Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najs wydanie. :) Do mnie paka dopiero zmierza paczkomatem, ale nic to, bo i tak nie będę teraz grał. Jeszcze dwie części czekają do ogrania. :cool:

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

12191405_1050772174962656_11680239779030

Nie ma to jak kupić coś na premierę w okazyjnej cenie  w porównaniu z allegro :D

Widzę, że masz taką samą wadę fabryczną steelbooka co ja (odpryski farby).

Edyta: Polski dystrybutor na fejsie ma identyczne, znaczy, że cała partia jest "walnięta" ;)

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

To są wersje na Europę w tym niestety zje.bane szwaby, więc znaczek i taki i taki żeby było prościej. Takie samo wydanie mają chyba też anglicy.

Edytowane przez ireniqs
  • Plusik 1
Opublikowano

Towary doszły, będą setki godzin grane.

54Wji2O.jpg

:twisted:

Ale ty jestes mankutem...

Tez jestem, ale co to za problem grać jak cywilizowany człowiek? Albo grać na flipie jeśli koniecznie chce grać jak lewus
Gość DonSterydo
Opublikowano

Chciałem kupić trochę pozniej, ale jak zobaczylem podczas wizyty w media markt ze maja taniej niz sklepy internetowe, to wzialem

1zn8q49.jpg

Po ile?

Opublikowano

To macie słabą psychę.

Ostatnie takie widziałem w sklepie:

super-mario-bros-3-shirt.main.jpeg?v=140

Pany pomóżcie, szukałem tego w New Yorkerze i powiedzieli że nie mieli nic z Mario, w Cropp nie było. Gdzie dorwać takie coś bo mi się śni po nocach :P