Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość DonSterydo Opublikowano 31 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Nabytki z października. Fpiesowy niszczator światów i japoński paparazzi 22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Ostatnio moje zakupy growe nie są jakieś ogromne ale i tak zadowolony jestem bardzo. +Steam Edytowane 31 października 2015 przez Paliodor 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Grałeś na pro controlerze czy tablecie? Zastanawiam się czy jest w ogóle sens zaczynać bez pro controlera Jestem z niedużego obozu, któremu padlet nie wadzi, więc i w tym przypadku bez żadnego bólu przeszedłem całość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dajzner 982 Opublikowano 31 października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Skromne zakupy z ostatnich dwóch miesięcy: Sequel The Guided Fate Paradox oraz Okami na Wii do kolekcji... Kilka starszych gierek na PSP; Rune Factory 4, na którego ostrzyłem sobie zęby od dłuższego czasu; DS2:Record Breaker (wersję na DS przeszedłem trzy razy, w tej podobno jest jakiś alternatywny scenariusz) oraz Mario wyhaczony okazyjnie na allegro. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Gdzie kupowales gry na psp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Gungnir z VG+; Riviera z allegro a Metal Slug z sklepu stacjonarnego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Gry na 3DS'a maja kozackie okladki Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Alex van Cube 462 Opublikowano 1 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Pora się pochwalić tym co wpadło przez ostatnie kilkanaście dni: Na początek mały zakup czegoś z czym nie miałem nigdy styczności. Trzy dyszki za dwie maty i gierkę to żal było nie brać na próbę. Przyda się na zakrapiane imprezki. Dalej odrobina zaległości z psp. Kupione za bezcen więc nie ruszają mnie nawet wydania essentials czy platinum. Liczy się to co się kręci w konsoli. Odrobina zakupów dla dziewczyny, która jest wielką fanką wiadomego uniwersum. O dziwo zagrywa się najbardziej w mocno śmierdzącą fajnalami Trzecią Erę. Całkiem ładnie jej idzie. Muszę jeszcze jej upolować Drużynę Pierścienia- wiem, że krap straszny, ale na pewno będzie zadowolona. I na koniec najświeższa paczuszka z czwartku. Boże jak ja kocham zbierać te gry na ps2, jest tam tyle ciekawych tytułów, że boję się wchodzić na portale aukcyjne bo zaraz wydam wszystkie pieniądze. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 (edytowane) Zakupy z ostatnich dwóch tygodni. Jest tu trochę gejmingowego nowotworu ale Wiedźmin jakoś to załagodzi. Edytowane 1 listopada 2015 przez Timmy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kypq 718 Opublikowano 2 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Wait wut? Shovel Knight już wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Shovela muszę kupić w pudełku też Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Patrzę i nie wierzę. Ludzie! Gra na PS4 ma jakąś książeczkę. Teraz to tym bardziej muszę to kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Yacht Club Games? Zawsze szanowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Wait wut? Shovel Knight już wyszło? W czwartek premiera była - na konsoleigry mają , a wersja na ps4 najtańsza - o 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Na konsoleigru pisze że wyprzedane, mowa oczywiście o definitywnej wersji na wii u. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) ja czekam na mojego na 3DSa z amazona jak będe miał kasę to wezmę na Wii U jeszcze <3 Edytowane 2 listopada 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Ja w listopadzie szołela na 2DS wciągam w pudle. Zobaczymy czy Goty. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Wersja na PS4 tez juz wyprzedana. Udalo mi sie zalapac. Z glowy mi wypadla premiera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 938 Opublikowano 2 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Yakuza - szykuje się granie po omacku Szkoda, że jak na janusza przystało nie sprawdziłem allegro bo przepłaciłem 10 zł i czekałem miesiąc na tą grę. Driveclub - już mam 2 tygodnie. Tym razem z allegro od janusza, który wystawił zdjęcie gry z polską okładką a dostałem jakąs bawarię. Ale hej! Gra przecież działa... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Yakuza Zero Świetny zakup! Ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Aż wstyd przyznać... Edytowane 2 listopada 2015 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 2 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Niedługo pewnie też się zaopatrzę w Yakuzę Zero. Dawno nic nie wrzucałem, bo ostatnio wydatki szły na co innego, ale coś tam udało się wyrwać. Moje niedawne zakupki: Seria Shadow Hearts kupiona w sumie za śmieszne pieniądze patrząc w jakich cenach chodzi na ebayu. Udało mi się wyrwać komplet w super cenie, więc poszedł instabuy. Nigdy nie miałem z tą serią do czynienia, więc zobaczę co i jak, ale z tego co wiem to klimacik może być niezły. Cieszę się też bardzo ze stanu tych gierek. Zadbane, bez rys na płytach, w pełnych kompletach. The World Ends With You kiedyś grałem, ukończyłem całość, ale naszła mnie ochota na ponowny zakup, więc wziąłem. No i na koniec Project Zero, wiadomo o co biega. Edytowane 2 listopada 2015 przez ireniqs 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 Ode mnie za dwie stówki nikt Jakuzy Zero nie chciał, więc pewnie mniej. W każdym razie gra jest warta każdych pieniędzy . Shadow hearts Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Trochę raka, ale dla Raymana cza kupić. No i kolejny pixel.I tak, jestem fanem Raymana <3 Origins platyna na PS3, zaczęta na Vicie, to jeszcze ogram na lapku :rose:Legends platyna na Vicie, ograne na STEMIE, mam na Xbox One :rose:1 na płycie na PC gdzieś mam, cyfrowego z GoG, cyfrowego na Vicie, fizycznego na GBA :rose:2 na płycie na PC gdzieś mam, cyfrowego z GoG, miałem na iOS i 3DS (sprzedałem, :whyyyy:) :rose:3 na płycie na PC gdzieś mam, premierka na PS2, niedługo kupię na GoG/STEMIE :rose:rabbidsy pierwsze na płycie na PC gdzieś mam, ale wolę zapomnieć Edytowane 2 listopada 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi