ping 9 033 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jak dobrze widzieć, że człowiek, który był Xbotem przestał błądzić i zszedł na właściwą ścieżkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zawsze byłem na tej ścieżce Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jedyny xbot na forum ktory na xboxie gral w jrpg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szatanek 116 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 :o Piękna kuleczka Kirby! Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jedyny xbot na forum ktory na xboxie gral w jrpg. Polemizowałbym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Survivor wielki szrot? jak masz pistolet to ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Rano doszło mi kilka gierek na X-klocka, ale w sumie nic ciekawego, więc fot nie robię. Za to coś mnie tknęło po południu i przytargałem sobie to: Zgodnie z tym czego się spodziewałem - grafa nie urywa, na PC mam ładniej i przenośnie, no ale zaczynają się pojawiać fajne gierki w Japonii, więc tak czy siak trzeba było kupić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Grafa nie urywa? he he, śmiechłem. Gratuluję, sprzęcik jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 No nie powaliło mnie infymus, ale to dlatego że dwa miesiące temu zmieniałem lapka i pograłem chwilę w nowsze gry. Gdyby nie to, że pecet to w moim słowniku urządzenie głównie do pracy, to bym się nie brał za zakup konsoli. Cóż, mam nadzieję, że Indiestation posłuży długo i że pojawią się w miarę szybko jakieś dziwolągi, bo w tej chwili mam kilka gier do ogrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Tez czekam na jakies fajne j-gierki.Oby TGS dowalil do pieca dobrymi zapowiedziami bo poki co powodow do kupna Ps4 zbytnio duzo nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 "Zbytnio duzo"? To jakies masz? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Po ograniu nowej Yakuzy i Dynasty Warriors (które równie dobrze można "zrobić" na PS3), zostanie mi tylko Knack i Killzone do obadania... Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 No to dzisiejsze łupy: Jakość foty obrzydliwa, więc spieszę z tłumaczeniem - Alan Wake, Halo 4, brakujący Asasyn (Revelations), Black Opsy, Battlefield 3, kilka gierek na PS3, jakieś naruto i Tenchu, no i najważniejsze - dwa czteropaki żubra, bo jutro robię sobie wolne. A to zaległe gierki ze wczoraj, jak widać bez szaleństw, ale luki w zbiorach trzeba uzupełniać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Mogłeś kupić tylko jedną sztukę armored core'a i zamiast tego jakieś dobre piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ma być żubr, tortex i najtańsza kiełbasa. Wspominam dzieciństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 jakby ktoś chciał uzupełnić kolekcję http://www.ebay.co.uk/itm/Snes-bundle-super-nintendo-80-games-79-boxed-rare-collectors-zelda-megaman-x-/331235437970 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 @Ping, który Futbol Amerykański najlepszy na xa wg Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zbyt dużego wyboru nie ma, oczywistą opcją jest seria Madden jeśli zależy Ci na realistycznym odwzorowaniu dyscypliny. W europie wyszedł jeszcze Blood Bowl w którego nie grałem i dwie arcade'owe części Blitz: The League - jak dla mnie zbyt arcade'owe (choć w NFL Street się zagrywałem). Więcej jest tego w USA, ale niestety z region lockiem - seria NCAA Football to trochę taki Madden, ale gra się ciut luźniej, Backyard Football dla dzieciaków (crap), no i Black College Football Xperience, ale ponoć też straszliwy syf. Ogólnie na pierwszym miejscu bym postawił Maddena, na drugim NCAA. Jeśli chodzi o gameplay to najlepiej mi się latało w Maddenie 09, choć 11-tka też niczego sobie. Fani sportu są w zasadzie skazani na EA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Właśnie myślałem o Maddenie. W polsce sprawa wygląda trochę lepiej niż NHL, czyli pewnie 26osób z Tobą w to gra Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 NHL jest dla kanadyjczyków i czechów. Tylko football i baseball. No i Lacrosse, ale konkretnych gier brak... Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 powinni odświeżyć serię nfl street bo gierka była konkretna no i przystępna nawet dla ludzi zielonych w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 "Zbytnio duzo"? To jakies masz? MGS:GZ i Yakuza Ishin ale obie są też na PS3 więc nie bardzo mam po co kupować ten sprzęt. Może pod koniec zimy bądź jakoś na wiosnę.Na obecną chwilę mam tyle gier do ogrania na PS3 i jeszcze troszkę będzie mieć swoje premiery,że nie bardzo śpieszy mi się z zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Najnowszy zakup dedykuję panu Emtebe który pozwolił sobie rozśmieszyć forumkowych rycerzy Nintendo Poniżej najlepsze fragmenty, całość jest tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/?p=3116257 Jak można jarać się Nintendo i setną częścią Mario? Ale Wy jesteście ślepi. Nawet mi Was nie żal. Poza tym liżecie się po jajach w growych zakupach/kolekcjach jak ktoś wklei fotę konsolki Nintendo. O jak za(pipi)iście, kolejna ofiara kolorowych giereczek w super jakości i ultra grafice HD. ŻAL. Czas dorosnąć dzieciaki a nie jarać się mało skomplikowanymi i maksymalnie minimalistycznymi graficznie, cukierkowatymi gierkami. Zawsze marzyłem o tym paku i w końcu mam, jaram się strasznie! Będzie służył jako zapasowy. Chcę dokupić kiedyś fioletowego i czarnego. Gierka zafoliowana i tak zostanie, mam już RE4 z polskiej dystrybucji. Ale na razie odpuszczam Gamecuba, muszę w końcu upolować pierwszego Xboxa w pudle. Chcę mieć całą szóstą generację na szafie. Gacucha kupiłem od znajomego kolekcjonera za 500zł i flaszkę, kolega płakał jak sprzedawał. To co, będzie lizanko? :blum1: 30 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 o, fajny bundle Jakim cudem dorwales RE4 w folii? o.O i rozumiem, ze ta plytke RE4 ktora widac, to z tego bundla? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Tak, ten zafoliowany RE4 był w pudle. Wszystko wygląda jak nowe. Kolega kupił kiedyś ten zestaw na Allegro i trzymał w szafie. Patrz ile tego było, były nawet bundle z Fifą i NFS. Marzy mi się fioletowy z Zeldą albo Mario Sunshine. Niektóre paki pewnie piekielnie drogie i trudne do zdobycia. http://kaiserland77.com/wikigc77/index.php/Packs Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi