Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mastafaker
Opublikowano

Ci sami sympatyczni ludzie, którzy sprzedali mi SNESa z 15 grami przez OLX znaleźli jeszcze 2 gry pałętające się po domu!

elyMYCN.jpg

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Ja pięć w tym cztery różne, ale to na Tapatalku.

Jak ktoś woli wydawać kasę drugi raz na ulepszony, ale taki sam produkt to OK.

Edytowane przez tomzacz
Opublikowano

Nie grałem w zadna z wrzuconych gier, wiec jak mam wybor to chyba lepiej ograć na ps4 niz pastgenie.

Tak samo kupie metro i tomb raider predzej czy pozniej.

Opublikowano

Nie grałem w zadna z wrzuconych gier, wiec jak mam wybor to chyba lepiej ograć na ps4 niz pastgenie.

Tak samo kupie metro i tomb raider predzej czy pozniej.

No, ale ja o tym nie mówie, jak nie graleś to przecież dobra opcja, zwłaszcza, że kompletne wydania są z wszystkim dlc. Tylko smieszna sytuacja gdzie konsole 2 lata na rynku a nowych gier jak na lekarstwo. 

Opublikowano

Nowych gier sporo imo, inna rozmowa juz na temat tego co to za gry. Jedyny dobry jrpg w najblizszym czasie to Xeno na Wii a tak pozostaje ogrywanie backloga jak ktos lubi gatunek.

Opublikowano

Troche oszukuje bo zakupy z ~miesiąca, ale nigdy tutaj nic nie wrzucałem więc darujcie.

gGSvpSg.jpg

Tyleeee grania a w piątek jeszcze Xenoblade :banderas:

Gość ragus
Opublikowano

Świetny wybór przyjacielu.

Planeta Mira wzywa. Ja dopiero na gwiazdkę ._.

Opublikowano

Jak będziesz miał już dość nintendo to wiesz gdzie mieszkam :ogor:

Opublikowano

Gratuluje Digimonów.

Ten  Jake Hunter spoko? Kiedyś widziałem na aukcji, ale opinie raczej słabe ma.

No ciezko bylo te digimony wyrwac,dobrze ze to juz za mna. Jedynka podobno kiepska i krótka, dwójka juz lepiej. Niedlugo ogram to Ci zdam relacje.

Ja (pipi)e ale bogacze :D Ja czasami chcę kupić 2 czy 3 gry nintendo ale ceny mnie odstraszają

Zrezygnowalem z pomyslu posiadania wszystkich konsol/next-genów to i kasa na gierki Nintendo jest :)

:banderas:

Wy to musicie spać na kasie, że takie perełki wrzucacie :o

Powiedzial koles który ma 20 regałów wypchanych gierkami na xbox'a :pipi: