Opublikowano 30 września 20159 l http://imgur.com/feNexiu Mesjasz co prawda dotarł prawie miesiąc przed listopadem,ale za to w pakiecie z nigdzie niedostępnym elementem wyposażenia sowieckich czołgistów.
Opublikowano 1 października 20159 l Kilka gier na Famicoma, które jednak chcę pogonić: No i nareszcie Super Robot Taisen na X360. Miałem kiedyś ale głupi sprzedałem... Reszta to tylko wypełniacze.
Opublikowano 1 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. uwaga, bo strzelam! MICROSOFT! NINTENDO! WIĘCEJ NINTENDO W ARCADE BLOCKU! :fsg: Edytowane 1 października 20159 l przez Rayos
Opublikowano 2 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak wyżej tylko kilka generacji w tył Kochany OLX
Opublikowano 2 października 20159 l gdzie są takie pady 20th anniversary? kuuurna ps2 też obserwuję, czekam na okazję z pudełkiem oryginalnym
Opublikowano 2 października 20159 l Niestety bez kartonika ale w pięknym stanie. Musiałem wyłożyć na to całe 50zł + jakieś śmieszne gierki.
Opublikowano 2 października 20159 l nom, takich samych konsolek jest mnóstwo, ja jednak wyczekam okazję z pudełkiem <3
Opublikowano 2 października 20159 l Jak wyżej tylko kilka generacji w tył Kochany OLX Ale łap minusa za przekręcony znaczek Playstation. (pipi) w pośpiechu dałem plusa
Opublikowano 2 października 20159 l Dopiero co przyszedłem do domu z nim. Jeszcze mi koleś przywiózł pod dom.
Opublikowano 2 października 20159 l gdzie są takie pady 20th anniversary? kuuurna ps2 też obserwuję, czekam na okazję z pudełkiem oryginalnym Kupiłem w Euro RTV.
Opublikowano 2 października 20159 l The Sopranos kupiony do kompletu z serialem na dvd i książką kucharską rodziny Soprano. Gry Rockstara na Xa kupione okazyjnie.
Opublikowano 2 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Prezent od znajomych na moja trzydziestke, teraz juz nie ma wymowek
Opublikowano 2 października 20159 l Obrazek nie działa Edit: no to szykuje się rzucanie mięsem przed konsolą. Edytowane 2 października 20159 l przez Maciomaniak
Opublikowano 2 października 20159 l Ja mam tylko pytanie do ludzi od Arcade Block - jakim cudem, skoro nie wysyłają już do Polski ?