Opublikowano 18 listopada 20159 l To nówka? Jeszcze na tyle rozrzutny z pieniędzmi nie jestem Ale stan bardzo dobry. bateria trzyma jeszcze? Trzyma, bo akurat wymieniona przez sprzedającego. Zresztą nawet jeśli byłaby oryginalna, nie wyczerpana do reszty bateryjka to i tak bym profilaktycznie przed graniem wymienił.
Opublikowano 19 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wczorajsze zakupy. Brak ściągania gier w tle w 2015
Opublikowano 19 listopada 20159 l Oby to nie był pirat Edytowane 19 listopada 20159 l przez mastafaker
Opublikowano 19 listopada 20159 l Nie jestem taki spec jak forumowi e-koledzy. Na Was zawsze można liczyć
Opublikowano 19 listopada 20159 l Co tam forumku ? Jak baron zapowiadal, ze wrzuci najdrozsze w tym temacie zakupy growe i tak sie stalo. Pierwsza rzecz jaka zakupilem kochani ostatnio, to najnowszy,nowiutki i swiezutki iPhone 6s 64GB za 859 euro. Androidowy plebs nie dla mnie wiec kupilem to. Mozna tanio i elegancko ? Mozna. Nastepna rzecz moi kochani to Star Wars Battlefront za jedyne 65 euro. No co to jest dla mnie ? Nic, a wy co ?
Opublikowano 19 listopada 20159 l Tani i elegancki telefon w zakupach growych? No dla mnie tani, co nie ?
Opublikowano 19 listopada 20159 l kiedy wy się nauczycie że zdjęć telefonów, cyfrówek, tasiemców Ubi, EA i Activision, oraz rocznych remasterów nie wrzucamy do tego tematu?
Opublikowano 19 listopada 20159 l Imo czy fizyczna czy digital nie ma znaczenia, oba typy powinny gościć na łamach tego kącika. Wiadomo najlepsze są pudełka,których fanem będę zawsze ale w przypadku zakupów na pc w 90% są to digitale. Tak samo wiele fajnych gierek wychodzi tylko w formie elektronicznej.
Opublikowano 19 listopada 20159 l kiedy wy się nauczycie że zdjęć telefonów, cyfrówek, tasiemców Ubi, EA i Activision, oraz rocznych remasterów nie wrzucamy do tego tematu? Zgadzam się w kwestii telefonów i remasterów. Reszta może być. Edytowane 19 listopada 20159 l przez ciwa22
Opublikowano 19 listopada 20159 l Chciałem wrzucić kiedyś tutaj Mad Maksa, ale potem pomyślałem a co będę hardkorowcow rozsmieszał i nie wrzuciłem ;-) Błąd?
Opublikowano 19 listopada 20159 l kiedy wy się nauczycie że zdjęć cyfrówek, tasiemców Ubi, EA i Activision, oraz rocznych remasterów nie wrzucamy do tego tematu? Bo?
Opublikowano 19 listopada 20159 l Przypomnienie, że Betoniarnia jest trochę wyżej. Zakup growy, to zakup growy, nie ważne jak mocno "rakowy".
Opublikowano 19 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TLOU - chyba 5 zakup tego tytułu i mam 20%, ale ukończę tę przygodę.Wierzę Ratchet 10th - Ale seria, ale platformery, zacząłem od jedynki i świetnie się gra mimo 12 lat na karku. 3in1 na NESa - Kupiłem od znajomego kartridż od którego zaczynałem kolekcje na NESa, którą sprzedałem jak ostatni kretyn, nie wiem po co i dlaczego, ale płaczę do dziś, a jest za czym, bo było tam wiele kozackich gier trudnych do zdobycia.
Opublikowano 19 listopada 20159 l kiedy wy się nauczycie że zdjęć cyfrówek, tasiemców Ubi, EA i Activision, oraz rocznych remasterów nie wrzucamy do tego tematu? Bo? pomijając że poza wzmianką o telefonie napisałem to ironicznie? patrząc na reputację ostatniego posta Mroka odp. nasuwa się sama :czesc:
Opublikowano 19 listopada 20159 l TLOU - chyba 5 zakup tego tytułu i mam 20%, ale ukończę tę przygodę.Wierzę Ratchet 10th - Ale seria, ale platformery, zacząłem od jedynki i świetnie się gra mimo 12 lat na karku. 3in1 na NESa - Kupiłem od znajomego kartridż od którego zaczynałem kolekcje na NESa, którą sprzedałem jak ostatni kretyn, nie wiem po co i dlaczego, ale płaczę do dziś, a jest za czym, bo było tam wiele kozackich gier trudnych do zdobycia. Ratchety świetne. Ostatanio ogrywałem wszystkie od jedynki do nexusa. Trylogia najlepsza - grałem na Vicie. Super też jestTools of Destruction na PS3. Później forma już nieco leci w dół, ale nadal ok.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Ratchety świetne. Ostatanio ogrywałem wszystkie od jedynki do nexusa. Trylogia najlepsza - grałem na Vicie. Super też jestTools of Destruction na PS3. Później forma już nieco leci w dół, ale nadal ok. A jak jest z płynnością działania Ratcheta na Vicie? Czytałem gdzieś, że wszystkie trylogie Jak, Sly i Ratchet chodzą dość słabawo na tej maszynce.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Ratchety świetne. Ostatanio ogrywałem wszystkie od jedynki do nexusa. Trylogia najlepsza - grałem na Vicie. Super też jestTools of Destruction na PS3. Później forma już nieco leci w dół, ale nadal ok. A jak jest z płynnością działania Ratcheta na Vicie? Czytałem gdzieś, że wszystkie trylogie Jak, Sly i Ratchet chodzą dość słabawo na tej maszynce.Trylogia Jak&Daxter działa słabo, ale za to Ratchet i Sly działają bardzo ok. Wiem, bo w sumie wszystkie te klasyczne trylogie ukończyłem na Vicie właśnie.