Opublikowano 21 listopada 20159 l Kolory tylko bardzo blade są, ale to akurat widać głównie w gierkach GBA. Micro ma eleganckie kolorki, ale za mały ekran żeby normalnie grać, dlatego polecam śmiganie w gry z GBA na DS Lite, a gry z GB/GBC na SP. AGB-001 z podświetleniem AGS-101 to jest master race, ale najwięcej zachodu z załatwieniem sobie takiego. Osobiście uważam, że frontlight to kupa straszna, nie polecam nikomu. Zamontowałem sobie kiedyś w GBC i wylutowałem toto od razu, bo obraz przy lampce 100x lepszy.
Opublikowano 22 listopada 20159 l Ależ te japońskie Best są brzyyyyyydkieeeeee... Czy ja wiem, na tle wersji budżetowych z innych regionów nie prezentują się tak źle.Mi się nawet podobają. I tak nic nie pobije padacznych wydań "Essentials" na PSP :bad:
Opublikowano 23 listopada 20159 l Oddzielne opakowanie dla Heroesów? :o Ja też powinienem dzisiaj mieć. Jaram się. Dali oddzielne, bo z tego co widzę, to gra wymaga włożonej płyty: Dawno nie widziałem takiego monitu:)
Opublikowano 23 listopada 20159 l Skromnie dzisiaj, lubię serie Drakengard, trzeba i spin off ograć, długo szukałem w ludzkiej cenie.
Opublikowano 23 listopada 20159 l W ludzkiej cenie, czyli za ile? Miałem Nier i sprzedałem wieki temu. A dziś przyszły mi gadżety, do tableta: Jeszcze tylko kabel HDMI i można wygodnie zasiadać przy Super Mario. PS. Ciekawostka, pad posiada silniczki wibrujące, jednakże obecny soft (1.3) jeszcze tego nie wspiera. Edytowane 23 listopada 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 23 listopada 20159 l Dzisiaj tylko gazetka W środku zapowiedzi nowego Valkyrie Chronicles, remastera Valkyrie Chronicles, nowej Zeldy, Yakuzy Kiwami i kilku innych fajowych rzeczy
Opublikowano 23 listopada 20159 l Co następne, ulotka z E3? Ulotka z E3 250 stron nie ma . @Ireniqs Kumpel mi dzisiaj przywiózł, numer z zeszłego tygodnia.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 24 listopada 20159 l przez Rayos
Opublikowano 24 listopada 20159 l Takie rzeczy wrzuca w zakupy a w statusach cebuli na binding of isaac
Opublikowano 24 listopada 20159 l Takie rzeczy wrzuca w zakupy a w statusach cebuli na binding of isaac Typowy Rayos
Opublikowano 24 listopada 20159 l Uuu, powodzi się Bardzo fajne wydanie, z początku myślałem że to jakiś 20-letni klasyk.
Opublikowano 25 listopada 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiejszy ranek = trochę europejskich wydań z Vity.
Opublikowano 25 listopada 20159 l Tanie granie Biały FAT kupiony w wakacje za 120zł w zestawie z ładowarką i kartą 4gb. Jest to dokładnie model 1000 na rynek japoński. Nawet wszystkie papiery są pisane "krzaczkiem" Drugie PSP kupiłem ostatnio za 100zł w widocznym na fotkach zestawie.
Opublikowano 25 listopada 20159 l W tym miejscu chciałbym podziękować użytkownikowi Cottage i przeprosić Kermita że mu podkupiłem. Pograłem dziś 2 h i jest moc tylko do gitary trzeba przywyknąć i na nowo się nauczyć.