Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sadzilem, ze do tego dojdzie ale po raz pierwszy nie moglem sie doczekac dodatku do gry a co dziwniejsze kupilem wersje pudelkowa. Przekonaly mnie karty do Gwinta. To bedzie mistrz gra przy alko. Juz nie moge sie doczekac weekendu. Do tego udalo mi sie za grosze wyrwac zbroje wiedzminska sztuk dwie.

34nqs1x.jpg

2dlrajp.jpg

2akh0l4.jpg

33vzq1d.jpg

90bl75.jpg

ieghhk.jpg

• Plusik 6
Gość DonSterydo
Opublikowano

Brałbym transformersów ale kurde 5 h na singla nie za full price. ZA cene takiej somy przygarnę :)

na past geny nowka 110zl, na ps4 170zl, w pierwszym lepszym sklepie, pewnie jak sie poszuka to mozna i taniej wyrwac.

Chyba ich pogięło z tymi cenami O_o

Opublikowano

Osobiscie wolalbym nowe T od highmoon studios :(

No nie wiem, dla mnie to były dość nudne i strzelanki, ale pamietam, że się zachwycałeś multi w nich co nie?

Jak ja zazdroszcze tych wydan W3 z kartami gwinta, ze tego nie ma na X

Co to za problem kupić pudełkową wersje z kartami a kod na dodatek pogonić?

Opublikowano

Osobiscie wolalbym nowe T od highmoon studios :(

No nie wiem, dla mnie to były dość nudne i strzelanki, ale pamietam, że się zachwycałeś multi w nich co nie?

Jak ja zazdroszcze tych wydan W3 z kartami gwinta, ze tego nie ma na X

Co to za problem kupić pudełkową wersje z kartami a kod na dodatek pogonić?

Ja tak zrobiłem :) Wyszło mi 25 zł za karty.

Opublikowano (edytowane)

Zestaw na chorobowe:

3460odj.jpg

Nie smuć się Nikola, w poniedziałek wracam

Edytowane przez Gość
Opublikowano

O tak, zawartości w Legends jest bardzo dużo. Masa światów (w tym większość zremasterowanych poziomów z Origins), challenge, jakaś minigra... Jest co robić, ale jakoś nie chcę mi się w to grać. Leży od roku na półce i się kurzy, sam nie wiem dlaczego. Natomiast Origins super gra. Włączyłem sobie w Legends kilka poziomów z pierwszej części i co tu dużo mówić - gra się po prostu lepiej. Może to przez sentyment, nie mam pojęcia.

Opublikowano

Będzie co robić nim przyjdą nowe gierki na PS2. A może zrobimy zbiórkę na "Thank you for trzoda"? :)

1Yiitu7.jpg?1

Aux, gdzie brales Edycje Specjalna? Widze, ze jest na allegro za 59zl ale chyba ktos podawal linka do jakiejs promocji za 39zl i przegapilem ;/

Opublikowano

O tak, zawartości w Legends jest bardzo dużo. Masa światów (w tym większość zremasterowanych poziomów z Origins), challenge, jakaś minigra... Jest co robić, ale jakoś nie chcę mi się w to grać. Leży od roku na półce i się kurzy, sam nie wiem dlaczego. Natomiast Origins super gra. Włączyłem sobie w Legends kilka poziomów z pierwszej części i co tu dużo mówić - gra się po prostu lepiej. Może to przez sentyment, nie mam pojęcia.

legends odcinajac etapy, ktore posiada z origins i patrzac tylko na nowa zawartosc ma wg mnie slabsze oryginalne krainy niz te co byly w poprzedniku, nie liczac oczywiscie tych paru etapow muzycznych bo sa genialne

Opublikowano

Aux, gdzie brales Edycje Specjalna? Widze, ze jest na allegro za 59zl ale chyba ktos podawal linka do jakiejs promocji za 39zl i przegapilem ;/

Na cdp.pl kupiłem za 59zł. Niestety również przegapiłem promocję :(

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Z kupowaniem gier na PS2 jest taki problem, że stan większości jest badziewny. Sam często się nadziałem kupując gry w tzw. bardzo dobrym stanie, a stan faktyczny rozmijał się z opisem. Dobrze, że mam swoje premierowe killery w stanie praktycznie nowym nadal na półce.

Edytowane przez Czappi
Opublikowano

Dokładnie, nie jest lekko. Ludki nie dbają o gry nad czym ubolewam. Na aukcjach jest loteria, czasem kupuję po kilka sztuk i robię "mint" składaka :) Na szczęście w małych sklepikach można sobie obejrzeć w jakim stanie jest płyta i okładka.