decoyed 707 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Nie sadzilem, ze do tego dojdzie ale po raz pierwszy nie moglem sie doczekac dodatku do gry a co dziwniejsze kupilem wersje pudelkowa. Przekonaly mnie karty do Gwinta. To bedzie mistrz gra przy alko. Juz nie moge sie doczekac weekendu. Do tego udalo mi sie za grosze wyrwac zbroje wiedzminska sztuk dwie. 6 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Brałbym transformersów ale kurde 5 h na singla nie za full price. ZA cene takiej somy przygarnę na past geny nowka 110zl, na ps4 170zl, w pierwszym lepszym sklepie, pewnie jak sie poszuka to mozna i taniej wyrwac. Chyba ich pogięło z tymi cenami O_o Cytuj
yab 572 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Jak ja zazdroszcze tych wydan W3 z kartami gwinta, ze tego nie ma na X Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Osobiscie wolalbym nowe T od highmoon studios No nie wiem, dla mnie to były dość nudne i strzelanki, ale pamietam, że się zachwycałeś multi w nich co nie? Jak ja zazdroszcze tych wydan W3 z kartami gwinta, ze tego nie ma na X Co to za problem kupić pudełkową wersje z kartami a kod na dodatek pogonić? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Osobiscie wolalbym nowe T od highmoon studios No nie wiem, dla mnie to były dość nudne i strzelanki, ale pamietam, że się zachwycałeś multi w nich co nie? Jak ja zazdroszcze tych wydan W3 z kartami gwinta, ze tego nie ma na X Co to za problem kupić pudełkową wersje z kartami a kod na dodatek pogonić? Ja tak zrobiłem Wyszło mi 25 zł za karty. Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 U mnie też dziś wjeżdża dodateczek. Cytuj
Gość Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 (edytowane) Zestaw na chorobowe: Nie smuć się Nikola, w poniedziałek wracam Edytowane 14 października 2015 przez Gość Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Będzie co robić nim przyjdą nowe gierki na PS2. A może zrobimy zbiórkę na "Thank you for trzoda"? 4 Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Zestaw na chorobowe: Nie smuć się Nikola, w poniedziałek wracam Nie lepiej kilka grzanych browarków + goździki ? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czoperrr 5 118 Opublikowano 14 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 października 2015 (edytowane) Sezon na indyki i remastery uważam za otwarty Seria Uncharted już dawno zaliczona, ale swoich egzemplarzy w kolekcji nie posiadam, także w takiej cenie można było łyknąć. Konsola kosztowała w przeliczeniu około 1580zł, także gierka to miły dodatek. Edit: Trochę lipa, że nie mam do wyboru głosów w języku polskim, a jedynie napisy i menu. Dobrze, że chociaż angielski ci niemcy zostawili. Edytowane 14 października 2015 przez Czappi 13 3 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 A więc to jest to nowe, matowe PS4. Jak się prezentuje na żywo, pachnie luksusem czy raczej Polystation? Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 (edytowane) Jeśli masz PS3 w wersji Slim to konsola wygląda tak samo. Mi to odpowiada bo jestem pedantem i ścieranie kurzu z błyszczącej nawierzchni byłoby dla mnie uciążliwe. Edytowane 14 października 2015 przez Czappi Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Dostałem od mojej lubej. Właśnie gram z dzieciarnią siostry na kanapie 9 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Rayman GOTY platformerek, koniecznie potem legendsy sobie spraw. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Origins>>>Legends Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 14 października 2015 Opublikowano 14 października 2015 Wlasnie slyszalem, ze na odwrot i w Legends jest wszystkiego wiecej. W sumie demo Legends ogralem i przez pomylke dostalem Origins bo moja pomylila w sklepie szkoda, ze Essentials, a nie normalna. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 O tak, zawartości w Legends jest bardzo dużo. Masa światów (w tym większość zremasterowanych poziomów z Origins), challenge, jakaś minigra... Jest co robić, ale jakoś nie chcę mi się w to grać. Leży od roku na półce i się kurzy, sam nie wiem dlaczego. Natomiast Origins super gra. Włączyłem sobie w Legends kilka poziomów z pierwszej części i co tu dużo mówić - gra się po prostu lepiej. Może to przez sentyment, nie mam pojęcia. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Będzie co robić nim przyjdą nowe gierki na PS2. A może zrobimy zbiórkę na "Thank you for trzoda"? Aux, gdzie brales Edycje Specjalna? Widze, ze jest na allegro za 59zl ale chyba ktos podawal linka do jakiejs promocji za 39zl i przegapilem ;/ Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 O tak, zawartości w Legends jest bardzo dużo. Masa światów (w tym większość zremasterowanych poziomów z Origins), challenge, jakaś minigra... Jest co robić, ale jakoś nie chcę mi się w to grać. Leży od roku na półce i się kurzy, sam nie wiem dlaczego. Natomiast Origins super gra. Włączyłem sobie w Legends kilka poziomów z pierwszej części i co tu dużo mówić - gra się po prostu lepiej. Może to przez sentyment, nie mam pojęcia. legends odcinajac etapy, ktore posiada z origins i patrzac tylko na nowa zawartosc ma wg mnie slabsze oryginalne krainy niz te co byly w poprzedniku, nie liczac oczywiscie tych paru etapow muzycznych bo sa genialne Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Aux, gdzie brales Edycje Specjalna? Widze, ze jest na allegro za 59zl ale chyba ktos podawal linka do jakiejs promocji za 39zl i przegapilem ;/ Na cdp.pl kupiłem za 59zł. Niestety również przegapiłem promocję 1 Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Mam za 50 zł - zapraszam na Pchli Targ i sorry za reklamę Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 15 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 października 2015 Nie ma to jak zamówić gierki na ps2 i zapomnieć jakie to były xD gow mam w platynie, ale wypada mieć premierke, tomb raider wypadł mi z głowy, Burnout wiadomo goty, a dmc3se juz miałem ale kto bogatemu zabroni 14 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Gierki na PS2 zawsze na propsie! Gdzie zamawiasz? W jakim stanie płytki? Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 (edytowane) Z kupowaniem gier na PS2 jest taki problem, że stan większości jest badziewny. Sam często się nadziałem kupując gry w tzw. bardzo dobrym stanie, a stan faktyczny rozmijał się z opisem. Dobrze, że mam swoje premierowe killery w stanie praktycznie nowym nadal na półce. Edytowane 15 października 2015 przez Czappi Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 15 października 2015 Opublikowano 15 października 2015 Dokładnie, nie jest lekko. Ludki nie dbają o gry nad czym ubolewam. Na aukcjach jest loteria, czasem kupuję po kilka sztuk i robię "mint" składaka Na szczęście w małych sklepikach można sobie obejrzeć w jakim stanie jest płyta i okładka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi