Shen 9 623 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Plus poleciał, jeden z moich ulubionych taktycznych jrpgow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 9 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Poniedziałek należycie rozpoczęty: 21 Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Yeah Bunny plus za przypomnienie pięknych wspomnień Vita okazyjnie wpadła w łapki za 400 zł żal było nie brać a wstanie jest idealnym . A jako ,że skończyłem MasterChief Collection to reach i warsy po uruchomieniu wstecznej kompatybilności będą przyjemnym dokończeniem Halowej edukacji.( no jeszcze odst ale jego łatwo dorwe) Originalne słuchawki do Wiiu grają strasznie ,ale fajnie jest mieć coś takiego pod ręką - prezent od kumpla Tak samo jak Pan Beczułka od risena , który od razu zadomowił sie na moim biurku To się nazywa użyteczna kolekcjonerka Edytowane 9 listopada 2015 przez Heviro (Fanboy BDG) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Kozacka beczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 @Bunny jak podlaczasz ps2 pod lcd? Chinch, euro, jakas przejsciowa/tv box? Bo ekran startowy wyglada swietnie na tym zdjeciu ale co z reszta gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Poniedziałek należycie rozpoczęty: ile dales? widzialem ostatnio w lombardzie ps2 stan igla w kartonie i z papierami za 140zl, nie wiem czy to dobra cena. Edytowane 9 listopada 2015 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Pojechałem kupić nowy odkurzacz, a wróciłem z tym: ;] 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 No czyli cel osiągnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Wentylatory na full długi przedłużacz i też odkurzysz tylko w kuckach Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 (edytowane) Gra wygląda tak samo dobrze, ponadto w zakupach dawałem kiedyś ekran z NESa i Dreamcasta. Wszystko podpinam przez amplituner (PS2 chinche, Dc component, NES chinche) Dokładnie wszystko opisałem tutajhttp://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page-100?do=findComment&comment=3254424Dla porównaniaZa chwile zapodam coś z NESa tylko odszukam foty. Edytowane 9 listopada 2015 przez Yeah Bunny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Piekne. To DCDi mocno robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 U mnie przewaznie zdjecia z gier ps2/gc/dc itp na lcd wygladaly 2x lepiej niz w rzeczywistosci. Mowisz Darek ze tak samo wyglada u Ciebie? Jakis kozak kabel? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Chinch - ampli - hdmi - lcd. Kliknij link w poscie, on tam wytlumaczyl co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Yup teraz widze. Czasami Tapatalk sie dziwnie zachowuje i linka nie okaze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 @Ins po co ci ps4? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Ins[*] pcmr pamietamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Shen - jeśli slimka PS2 jest w idealnym stanie i to IDEALNYM to warto za nią zapłacić do 200 pln + wysyłka. Moja kosztowała lekko ponad stówkę, ale jak na moje standardy to skłamałbym gdybym napisał igła. Powiedzmy, że jest jak dla mnie w stanie akceptowalnym, kompletnym. Velsu - po puszczeniu obrazu przez DCDi gra się na past genach na tyle przyzwoicie, że nie wyciągam do tego kineskopu z piwnicy. Oczywiście nie ma co się oszukiwać, obraz nie jest tak ostry, że da się go oglądać z metra, ale z 2,40m gdzie mam kanapę jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 @Ins po co ci ps4? xD Nie wiem w sumie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Ja do klasyków musze znaleźć takie maleństwo. Telewizor medyczny daje najlepszy możliwy obraz dla konsol SD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 432 Opublikowano 9 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Ale będzie grane 24 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 óre Gra, w której nie ma koni oraz szklaneczka pysznego soku buraczanego z mojej nowej sokowirówki. A zaraz selera tam wpie.rdolę. Ale dobrze. Nawet Jake propsuje. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krizz 541 Opublikowano 9 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Wczoraj dodałem ostatni komponent do mojego kompa którego upgrade-owałem przez ostatni miesiąc. Gainward GTX 960 Phantom 4GB MSI P67A-C45 Intel i5 2500k @4.4GHz Arctic Freezer 13 2x4GB Kingston HyperX 1600MHz CL9 Zalman ZM600 GSII Corsair Carbide 200R Silent Corsair LS Force 120GB SSD Z poprzedniego kompa zostało mi tylko 2 dyski 1TB, 2 dyski 500GB,napęd DVD. W międzyczasie zakupiłem shifter TH8A do Thrustmastera TX oraz pedały od Logitecha G27(które przerobiłem ponieważ wtyczki nie są kompatybilne) Nadmiar wrażeń w Dircie Rally i Assetto Corsa sprawia że zaczynam już myśleć o mocniejszej karcie i trzech monitorach 20 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 9 listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Pozdrawiam Was bardzo serdecznie z piwnicy rodziców, którą pozwalają mi nieodpłatnie zamieszkiwać. Ostatnie kieszonkowe dostałem z zaznaczeniem od Mamy, że mam sobie kupić nowe spodnie, a nie w dziurawych chodzić, ale walić to. Gry ważniejsze. Dzisiaj wpadła paczuszka z takimi gratami: Na N64 Snowboard Kids i BlastDozer (czyli Blast Corps w EU) do kolekcji, reszta to duble, więc wio do kartonu. End of Eternity czyli Koniec Eternitu, chciałem bardzo zagrać w tę grę (Resonance of Fate), żeby dowiedzieć się, co się dzieje, gdy kończy się Eternit. Ponoć fajny jRPG, prawilnie po japońsku z osobnymi achievementami. Gyakuten Saiban (Phoenix Wright) to niestety dubel. Do tego Super Mario Advance 2, jeszcze tylko trójeczki mi brakuje, z drobnicy jakieś pokemony które mi się dublują i kilka gier na Famicoma (bardzo się cieszę z gierki z Takahashi Meijinem, spinoff do Adventure Island, które było jedną z moich ulubionych 8-bitowych serii. A tutaj rzeczy z epoki nowożytnej. Rock Bęc 3 do kolekcji, Lego Rock Bęc do pogonienia bo już mam, Banderowski Bohater też. Może wystawię na pchlim targu, może nie. W zestawie była też perkusja od Rock Bęc jeden, w całkiem ładniutkim stanie, ale foty nie zrobiłem bo za dużo roboty. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2015 Piękne zakupy Ping, jak zawsze. Ale skończ już (pipi)ić te swoje oklepane i nudne teksty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi