teddy 6 882 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 He? Chyba nie spotkałem nikogo kto twierdził że me2 jest gorsze od jedynki. Najlepsza część całej trylogii imo 1 Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 He? Chyba nie spotkałem nikogo kto twierdził że me2 jest gorsze od jedynki. Najlepsza część całej trylogii imo Ja spotkałem wielu takich. Wielu, wielu. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 He? Chyba nie spotkałem nikogo kto twierdził że me2 jest gorsze od jedynki. Najlepsza część całej trylogii imo ME3 najlepsze a potem dwojka i na koniec jedyneczka,jedyneczka .ME3 mial to cos : banderas : 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 Wiadomo że ME2 najlepszy, świetna gra, świetny soundtrack. Ten kawałek miażdży. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 września 2015 Opublikowano 27 września 2015 Mass Effect 2: Pora zebrać drużynę Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Wpadło 5 boosterow, a w nich TAKA KARTA co ja robię że swoim życiem pokemony (pipi) ;//// Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Grasz z dzieciakami na podwórku w to? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Przez neta, w każdej paczce dostaje dodatkowo kod do zrealizowania w wirtualnej wersji. Fizyczne karty raczej kolekcjonersko, czasami z dziewczyną pyknę wieczorem. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 nigdy nie potrafiłem się wkręcić w TCG jakiekolwiek, nawet w heartsonea nie chce mi się grać, bo nie rozumiem jak można się jarać tym zbieraniem kart i graniem Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Whoa Ragus...nie widzialem ze kupowanie fizycznej paczki daje tez wirtualna w Pokemone Online. Chyba czas sie przeprosic z gra Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Pamietam jak kiedys mialem z 50 kart z jakiegos yu gi oh czy cos takiego. Ale sie wtedy tym jaralem. Bylo to 10 lat temu takze co ty robisz ze swoim zyciem ragus. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 Whoa Ragus...nie widzialem ze kupowanie fizycznej paczki daje tez wirtualna w Pokemone Online. Chyba czas sie przeprosic z gra Polecam bo gra jest super. Jedyne czego mi brakuje to oprawy audiowizualnej na poziomie HSa, bo momentami gra przypomina z wyglądu jakąś gierkę fejsbukową. Ale sama mechanika jest 10/10 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PRQc 705 Opublikowano 28 września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 września 2015 ostatnie zakupy na PS3 18 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 28 września 2015 Opublikowano 28 września 2015 nigdy nie potrafiłem się wkręcić w TCG jakiekolwiek, nawet w heartsonea nie chce mi się grać, bo nie rozumiem jak można się jarać tym zbieraniem kart i graniem Figurki amiibo zbierasz to samo moglbym powiedziec. 1 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 nigdy nie potrafiłem się wkręcić w TCG jakiekolwiek, nawet w heartsonea nie chce mi się grać, bo nie rozumiem jak można się jarać tym zbieraniem kart i graniem Figurki amiibo zbierasz to samo moglbym powiedziec. nie zbieram osobno nie kupiłem żadnego amiibo (oprócz Linka), pozostałe trzy amiibo miałem w bundlu z gierka Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Dobry Arcade block w tym miesiącu Dużo nintendo Koszulka z Wind Wakera Brelok z zeldy (tarcza zeldy) , duszek z mario pluszowy, kura na deske rozdzielczą sam nie wiem skąd ale rayos pewnie mi wyjaśni, Płyta do gramofonu nie wiem po co ale ok I ostatnie ale dla mnie najlepsze. Obraz na płótnie Autentyczny obraz na razie nie rozpakowuje więć sorry za jakość (jest w folii i rogi zasłania karton). Piękna grafika z Zeldy. Powieszę po remoncie w mojej man cave Na zdjęciach powyżej macie mały bonus bardzo kiepsko ukryty. Odnosi się do premiery kinowej najbliższych miesięcy Szybka informacja dla chętnych. Od następnego miesiąca będzie nerd block tylko z sci fi (od firefly po gwiezdne wojny) . W pierwszym blocku ma być autograf jakiejś gwiazdy plus figurka z postacią z gwiezdnych wojen. Druga informacja: Loot Crate wreszcie wysyła do polski. Jeżeli kogoś bardziej interesuje loot crate to teraz można za 29 dolców go ściągnąć (to cena za miesiąc już z wysłaniem) 5 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Ja od jutra w robocie pije kawe w takim kubeczku 9 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 (edytowane) Dobry Arcade block w tym miesiącu Dużo Nintendo Szybka informacja dla chętnych. Od następnego miesiąca będzie nerd block tylko z sci fi (od firefly po gwiezdne wojny) . W pierwszym blocku ma być autograf jakiejś gwiazdy plus figurka z postacią z gwiezdnych wojen. Druga informacja: Loot Crate wreszcie wysyła do polski. Jeżeli kogoś bardziej interesuje loot crate to teraz można za 29 dolców go ściągnąć (to cena za miesiąc już z wysłaniem) Ty gnido Zaspoilerowałeś mi mój unboxing. Paczka mi dziś przyszła, ale nie miałem czasu odebrać z poczty :/ No nic... Mam nadzieję, że zapomnę co było do momentu aż nagram unboxing xD A kurak to Cucco - po prostu kura ze świata Zeldy Edytowane 29 września 2015 przez Rayos Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 Przepraszam ale unboxing nagrasz dla my3ds i będziesz tam bogiem. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 w końcu udało mi się znaleźć kubek z mad maxa, seems legit Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 sa rozne stronki z tym loot crate? bo blantman chwali sie gadzetami od nintendo a widze na lootcrate.com ze we wrzesniu byla akcja SUMMON, w pazdznierniku TIME (nic o tym co pisze z gwiezdnymi wojnami)? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 sa rozne stronki z tym loot crate? bo blantman chwali sie gadzetami od nintendo a widze na lootcrate.com ze we wrzesniu byla akcja SUMMON, w pazdznierniku TIME (nic o tym co pisze z gwiezdnymi wojnami)? bo blant zamawia arcadeblocka https://www.nerdblock.com/arcade i tutaj masz też inne do wyboru https://www.nerdblock.com/ Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 30 września 2015 Opublikowano 30 września 2015 To loot crate a ja tu arcade blocka i nerd blocka prenumeruje:) . Loot crate to inna firma i dopiero od tego miesiąca będzie do pl wysyłać. Myślę aby jeden na próbę wziąć i olać arcade blocka w następnym miesiącu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi