Opublikowano 8 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. . Taki zestawik sobie sprawiłem [emoji3]. Biała jest piękna
Opublikowano 8 października 20159 l . Taki zestawik sobie sprawiłem [emoji3]. Biała jest piękna Grałbym na nim w Tomb Raidera, a tak poczekam. Edytowane 8 października 20159 l przez ussr
Opublikowano 8 października 20159 l Sliczna,ale u mnie ten kolorek by niestety nie pasowal.. a z czym problem ? Bo ja tak chciałem białego , że pomimo obaw zaryzykowałem i dodałem do czarnej PS4 i moim zdaniem fajnie się to prezentuje
Opublikowano 8 października 20159 l Bo ludzie mają jakąś niewytłumaczalną obsesję na punkcie koloru elektroniki w stosunku do koloru mebli.
Opublikowano 8 października 20159 l Heniuś pedzieli, że na wiśta wio wyszed klon Blodbyrna no to żech se załatwił jego mać Edytowane 8 października 20159 l przez Wieslaw
Opublikowano 8 października 20159 l Przygotuj się na niezły hardkor. Oraz na filmiki tutorialowe na YT. Oraz na kupno uniku i parry (bez tego umrzesz).
Opublikowano 9 października 20159 l Przygotuj się na niezły hardkor. Oraz na filmiki tutorialowe na YT. Oraz na kupno uniku i parry (bez tego umrzesz). Mam nadzieję, że nie masz na myśli mikrotranzakcji.
Opublikowano 9 października 20159 l Raczej to ze ta gra to yebany hardcore a nie to co obecnie nam serwuja na modern konsolach
Opublikowano 9 października 20159 l Raczej to ze ta gra to yebany hardcore a nie to co obecnie nam serwuja na modern konsolach Czysty, lekko arkejdowy, piękny hardcore
Opublikowano 9 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #teammasterchief #czujedume #tylkoxbox
Opublikowano 9 października 20159 l wchodzi bardziej w pomaranczowy, serio przypomina visor master chiefa
Opublikowano 9 października 20159 l Ten pad Gdzie brales kubson I za ile ££? Edytowane 9 października 20159 l przez hav3n
Opublikowano 9 października 20159 l Nigdy nie wrzucałem cyfrówek, ale zrobię wyjątek i zrobię małą reklamę Life is Strange . Polecam chociaż demko obczaić, gra wciąga nosem produkcje od telltale
Opublikowano 10 października 20159 l halo limitka xbona z padem na żywo robi i tak dużo większe wrażenie niż na zdjęciach
Opublikowano 10 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piekne wydanie. Szanuje.
Opublikowano 10 października 20159 l Odebralem w Euro RTV AGD. A zamowilem ze 3 dni temu na ich stronce ☺ Maja juz na stanie mozna isc i brac.
Opublikowano 10 października 20159 l Normalnie w sklepie jest na półkach czy tylko zamówienia online?
Opublikowano 10 października 20159 l Zazdroszcze. Pogralbym juz w gwinta przy wodce. Swoja wersje juz oplacilem wiec jakos wytrzymam do wtorku.