Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ale zrobił się syf w temacie o zakupach :obama: i nikt z moderów nic nie reaguje. Ofc zgadzam się w pełni z pingiem, ale czasem nachodzi ochota na takiego budżetowego jrpga (bo czemu by nie?). :cool:

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Też mam takie tekstury na biurku, leci plusik. Ale do pro mogłeś trochę dopłacić, nędzarzu.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Weekend rozpoczety

0fdd27a53f763bb6592805ecdef526a9.jpg

32585f5b62fcd7eb3a0f290842f7ee09.jpg

4296b47a7622bed02436ffc79abed9da.jpg

Jak narazie Assasyn wyjatkowo dobry

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Opublikowano

50 zł za PSP 1004 z czterema grami. :)

Opublikowano

SR9YRc8.jpg

Zregenerowałem tego porysowanego Asasyna przez weekend. Do tego doszło kilka brakujących gierek (światło odbija FIFA12 więc żadna strata), Ghost Recon mi się dubluje ale trudno. Wziąłem jeszcze prawilnie Sunseta, pewnie podkupiłem komuś jakąś okazję, no ale sprzeda się z zyskiem na forum to będzei na nowe spodenki. Oprócz tego Risen bo chciałem się zapoznać z serią, a najlepiej rozpocząć od pierwszej części i dwie rzadkie, powtarzam RZADKIE koreańskie gry na PSP, Pump it Up. Jedna w folii.

Opublikowano

Ladne kapcioszki

SR9YRc8.jpg

Zregenerowałem tego porysowanego Asasyna przez weekend. Do tego doszło kilka brakujących gierek (światło odbija FIFA12 więc żadna strata), Ghost Recon mi się dubluje ale trudno. Wziąłem jeszcze prawilnie Sunseta, pewnie podkupiłem komuś jakąś okazję, no ale sprzeda się z zyskiem na forum to będzei na nowe spodenki. Oprócz tego Risen bo chciałem się zapoznać z serią, a najlepiej rozpocząć od pierwszej części i dwie rzadkie, powtarzam RZADKIE koreańskie gry na PSP, Pump it Up. Jedna w folii.

Ladna szafka

Opublikowano

Wypralbys wykladzine :P

Opublikowano

Dziękuje, kapcioszki sam przerabiałem żeby były bardziej przewiewne, a szafka to jeśli dobrze pamiętam meble bodzio, albo gawin, komplet kosztował mnie naprawdę duże pieniądze więc służy mi godnie od 2007 roku, po prostu nie mogę się rozstać z tymi mebelkami :))).

Donsterydo:

To dywan. Ma taki kolor.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Pingu mogę wziąć tego dubla ghost reacona

Opublikowano

Porysowany jest, niech leży, wbije sobie achievementy sam ze sobą bo nie mam kumpli.

Z Xboksem, wszyscy mają ps4

Opublikowano

12038043_1616968538556286_62215972109698

zobaczymy o co tyle szumu bylo

Opublikowano

927d6ef7829c806df48fd464ef383310.jpg

Żegnaj życie... :frog:

Opublikowano

No chyba ktos tam na glowe upadl z tym paskiem. Szkoda, ze nie na wizjerze MC.

Opublikowano

Wiadomo, ma przykuć uwagę. Więcej Januszy grę kupi i będzie więcej planktonu do eksterminacji w multi. :)

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dzień dobry :)

IMG_20151026_105545.jpg

20151026_105401.jpg

20151026_105254.jpg

Opublikowano

Witam serdecznie :) Czyste piękno, choć zamiast ME3 powinna być Zelda.

Opublikowano

Dzień dobry :)

Witamy w rodzinie! 

Edytowane przez Rayos