Opublikowano 23 października 20159 l Ale zrobił się syf w temacie o zakupach i nikt z moderów nic nie reaguje. Ofc zgadzam się w pełni z pingiem, ale czasem nachodzi ochota na takiego budżetowego jrpga (bo czemu by nie?).
Opublikowano 23 października 20159 l Też mam takie tekstury na biurku, leci plusik. Ale do pro mogłeś trochę dopłacić, nędzarzu.
Opublikowano 24 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Weekend rozpoczety Jak narazie Assasyn wyjatkowo dobry Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Opublikowano 25 października 20159 l Zregenerowałem tego porysowanego Asasyna przez weekend. Do tego doszło kilka brakujących gierek (światło odbija FIFA12 więc żadna strata), Ghost Recon mi się dubluje ale trudno. Wziąłem jeszcze prawilnie Sunseta, pewnie podkupiłem komuś jakąś okazję, no ale sprzeda się z zyskiem na forum to będzei na nowe spodenki. Oprócz tego Risen bo chciałem się zapoznać z serią, a najlepiej rozpocząć od pierwszej części i dwie rzadkie, powtarzam RZADKIE koreańskie gry na PSP, Pump it Up. Jedna w folii.
Opublikowano 25 października 20159 l Ladne kapcioszki Zregenerowałem tego porysowanego Asasyna przez weekend. Do tego doszło kilka brakujących gierek (światło odbija FIFA12 więc żadna strata), Ghost Recon mi się dubluje ale trudno. Wziąłem jeszcze prawilnie Sunseta, pewnie podkupiłem komuś jakąś okazję, no ale sprzeda się z zyskiem na forum to będzei na nowe spodenki. Oprócz tego Risen bo chciałem się zapoznać z serią, a najlepiej rozpocząć od pierwszej części i dwie rzadkie, powtarzam RZADKIE koreańskie gry na PSP, Pump it Up. Jedna w folii. Ladna szafka
Opublikowano 25 października 20159 l Dziękuje, kapcioszki sam przerabiałem żeby były bardziej przewiewne, a szafka to jeśli dobrze pamiętam meble bodzio, albo gawin, komplet kosztował mnie naprawdę duże pieniądze więc służy mi godnie od 2007 roku, po prostu nie mogę się rozstać z tymi mebelkami )). Donsterydo: To dywan. Ma taki kolor. Edytowane 25 października 20159 l przez ping
Opublikowano 25 października 20159 l Porysowany jest, niech leży, wbije sobie achievementy sam ze sobą bo nie mam kumpli. Z Xboksem, wszyscy mają ps4
Opublikowano 26 października 20159 l No chyba ktos tam na glowe upadl z tym paskiem. Szkoda, ze nie na wizjerze MC.
Opublikowano 26 października 20159 l Wiadomo, ma przykuć uwagę. Więcej Januszy grę kupi i będzie więcej planktonu do eksterminacji w multi. Edytowane 26 października 20159 l przez Hum
Opublikowano 26 października 20159 l Witam serdecznie Czyste piękno, choć zamiast ME3 powinna być Zelda.
Opublikowano 26 października 20159 l Zelda będzie później. W ME3 nigdy nie grałem, a za 2 funty szkoda było nie kupić
Opublikowano 26 października 20159 l Dzień dobry Witamy w rodzinie! Edytowane 26 października 20159 l przez Rayos