Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale by sie pogralo w klasycznego Street Fightera na takim sticku, plusik leci

No to muszę cię poinformować, że trzy przyciski to za mało na Street Fightera.

No chyba, że chcesz zmieniać ciosy Startem.

• Plusik 1
Opublikowano

Przygode ze StarCraftem zaczałem 16 lat temu jeszcze w podstawowce, czas zakonczyc pewien etap w zyciu ;p  a paczkomaty goty, w niedziele nawet dostarczaja

35ir4tc.jpg

• Plusik 5
Gość DonSterydo
Opublikowano

Generalnie daję plusy jeśli są przynajmniej dwie gry na zdjęciu, więc teoretycznie się łapiesz ;)

Gość Orzeszek
Opublikowano

:mog:

kiedy tez msuze zrobi turnee po lombardach, raz widziałem psp za 60 zł, ale bym nawet dupy nim nie podtarł takim tragicznym stanie było

Opublikowano

Kurde, myślałem że faktycznie będzie jakaś petarda, a to 'tylko' amerykańskie PS2 :(.

No nic, oby Ci dobrze służyła, ja osobiście jestem zwolenników chipów, a swoje limitowane japońskie PS2-ki trzymam w kartonach :banderas:

Wygoda przede wszystkim (wystarczy, że mam trzy 360-tki podpięte na stałe).

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie znalezc w Polskim lombardzie amerykanskie PS2 w takim stanie i za 65zł to petarda. 65zł to ja bym zaplacil za same import fee's albo wiecej :)

A z hypem uczylem sie od najlepszych czyli od Beth... :pipi:

Edytowane przez Velius
Opublikowano (edytowane)

Nie, uzywalem Swap Magic dawno temu do importów, ale czipować nie czipowalem. Pewnie dlatego moja czarnulka PAL która kupilem na premiere w Ultimie nadal dziala.

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Widzieliśmy ostatnio suiko 2 3xA w stanie minimum 9/10. Oczywiście komplet, no ale Czezki się wahał, ja stwierdziłem że inne zakupy i tak go nam ktoś podpizdolił. :gayos:

Znajomy się chwalił, że jego trener BJJ kupił ostatnio Suikodena 2. Gość zabijaka, gra w jRPG na oślep/ze słownikiem, ale ładniutki komplecik musi być - wkręcił się w zbieranie :banderas:

No i nie uznaje wersji ntsc-j/ntsc-u.