Opublikowano 20 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie podsumowanie obozu N z ostatnich kilku miesięcy. Trochę fajnych gierek i parę crapów. Ale za darmo to i ocet słodki.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dla jednego platynowy smieć, dla mnie skarb
Opublikowano 20 listopada 20159 l Przyszla kolejna sztuka. Niesety jakas ochydna naklejka na folii, ktora udalo sie na szczescie usunac.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Jeden to DODONPACHI SAIDAIOUJOU A drugi - MUSHIHIMESAMA FUTARI VER 1.5 Oba region free. Edytowane 20 listopada 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 20 listopada 20159 l W betę grało mi się przyjemnie a za 160zł nówkę na premierę aż żal było nie kupić. Jak nie podejdzie albo się znudzi to do żyda a i tak nic nie stracę <szprotka>
Opublikowano 20 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dragon Quest kupiłem zanim dowiedziałem się że na pc też wyjdzie Final Fantasy po raz pierwszy poza playstation. Playstation plus aby z jeromem spotkać się za słupem w dodatku do bloodborne. Gray Matter za grosze z koszyka bo po dwóch częściach unwritten tales mam ochote na coś poważniejszego a lubię przygodówki.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie drobnica. Dzisiaj tylko GrimGrimoire, całkiem rzadka w EU gra.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Dragon Quest kupiłem zanim dowiedziałem się że na pc też wyjdzie Final Fantasy po raz pierwszy poza playstation. Playstation plus aby z jeromem spotkać się za słupem w dodatku do bloodborne. Gray Matter za grosze z koszyka bo po dwóch częściach unwritten tales mam ochote na coś poważniejszego a lubię przygodówki. Gdybys sprzedawal Dragon Quest to daj znac
Opublikowano 21 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie tam z wczoraj, game boy na olx wyrwany z kilkoma szrotami ktore ida na allegro i poksy od pinga dla dziewczyny bo zna chiński.
Opublikowano 21 listopada 20159 l A jednak sie zdecydowałes, ale po screenie widze ze jednak chyba bylo warto bo wyglada na zadbanego
Opublikowano 21 listopada 20159 l Jest zadbany, wszystko śmiga elegancko. Dobry zakup, trochę zaryzykowałem, bo wysłałem kolesiowi z olx kasę w ciemno.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Piz,dowate podświetlenie co xd? Jakoś lepiej je zapamiętałem z 2003 roku.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Nie wiem, nie robi w sumie. Gra się normalnie, wychowałem się na klasycznym game boyu, wiem co to hardcore. Edytowane 21 listopada 20159 l przez Shen
Opublikowano 21 listopada 20159 l Kolory tylko bardzo blade są, ale to akurat widać głównie w gierkach GBA. Micro ma eleganckie kolorki, ale za mały ekran żeby normalnie grać, dlatego polecam śmiganie w gry z GBA na DS Lite, a gry z GB/GBC na SP.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To ja też wrzucę zakupy z ostatniego czasu. S Z T Y M N I U T K I padzik do PlayStation 2 + Metal Gear Solid 2 DLC do Wieśka dla kart. Gdyby każdy producent wydawał tak dodatki, życie byłoby piękniejsze. Alan Wake na którego z niecierpliwością czekam we wstecznej kompatybilności. Dwie gierki na ONE. Far Cry bo 3 część wspominam bardzo dobrze więc jeżeli dostanę więcej tego samego to będę zadowolony. Figurki z maka i łapka Snake'a. Bardzo mi się spodobała i nie mogłem się oprzeć. E: Nie wiem co się stało ze zdjęciem HALO i Marianów ale niech tak zostanie, a i ta ręka też odwrotnie. No nic. Edytowane 21 listopada 20159 l przez Gumiś_JaGoDa
Opublikowano 21 listopada 20159 l Kolory tylko bardzo blade są, ale to akurat widać głównie w gierkach GBA. Micro ma eleganckie kolorki, ale za mały ekran żeby normalnie grać, dlatego polecam śmiganie w gry z GBA na DS Lite, a gry z GB/GBC na SP. Gdybym się tym przejmował, to był kupił takie coś i grał na super amoledzie.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Mastafakar: Po co Ci dwie sztuki tej samej gry? Edytowane 21 listopada 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 21 listopada 20159 l GBA SP model 001 to ostatnia konsola, która jest przenośna. Wystarczy w letnim słońcu na plaży odpalić Boktai na GBA i dla porównania cokolwiek na nowszych sprzętach. Najmocniejsze telefony z amoledami mogą się zbliżyć widocznością treści w słońcu ale tylko kosztem baterii wyczerpanej w 2h.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Na plaży to sie klepie laseczki po tyłkach a nie skacze wąsatym hydraulikiem po grzybach
Opublikowano 21 listopada 20159 l Wracajac do tematu. Bartiz super sprawa z tym Battlefrontem. Pogralem pare godzin i gra jest wysmienita. W poniedzialek jade po Season Passa. Czekam takze na darmowe DLC.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Mastafakar: Po co Ci dwie sztuki tej samej gry? Jedna na handel. Druga do ogrania a ppzniej tez na handel. Nigdy nie ogralem White/ Black wiec czas nadrobic.