Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Od lipca trochę przybyło. Od przyszłego roku trzeba będzie przyhamować, więc trzeba korzystać teraz :>

Nadal trwają uzupełnienia kolekcji gier na PSP: odkupuję to, czego kiedyś ubyło, a czasem wpadnie jakiś nowych tytuł, np. "Growlanser" czy  "Ys".

Wreszcie będzie okazja zagrać w "Pursuit Force".

22329786139_a94a69ff46_z.jpg

Mam listę gier na PSP, które warto by dołożyć do kolekcji i ona nie jest krótka.... ciekawe, czy z Vitą będzie podobnie: obecnie pokutuje "nie ma w co grać", a za 6 lat biblioteka dobrych tytułów osiągnie rozmiar PSP. I będą cyfrowe :(

Wśród pozostałych platform króluje Vita: metodycznie kończę wszystko, co stoi na półkach, zostały mi 3 gry (dwie, to bagatela, Danganronpy, hehe).

Z ciekawostek: w prawie 30-letniej instrukcji do "Metroida" nadal jest arkusz naklejek :)

21895415123_9d08362128_z.jpg

Wpadła tylko jedna gra na GBA - gry w kartonikach robią się coraz droższe, a pudełka coraz mocniej zniszczone :(

Za to obie gry na DC są ... nowe. W folii.

Na zdjęciu nie ma nowiutkich VMU do Dreamcasta (są w padach, wojna w "ChuChu Rocket" trwa) ani nowego Xboxa 1 w wersji z miniaturowym dyskiem. Ten ostatni wygląda jak Xbox: za duży, kanciasty i raczej nieładny.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Dawno nic nie wrzucałem, a trochę się u mnie ostatnio dzieje, więc leci mój najnowszy zakup. Czytałem bardzo wiele różnych, w tym skrajnych opinii o tej części. Jestem bardzo ciekawy jaka okaże się dla mnie.

s5ji1BV.jpg

xsBcynB.jpg

EPmQ0Wd.jpg

Ile musiałeś zabulić za premierowe wydanie? Sam mam ochotę wzbogacić kolekcję o 3 psxowe fajnale ale ceny za wszystkie mnie odrobinę przerażają...

Opublikowano

21895415123_9d08362128_z.jpg

Wpadła tylko jedna gra na GBA - gry w kartonikach robią się coraz droższe, a pudełka coraz mocniej zniszczone :(

Za to obie gry na DC są ... nowe. W folii.

Na zdjęciu nie ma nowiutkich VMU do Dreamcasta (są w padach, wojna w "ChuChu Rocket" trwa) ani nowego Xboxa 1 w wersji z miniaturowym dyskiem. Ten ostatni wygląda jak Xbox: za duży, kanciasty i raczej nieładny.

Ten Metroid :obama: Z gierkami na GBA jeszcze nie jest tak źle (chociaż polowanie na komplety Castlevanii czy Metroid Zero Mission na pewno trochę zajmie), ale już GB/GBC.. ech :frog: A no i nie wiedzieć czemu, ale pudełeczka gier do N64 to chyba jeden z najbardziej podatnych na niszczenie rzeczy.

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

Ashka :banderas: cóż za zakupy 

Pursuit Force bardzo solidna gierka

Opublikowano

Z wysyłką wyszło niecałe 90 zł.

Jak na IX to bardzo tanio. Graty.

Opublikowano

Ten Metroid :obama: Z gierkami na GBA jeszcze nie jest tak źle (chociaż polowanie na komplety Castlevanii czy Metroid Zero Mission na pewno trochę zajmie), ale już GB/GBC.. ech :frog: A no i nie wiedzieć czemu, ale pudełeczka gier do N64 to chyba jeden z najbardziej podatnych na niszczenie rzeczy.

N64 mają większe pudła, pewnie łatwiej na nich usiąść :/

Nie kolekcjonuję N64, więc mnie ten ból omija.

Opublikowano

A co byś chciał zobaczyć?

Pudełko? Dyskietkę? .... naklejki?

Mogę zrobić :)

Opublikowano

Pudelko i dyskietke :)

Całość: plastikowa osłonka, instrukcja, pudełko na dyskietkę, dyskietka w papierowej kopercie:

22566491812_22e3c85422_z.jpg

Reszta:

22591258841_8441efcd66_s.jpg 21958856013_87daf3e617_s.jpg 22580049105_b541880bdd_s.jpg 22591257731_eb01bc5fef_s.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Podsumowując dzień dzisiejszy:

7zXP457.jpg

Setka gier na gameboye wszelakie, Magna Carta 2, Biggest Loser, Great Battles Medieval i MorphX na X360 do fullsetu, gierki na Vitę, Beatmania na PS2.

Jak ktoś chce zobaczyć 'unboxing to zapraszam'. Uprzedzam, że to marnowanie czasu bo nie rzucam kur.wami i nie mówię za dużo - kiepsko ostatnio się czuję.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Dziękuję. Ile za takie cudo?

To z ebay, więc bodajże równo 100PLN.

Długo się wczytuje i z łomotem, więc jak szukasz do grania, to chyba lepiej zapolować na wersję na NESa.

Opublikowano

Dziękuję. Ile za takie cudo?

To z ebay, więc bodajże równo 100PLN.

Długo się wczytuje i z łomotem, więc jak szukasz do grania, to chyba lepiej zapolować na wersję na NESa.

Kupiłbym już dla samego pudełka, hehe. 

Opublikowano

Nintendo i taka niegrzeczna okładka? Cudne!

Opublikowano

pozycja 69 z dwoma dziewczynkami na okladce, takie nintendo to ja rozumiem.

Opublikowano

Okładka okładką, +18 a i tak kochane Nintendo zrobiło cenzurę w samej grze. Bikini to większe zło niż przemoc czy zabijanie. Pamiętajcie o tym idąc na plażę, bo może być nieprzyjemnie. :reggie:

Opublikowano

Okładka okładką, +18 a i tak kochane Nintendo zrobiło cenzurę w samej grze. Bikini to większe zło niż przemoc czy zabijanie. Pamiętajcie o tym idąc na plażę, bo może być nieprzyjemnie. :reggie:

Chyba nie rozumiesz dlaczego to zrobili. 

Opublikowano

Chyba nie rozumiesz dlaczego to zrobili.

Nie. Dla mnie to niepojęta głupota.
Opublikowano

No a dla mnie niepojętą głupotą jest wrzucanie lasek w bikni do horroru w lesie, ale co kto lubi. 

Opublikowano

Japończykom to nie przeszkadza, więc czemu miało by mi przeszkadzać? :kaz: