec. nie zbieram osobno nie kupiłem żadnego amiibo (oprócz Linka), pozostałe trzy amiibo miałem w bundlu z gierka
Opublikowano 29 września 20159 l Dobry Arcade block w tym miesiącu Dużo nintendo Koszulka z Wind Wakera Brelok z zeldy (tarcza zeldy) , duszek z mario pluszowy, kura na deske rozdzielczą sam nie wiem skąd ale rayos pewnie mi wyjaśni, Płyta do gramofonu nie wiem po co ale ok I ostatnie ale dla mnie najlepsze. Obraz na płótnie Autentyczny obraz na razie nie rozpakowuje więć sorry za jakość (jest w folii i rogi zasłania karton). Piękna grafika z Zeldy. Powieszę po remoncie w mojej man cave Na zdjęciach powyżej macie mały bonus bardzo kiepsko ukryty. Odnosi się do premiery kinowej najbliższych miesięcy Szybka informacja dla chętnych. Od następnego miesiąca będzie nerd block tylko z sci fi (od firefly po gwiezdne wojny) . W pierwszym blocku ma być autograf jakiejś gwiazdy plus figurka z postacią z gwiezdnych wojen. Druga informacja: Loot Crate wreszcie wysyła do polski. Jeżeli kogoś bardziej interesuje loot crate to teraz można za 29 dolców go ściągnąć (to cena za miesiąc już z wysłaniem)
Opublikowano 29 września 20159 l W dniu 29.09.2015 o 12:58, blantman napisał(a): Dobry Arcade block w tym miesiącu Dużo Nintendo Szybka informacja dla chętnych. Od następnego miesiąca będzie nerd block tylko z sci fi (od firefly po gwiezdne wojny) . W pierwszym blocku ma być autograf jakiejś gwiazdy plus figurka z postacią z gwiezdnych wojen. Druga informacja: Loot Crate wreszcie wysyła do polski. Jeżeli kogoś bardziej interesuje loot crate to teraz można za 29 dolców go ściągnąć (to cena za miesiąc już z wysłaniem) Ty gnido Zaspoilerowałeś mi mój unboxing. Paczka mi dziś przyszła, ale nie miałem czasu odebrać z poczty :/ No nic... Mam nadzieję, że zapomnę co było do momentu aż nagram unboxing xD A kurak to Cucco - po prostu kura ze świata Zeldy Edytowane 29 września 20159 l przez Rayos
Opublikowano 30 września 20159 l w końcu udało mi się znaleźć kubek z mad maxa, seems legit Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 30 września 20159 l sa rozne stronki z tym loot crate? bo blantman chwali sie gadzetami od nintendo a widze na lootcrate.com ze we wrzesniu byla akcja SUMMON, w pazdznierniku TIME (nic o tym co pisze z gwiezdnymi wojnami)?
Opublikowano 30 września 20159 l W dniu 30.09.2015 o 08:15, Ficuś napisał(a): sa rozne stronki z tym loot crate? bo blantman chwali sie gadzetami od nintendo a widze na lootcrate.com ze we wrzesniu byla akcja SUMMON, w pazdznierniku TIME (nic o tym co pisze z gwiezdnymi wojnami)? bo blant zamawia arcadeblocka https://www.nerdblock.com/arcade i tutaj masz też inne do wyboru https://www.nerdblock.com/
Opublikowano 30 września 20159 l To loot crate a ja tu arcade blocka i nerd blocka prenumeruje:) . Loot crate to inna firma i dopiero od tego miesiąca będzie do pl wysyłać. Myślę aby jeden na próbę wziąć i olać arcade blocka w następnym miesiącu.