Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ashka 219 Opublikowano 29 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 października 2015 Od lipca trochę przybyło. Od przyszłego roku trzeba będzie przyhamować, więc trzeba korzystać teraz :> Nadal trwają uzupełnienia kolekcji gier na PSP: odkupuję to, czego kiedyś ubyło, a czasem wpadnie jakiś nowych tytuł, np. "Growlanser" czy "Ys". Wreszcie będzie okazja zagrać w "Pursuit Force". Mam listę gier na PSP, które warto by dołożyć do kolekcji i ona nie jest krótka.... ciekawe, czy z Vitą będzie podobnie: obecnie pokutuje "nie ma w co grać", a za 6 lat biblioteka dobrych tytułów osiągnie rozmiar PSP. I będą cyfrowe Wśród pozostałych platform króluje Vita: metodycznie kończę wszystko, co stoi na półkach, zostały mi 3 gry (dwie, to bagatela, Danganronpy, hehe). Z ciekawostek: w prawie 30-letniej instrukcji do "Metroida" nadal jest arkusz naklejek Wpadła tylko jedna gra na GBA - gry w kartonikach robią się coraz droższe, a pudełka coraz mocniej zniszczone Za to obie gry na DC są ... nowe. W folii. Na zdjęciu nie ma nowiutkich VMU do Dreamcasta (są w padach, wojna w "ChuChu Rocket" trwa) ani nowego Xboxa 1 w wersji z miniaturowym dyskiem. Ten ostatni wygląda jak Xbox: za duży, kanciasty i raczej nieładny. 31 Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Dawno nic nie wrzucałem, a trochę się u mnie ostatnio dzieje, więc leci mój najnowszy zakup. Czytałem bardzo wiele różnych, w tym skrajnych opinii o tej części. Jestem bardzo ciekawy jaka okaże się dla mnie. Ile musiałeś zabulić za premierowe wydanie? Sam mam ochotę wzbogacić kolekcję o 3 psxowe fajnale ale ceny za wszystkie mnie odrobinę przerażają... Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Z wysyłką wyszło niecałe 90 zł. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 (edytowane) Wpadła tylko jedna gra na GBA - gry w kartonikach robią się coraz droższe, a pudełka coraz mocniej zniszczone Za to obie gry na DC są ... nowe. W folii. Na zdjęciu nie ma nowiutkich VMU do Dreamcasta (są w padach, wojna w "ChuChu Rocket" trwa) ani nowego Xboxa 1 w wersji z miniaturowym dyskiem. Ten ostatni wygląda jak Xbox: za duży, kanciasty i raczej nieładny. Ten Metroid Z gierkami na GBA jeszcze nie jest tak źle (chociaż polowanie na komplety Castlevanii czy Metroid Zero Mission na pewno trochę zajmie), ale już GB/GBC.. ech A no i nie wiedzieć czemu, ale pudełeczka gier do N64 to chyba jeden z najbardziej podatnych na niszczenie rzeczy. Edytowane 29 października 2015 przez chmurqab Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Małe uzupełnienie kolekcji 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Ashka cóż za zakupy Pursuit Force bardzo solidna gierka Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Z wysyłką wyszło niecałe 90 zł. Jak na IX to bardzo tanio. Graty. Cytuj
ashka 219 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Ten Metroid Z gierkami na GBA jeszcze nie jest tak źle (chociaż polowanie na komplety Castlevanii czy Metroid Zero Mission na pewno trochę zajmie), ale już GB/GBC.. ech A no i nie wiedzieć czemu, ale pudełeczka gier do N64 to chyba jeden z najbardziej podatnych na niszczenie rzeczy.N64 mają większe pudła, pewnie łatwiej na nich usiąść Nie kolekcjonuję N64, więc mnie ten ból omija. Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Ma ktoś większe zdjęcie tego Metroida? Cytuj
ashka 219 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 A co byś chciał zobaczyć? Pudełko? Dyskietkę? .... naklejki? Mogę zrobić Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Pudelko i dyskietke Cytuj
ashka 219 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Pudelko i dyskietke Całość: plastikowa osłonka, instrukcja, pudełko na dyskietkę, dyskietka w papierowej kopercie: Reszta: 3 Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Dziękuję. Ile za takie cudo? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 29 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 października 2015 Podsumowując dzień dzisiejszy: Setka gier na gameboye wszelakie, Magna Carta 2, Biggest Loser, Great Battles Medieval i MorphX na X360 do fullsetu, gierki na Vitę, Beatmania na PS2. Jak ktoś chce zobaczyć 'unboxing to zapraszam'. Uprzedzam, że to marnowanie czasu bo nie rzucam kur.wami i nie mówię za dużo - kiepsko ostatnio się czuję. Pozdrawiam serdecznie 21 Cytuj
ashka 219 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Dziękuję. Ile za takie cudo? To z ebay, więc bodajże równo 100PLN. Długo się wczytuje i z łomotem, więc jak szukasz do grania, to chyba lepiej zapolować na wersję na NESa. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Już na sam dźwięk jaki wydają gameboy'owe carty dostaję nostalgia bonera 1 Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Dziękuję. Ile za takie cudo? To z ebay, więc bodajże równo 100PLN. Długo się wczytuje i z łomotem, więc jak szukasz do grania, to chyba lepiej zapolować na wersję na NESa. Kupiłbym już dla samego pudełka, hehe. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chmurqab 3 192 Opublikowano 30 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 października 2015 Aww yiss 17 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Nintendo i taka niegrzeczna okładka? Cudne! Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 pozycja 69 z dwoma dziewczynkami na okladce, takie nintendo to ja rozumiem. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Okładka okładką, +18 a i tak kochane Nintendo zrobiło cenzurę w samej grze. Bikini to większe zło niż przemoc czy zabijanie. Pamiętajcie o tym idąc na plażę, bo może być nieprzyjemnie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Okładka okładką, +18 a i tak kochane Nintendo zrobiło cenzurę w samej grze. Bikini to większe zło niż przemoc czy zabijanie. Pamiętajcie o tym idąc na plażę, bo może być nieprzyjemnie. Chyba nie rozumiesz dlaczego to zrobili. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Okładka okładką, +18 a i tak kochane Nintendo zrobiło cenzurę w samej grze. Bikini to większe zło niż przemoc czy zabijanie. Pamiętajcie o tym idąc na plażę, bo może być nieprzyjemnie. Chyba nie rozumiesz dlaczego to zrobili. Nie. Dla mnie to niepojęta głupota. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 No a dla mnie niepojętą głupotą jest wrzucanie lasek w bikni do horroru w lesie, ale co kto lubi. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Japończykom to nie przeszkadza, więc czemu miało by mi przeszkadzać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi