Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chmurqab 3 192 Opublikowano 4 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Doszedł dzisiaj jeszcze mały, przyjemny dodatek do wczorajszej paczuszki: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Warto inwestować się tym Shovel Knightem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Ba Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Jedna z najlepszych gier jakie wyszły ostatnioo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Warto inwestować się tym Shovel Knightem? Tak, cudo. Ale dodatek już mi tak nie podszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Oby serwery nie klękły: Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Szkoda troche ze Ty juz klekles przed takim crapem. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 @up: Dzięki panowie. W takim razie zapisuję do listy zakupów. Co jak co ale NFSy mają paskudne okładki ostatnimi czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Doszedł dzisiaj jeszcze mały, przyjemny dodatek do wczorajszej paczuszki: Mam prośbę - możesz zrobić zdjęcia carta z grą ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 (edytowane) Szkoda troche ze Ty juz klekles przed takim crapem. Szkoda, że tacy ignoranci jak Ty polegają tylko na cyferkach i procentach na stronie MC i youtube, i już wiedzą, że gra jest crapem, nawet w nią nie grając. No ale bot w końcu, można wybaczyć. Edytowane 4 listopada 2015 przez Emtebe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Szkoda troche ze Ty juz klekles przed takim crapem. Szkoda, że tacy ignoranci jak Ty polegają tylko na cyferkach i procentach na stronie MC i youtube, i już wiedzą, że gra jest crapem, nawet w nią nie grając. No ale bot w końcu, można wybaczyć. Ale wezcie z tym CW (pipi)jcie do CW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Szkoda troche ze Ty juz klekles przed takim crapem. Szkoda, że tacy ignoranci jak Ty polegają tylko na cyferkach i procentach na stronie MC i youtube, i już wiedzą, że gra jest crapem, nawet w nią nie grając. No ale bot w końcu, można wybaczyć. przecież na xboxie byl 6h trial pełnej wersji to chyba wie co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 4 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Panowie, nie taki szajs był już na łamach tego tematu prezentowany i w dodatku został zakupiony tylko dlatego, iż za(pipi)iscie komponowal się z zyrandolem, chillout. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 4 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2015 Odrobina 'śmieci' ode mnie. Wielu z was często pyta, dlaczego na zdjęciach wszystko jest takie ciemne, otóż już prostuję - mieszkam w piwnicy rodziców i żyję w prawdziwie klimatycznej hc norze. Nie dla mnie piękne słoneczne salony z plazmą na ścianie i kwiatkami układanymi przez żonę. Liczy się tylko gaming, zaciemnione pomieszczenie i tysiące walających się wszędzie pudełek. Dziś w menu KINECT 2.0 kupiony od MASTAFAKERA, do tego w gratisie Kinect Sports Rivals i uwaga, dostałem NIESPODZIANKĘ jaką jest TRÓJNÓG tudzież TRIPOD, dzięki któremu będzie mi łatwiej nagrywać unboxingi bo nie będę tak sapał i operował jedną łapą. Jest też DJ MAX BLACK SQUARE jako uzupełnienie kolekcji gier PSP, a także PRO YAKYUU SPIRITS 2014 (bardzo klawy baseball, choć w wersje portable jeszcze nie grałem). Oprócz tego Baseball na famicoma CIB w stanie bdb oraz gra od MEDIA MOLECULE bo była tania, oczywiście z zółtym znaczkiem bo nie jestem kolekcjonerem tylko graczem. Pozdrawiam! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. decoyed 707 Opublikowano 5 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Mala rotacja w grach ale kupilem ostatnio dwie mega miodne produkcje. Do Shovel Knight dodali soundtrack (w wersji cyfrowej ale jednak). 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Ping jak zwykle w formie, ten fragment z żółtym znaczkiem Napisz koniecznie w temacie LBP3 jak gierka sie podoba, tyle czasu sie przymierzam aby kupić i ciągle biore coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Wow, u mnie kolekcjonerki zostaly wyprzedane po paru dniach. W tamtym roku wyrwalem kolekcjonerke Atlas Pro Edition z CoD Advanced Warfare, ale wszystkie DLC byly tak (pipi)owe ze juz w tym roku nie zamawialem zadnych specjalnych edycji. Standardowa mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. seb.maz 722 Opublikowano 5 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Z ostatnich 2 tygodni : Uncharted kolekcja - z sentymentu Batman - bardzo mi się podobał Arkham Citi , a po odpuszczeniu Origins mam straszną chcicę na nietoperka Wiedźmina jeszcze nie ruszyłem , a trafił mi się taki cudowny dodatek za 50zł. Rayman i pad - do giercowania rodzinnego ( córka wniebowzięta ) Film Mad Max - tak ze słuchawkami na uszach w domowym zaciszu. No i Halo ..... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 No, no, no panowie, grubo bylo dzisiaj w nocy na premierze nowego CoD'a. Podjechalem w nocy i czekalem z 30 minut, rano baron wstal z bolem gardla i mocnym katarem, ale (pipi) z tym wazne ze mam mesjasza, a u Was co tam forumeczku ? Fallouty i inne bzdety ? 1 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Kał o Druty. xDDD Wolę jednak Fallouta i inne bzdety. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Kol of fiuty XD nie ma to jak wspierac raka Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Kol of fiuty XD nie ma to jak wspierac raka nie wspierajmy raka, nie kupujmy niesamowicie miodnej internetowej gierki na rozluźnienie kupujmy zabugowane, wyglądające jak govno z brakiem animacji gry w dniu premierzy za 250 złotówek tylko dlatego, że pierwsze dwie części coś tam kiedyś znaczyły 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 (edytowane) Po pierwsze gra się miodnie i NIE MA ZADNYCH PROBLEMOW. Widze ze co niektorzy maja jakis bol pupy poniewaz nowy CoD lepiej jest dopracowany i bogatszy w zawartosc od takiego Fallouta i innych smiesznych gierek. Juz nie moge sie doczekac na ten placz w temacie F4 po premierze Edytowane 6 listopada 2015 przez Mroku333 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi