Opublikowano 29 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Od lipca trochę przybyło. Od przyszłego roku trzeba będzie przyhamować, więc trzeba korzystać teraz :> Nadal trwają uzupełnienia kolekcji gier na PSP: odkupuję to, czego kiedyś ubyło, a czasem wpadnie jakiś nowych tytuł, np. "Growlanser" czy "Ys". Wreszcie będzie okazja zagrać w "Pursuit Force". Mam listę gier na PSP, które warto by dołożyć do kolekcji i ona nie jest krótka.... ciekawe, czy z Vitą będzie podobnie: obecnie pokutuje "nie ma w co grać", a za 6 lat biblioteka dobrych tytułów osiągnie rozmiar PSP. I będą cyfrowe Wśród pozostałych platform króluje Vita: metodycznie kończę wszystko, co stoi na półkach, zostały mi 3 gry (dwie, to bagatela, Danganronpy, hehe). Z ciekawostek: w prawie 30-letniej instrukcji do "Metroida" nadal jest arkusz naklejek Wpadła tylko jedna gra na GBA - gry w kartonikach robią się coraz droższe, a pudełka coraz mocniej zniszczone Za to obie gry na DC są ... nowe. W folii. Na zdjęciu nie ma nowiutkich VMU do Dreamcasta (są w padach, wojna w "ChuChu Rocket" trwa) ani nowego Xboxa 1 w wersji z miniaturowym dyskiem. Ten ostatni wygląda jak Xbox: za duży, kanciasty i raczej nieładny.
Opublikowano 29 października 20159 l Dawno nic nie wrzucałem, a trochę się u mnie ostatnio dzieje, więc leci mój najnowszy zakup. Czytałem bardzo wiele różnych, w tym skrajnych opinii o tej części. Jestem bardzo ciekawy jaka okaże się dla mnie. Ile musiałeś zabulić za premierowe wydanie? Sam mam ochotę wzbogacić kolekcję o 3 psxowe fajnale ale ceny za wszystkie mnie odrobinę przerażają...
Opublikowano 29 października 20159 l Wpadła tylko jedna gra na GBA - gry w kartonikach robią się coraz droższe, a pudełka coraz mocniej zniszczone Za to obie gry na DC są ... nowe. W folii. Na zdjęciu nie ma nowiutkich VMU do Dreamcasta (są w padach, wojna w "ChuChu Rocket" trwa) ani nowego Xboxa 1 w wersji z miniaturowym dyskiem. Ten ostatni wygląda jak Xbox: za duży, kanciasty i raczej nieładny. Ten Metroid Z gierkami na GBA jeszcze nie jest tak źle (chociaż polowanie na komplety Castlevanii czy Metroid Zero Mission na pewno trochę zajmie), ale już GB/GBC.. ech A no i nie wiedzieć czemu, ale pudełeczka gier do N64 to chyba jeden z najbardziej podatnych na niszczenie rzeczy. Edytowane 29 października 20159 l przez chmurqab
Opublikowano 29 października 20159 l Z wysyłką wyszło niecałe 90 zł. Jak na IX to bardzo tanio. Graty.
Opublikowano 29 października 20159 l Ten Metroid Z gierkami na GBA jeszcze nie jest tak źle (chociaż polowanie na komplety Castlevanii czy Metroid Zero Mission na pewno trochę zajmie), ale już GB/GBC.. ech A no i nie wiedzieć czemu, ale pudełeczka gier do N64 to chyba jeden z najbardziej podatnych na niszczenie rzeczy.N64 mają większe pudła, pewnie łatwiej na nich usiąść Nie kolekcjonuję N64, więc mnie ten ból omija.
Opublikowano 29 października 20159 l A co byś chciał zobaczyć? Pudełko? Dyskietkę? .... naklejki? Mogę zrobić
Opublikowano 29 października 20159 l Pudelko i dyskietke Całość: plastikowa osłonka, instrukcja, pudełko na dyskietkę, dyskietka w papierowej kopercie: Reszta:
Opublikowano 29 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podsumowując dzień dzisiejszy: Setka gier na gameboye wszelakie, Magna Carta 2, Biggest Loser, Great Battles Medieval i MorphX na X360 do fullsetu, gierki na Vitę, Beatmania na PS2. Jak ktoś chce zobaczyć 'unboxing to zapraszam'. Uprzedzam, że to marnowanie czasu bo nie rzucam kur.wami i nie mówię za dużo - kiepsko ostatnio się czuję. Pozdrawiam serdecznie
Opublikowano 29 października 20159 l Dziękuję. Ile za takie cudo? To z ebay, więc bodajże równo 100PLN. Długo się wczytuje i z łomotem, więc jak szukasz do grania, to chyba lepiej zapolować na wersję na NESa.
Opublikowano 29 października 20159 l Już na sam dźwięk jaki wydają gameboy'owe carty dostaję nostalgia bonera
Opublikowano 29 października 20159 l Dziękuję. Ile za takie cudo? To z ebay, więc bodajże równo 100PLN. Długo się wczytuje i z łomotem, więc jak szukasz do grania, to chyba lepiej zapolować na wersję na NESa. Kupiłbym już dla samego pudełka, hehe.
Opublikowano 30 października 20159 l pozycja 69 z dwoma dziewczynkami na okladce, takie nintendo to ja rozumiem.
Opublikowano 30 października 20159 l Okładka okładką, +18 a i tak kochane Nintendo zrobiło cenzurę w samej grze. Bikini to większe zło niż przemoc czy zabijanie. Pamiętajcie o tym idąc na plażę, bo może być nieprzyjemnie.
Opublikowano 30 października 20159 l Okładka okładką, +18 a i tak kochane Nintendo zrobiło cenzurę w samej grze. Bikini to większe zło niż przemoc czy zabijanie. Pamiętajcie o tym idąc na plażę, bo może być nieprzyjemnie. Chyba nie rozumiesz dlaczego to zrobili.
Opublikowano 30 października 20159 l Okładka okładką, +18 a i tak kochane Nintendo zrobiło cenzurę w samej grze. Bikini to większe zło niż przemoc czy zabijanie. Pamiętajcie o tym idąc na plażę, bo może być nieprzyjemnie. Chyba nie rozumiesz dlaczego to zrobili. Nie. Dla mnie to niepojęta głupota.
Opublikowano 30 października 20159 l No a dla mnie niepojętą głupotą jest wrzucanie lasek w bikni do horroru w lesie, ale co kto lubi.
Opublikowano 30 października 20159 l Japończykom to nie przeszkadza, więc czemu miało by mi przeszkadzać?